Jump to content

cogwheels


Guest Raggare

Recommended Posts

Noissa VW-merkityissä kapseleissa on VolksWagen ystävällisesti uhannut valmistajia oikeustoimilla, jos ei VW-logon "väärinkäyttö" lopu.

 

Sama homma on ollut roiskeläpissä ja keulamerkeissä...

 

On mun mielestä aivan käsittämätöntä (kuten oli sekin, että harrastajien kotisivuja ruvettiin vainoamaan VW-merkin käytön takia), että firma tallaa harrastajien ja kuplan hengissä pitäjien päälle tällä tavalla. Uskomatonta miten voi "kusta omaan ammeeseensa". (tänks Pepe ;)

 

Saas nähdä, kuinka kauan noitakin kapseleita on saatavilla...

Link to comment
Guest ritariässä

toisaalta vw-sahaa omaa oksaansa kun vaikeuttaa vanhojen kuplien harrastetoimintaa. varmaan menestyksen huumassa vwn isot kihot unohtaneet mikä teki volkkarista niin mahtavan. kupla on edelleenkin volkkarille se juttu josta se tunnetaan jos ei muusta, miksi yritetään kiusata merkin maineen luoneen mallin harrastamista. tuskin se uusien vag tuotteiden myynnistä on pois jos ne 50-vuotiaat kuplat yhä liikenteessä ovat, päinvastoin, lisäävät merkin legendaarista mainetta.

Link to comment
Guest Raggare

joo mut on toi nyt ihan typerää ku ei saa vw logoo käyttää just jossai roiskeläpis vaan tehdään siitä sellase vammasenäkönen "puuttuu viiva" malli. ärsyttävää toimintaa, toki on totta, et jos joku pölhö osakauppias/valmistaja myy muka aitona vw osana jotai bukpäk kiinanmoskaa ja pölhö ostaja uskoo täysin sokkona että on se, että sen takia maine menee.

 

mulla on idea, tehdään kansalaisadressi.. buhahaha

Link to comment

Jos ketään kiinnostaa... tuo koskeen pääasiassa VW USA:n vainoharhaisia lakimiehiä ja merkkinointiosastoa.

 

Olen käynyt aiheesta kirjeenvaihtoa pari vuotta sitten emoyhtiön kanssa (VW Saksa) ja sieltä markkinointiosaston joku johtaja sanoi ettei heillä ole sananvaltaa siihen miten VW USA vainoaa harrastajia ja aftermarket puljuja, jos siellä yhtiön pauikalliset lakimiehet ovat päättäneet ettei VW logoa saa käyttää kukaan muu kuin VW itse. Jopa logon täsmällinen sininen väri ja "Volkswagen" fontti on kiellettyjä. Saksalaiset siis pesivät kätensä ja sanoivat etteivät voi vakuttaa tuohon. (Haiskahtaa bullshitiltä mutta sen enempää ei asia edennyt)

 

Jan

Link to comment

Kyllä toi Saksasta lähtee, meilläkin on siitä kokemusta silloin kun Aircooled perustettiin. Alunperin oli ihan muut suunnitelmat ja suomen maahantuoja ei uskaltanut antaa lupaa mihinkään joten asiaa tiedusteltiin Saksasta josta tuli kirjallinen kielto käyttää mitään mikä liittyy tuohon volkswagen nimeen edes tietyn automallin mallinimeä ei saanut käyttää. Tämän kielsi alkuun Suomen patentti ja rekisteri hallitus joka sanoi että voi käyttää jos saa Saksasta luvan kirjallisena ja sitä lupaahan ei tehtaan hemmot anna. Edes kansan suussa kulkevaa Volkkari sanaa ei saanut lupaa käyttää.

Link to comment
Guest ritariässä

volkkarilla tehdään näin, mutta mersut ja bemarit perustaa omia classic centtereitään ja entisöivät ja tuottavat vanhoihin malleihinsa osia.

 

kumpi fiksumpaa, sitä voi jokainen miettiä.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...