Jump to content

Kuplan kunnostus / entisöinti tekijät?


Recommended Posts

Joo, katselin palstalaisten kuvia ja siinä on vaikka minkänlaisia ajopelejä. Onko kaikki kunnostettu / rakennettu omin käsin vai onko joukossa ulkopuolisten tekemiä?

Kyselen ihan kartoitusmielessä onko tiedossa (tai jopa kokemukisa) firmoista jotka tekevät entisöinti-, kunnostus,- tai rakentelutöitä avaimet käteen periaatteella? Puolivahingossa tuli tehtyä kaupat kuplasta ja en oiken tiedä mitä tekisin. Aloitanko itse taas vuosia kestävä projekti vai pitääkö antaa ammattimiehelle vai ajaako sillä semmosenaan. Kertokaa jos on kokemuksia.

Link to comment

Jos auto on hyvä sitten kannattaa teetättää työ, mutta jos taas joutuu paljon tekemää peltitöitä,ym muita korjauksia, niin äkkiä kustannukset nousee ja tulisi varmaan edullisemmaksi ostaa valmis auto.

 

Jos auto on ajokuntoinen,toimiva niin bensaa tankkiin,tulta putkeen ja kovaa ajoa..

Edited by sleepercooler
  • Like 1
Link to comment

Vuosia kestäviä projekteja ei liene järkevää teettää ulkopuolisilla, kun kyse on Kuplasta. Triangle Motorsin sivuilla on järkipuhetta entisöinnistä: 

http://www.trianglemotor.com/entisointi.html

 

Tämä paja tuntee Kuplat:

http://www.carace.fi/

 

Triangle tunnettu sekä hvyvistä entisöinneistä että myös liukkaasti sujuvasta laskutuksesta, joten jos tuonne vie, kannattaa varautua korkealle kohoaviin kustannuksiin.

 

Lisäksi kun tuollainen yleisentistämö lähtee tekemään työtä, tuntevatko he kaikkien auotojen yksityiskohtia eli varmasti työntilaajaa vituttaa jos esim  peltityöt tehty brasilialaisilla peltiosilla. Toisaalta jos työntilajaa nimenomaan haluaa brassiosia käytettävän, sitten saman työn saa jossain muualla teetettyä huomattavasti halvemmalla.

 

Se mitä ajan takaa, pitää ensin itselle tehdä selväksi millaista työtä/jälkeä haluaa.

Link to comment

"Heikki Naapuri / Rautjärvi voisi olla yksi vaihtoehto. Hän osaa hitsata ja tehdä moottoriremontteja. Todellinen monilahjakkuus."

 

Kiitos! Juuri tämäntapaisia vastauksia kaipaan.

 

Se että "tulee kalliiksi, eikä kannata" on mielestäni jokaisen oma asia enkä niitä kommentteja tarvitse. Budejtti selviää sitten JOS löydän sopivan tekijän ja JOS tästä ylipäätänsä tulee yhtään mitään. Se on päivän selvä asia että maksaa, mutta ei tämä muutenkaan ole kannattava harrastus jos alkaa menopuolta syynäämään....  Toisaalta on harrastuksessa vikaa jos jää aikaa ja rahaa, ja johonkin ne rahat on laitettava.

 

Lisää vinkkejä ja kokemuksia jos on, kiitos.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...