Jump to content

mistä vaihteiston jäykkyys kertoo


Recommended Posts

Mistä kertoo vw kuplan vaihteiston jäykkyys? vaihteet menevät huonosti päälle ja pakki rusahtaa päällekytkettäessä. Autolla tosin ei ole ajettu muutamaan vuoteen. Onko rasvauksen puutetta vai kytkinsäädöissä vikaa? Kytkimen vapaaliike on mielestäni aika iso.  Auto kyllä vetää vaihde päällä hyvin.

Link to comment

Kokeile moottori sammuksissa vaihteiden päälle menoa. Jos toimii niin vika on sitten kytkimessä tai todella öljy on loppunut.Vaijerikin on voinut antautua.Äsken itsekin vaihdoin vaihteistoon öljyt, seisoessa kerää kosteutta joten kannattaa vaihtaa.

Link to comment

Sitten on mekaanista vikaa. Koleile pakoputkista ( kylmistä ) nostelemalla onko hyvin paljon väljää kumityynyissä.Sitten on koko keppilinja tarkastettava etupusla ja takapään ristikko, siitä voi olla ruuvikin auki.

Link to comment

Kuten jo aikaisemmin totesin se siirtovipu jumiutuu joskus päätyn laakeripusliin voiteluöljyn puutteessa kun sitä ei käytetä. Herkistyy kyllä käytettäessä ja lisävoitelua voi antaa ulkopuoleltakin kun aukaisee sen peltiluukun takaistuimen penkkiosan alta.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...