Jump to content

Kuplan pakki ratas


Recommended Posts

Kupla -70 1300 hylkii pakkia kun alkaa vedättämään. Vaihdetangon hela ja siirtäjän nivel uusittu niin ei jää muuta vaihtoehtoa kun uusia pakki ratas. Mistä ton rattaan hommaa kun tuntuu olevan vaihtoehtona 15 ja 17 hampaista. Ja kun ton rattaan vaihtaa niin onko jotain laakereiden/rattaitten säätöä mitä pitää tehdä?

Link to comment

Kyllä ne tuntus olevan ok kun ennen moottorin asennusta niitä vääntelin. Vaikka ilman keppiä runnoo pakkia sisään niin ei pysy. Tuntuu olevan heikosti saatavilla uusia suoraan nettikaupoissa. Paruzzilta löytyy 15 hampaista mutta taas coolairvw:llä on vaihtoehtona 15 ja 17 hampaista.

Link to comment

Luulisin, että tuskin tuota kovin ropellettu, kun ollut vanhalla miehellä ja sen jälkeen vuodesta -90 asti ollu liikenteestä pois. Toki sen jälkeen ollu muutama omistaja jolla ollut projektina. Jostain luin, että on myös käännetty pakki ratas? Liekkö jokkis miesten ensiapua. Saisi nyt vaan tosiaan tuon rattaan hammasluvun tietoon niin voisi ennakkoon tilata osat niin ei tarvisi työpaikan nosturilla autoa seisottaa levällään ja odotella osia.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...