Jump to content

jarkki86

Members
 • Content Count

  356
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Nurmes

Recent Profile Visitors

2878 profile views
 1. Kiitos, pitääpäs kaivella varastosta 009.
 2. Letkut irroitettu ja tulpattu, säädetty aavistuksen sytkää, pelaa yhä ihan ok mutta selvästi ylärekisteri on hukassa, vedättäessä antaa voimakasta nakutusta. Moottorijarrutus lähes olematonta kaupunkinopeuksissa. Olisiko jotain karkeaa suuntimaa sytkälle?
 3. 30 sisäkurkuilla ja kakkosputkilla on, nokkana c35. Asettelin nyt sytkän ~8 asteeseen, 65 tyhjärit, 75 kiiharit, kiristelin kiihdytyspumpun tankoa, otin alipaineen jakajalle molemmilta kurkuilta ja pyöritin seosruuveja kiinnipäin. Nyt auto pelaa ihan "ok" Vieläkin siirtymävaiheessa on voimanpuute havaittavissa ja näkyy mittarin mukaan laihan puolella käyvän, sellainen potku uupuu mitä tuossa kohtaa odottaisi. Laskee viiveellä tyhjäkäynnille ja edelleenkin meinaa rynnätä liikkeellelähdöissä.
 4. Säätöjä aloiteltu tuon 1915/c35/32-35,5/aukaistut kanavat koneeseen. 2x40drla, bensapaine vakiopumpulla 0,2bar. Puawon ohjeiden mukaisesti laitoin 200 ilmat, kakkosputket, 150 pää, 62 tyhjäkäynti ja 55 kiihdytyspumpun suuttimet. Kone lähtee käyntiin ja paikallaan pelaa suht ok, seosruuveilla ei juurikaan vaikutusta. Afr näyttää tyhjäkäynnillä 18-21. Laitan 65 tyhjäkäynnit, afr 16-20 ruuveilla jo jonkin verran vaikutusta. Maantiekokeiluissa 80km/h vauhdissa afr 13-14 mutta stumppaa kun yrittää kiihdyttää rajummin, säädelty kiihdytyspumpun vartta, ei juurikaan vaikutusta. Lähtee "tuplapolkaisulla" kiihtymään kunnolla ja sora lentää Porattu itse .60 (vai olikohan .70) terällä yhdet suuttimet, seosruuveilla huomattava vaikutus jo puolen kierroksen alueella kiinniasennosta. afr tyhjäkäynnillä 12-14, maantiellä 80km/h 10-12, vieläkin yskii ja rötisee jos yrittää kiihdyttää rajummin. Vaihdettu 65 tyhjärit takaisin ja vaihdettu kiihdytyspumpun suuttimet kokoon 75, sama ongelma jatkuu, kiihdytyspumpuilta tulee kuitenkin reilusti evästä ja kanavat putsattu. Sytkä ilman alipainetta ~10°, ei tietoa minne menee koska vakiohihnapyörä. Pertronix kärjetön 034. Myöskin liikkeellelähdöt ovat hieman jännittäviä koska auto ikäänkuin imaisee liikkeelle, jos hipaisenkin poljinta niin lähtee kiihtymään voimakkaan kuminauhamaisesti kunnes alkaa moottorijarrutus, kaasuläpät palautuvat hyvin. Jatkan tästä vielä kokeilemalla noita isoja tyhjäreitä ja isoja kiihareita mutta tuskin mitään radikaalia muutosta on luvassa. ...niin ja tietysti loppuriemuna se että hetken jäähdyttyään ei meinaa lähteä millään käyntiin, silloinkin vasta kun löysää avaimesta. Vinkkejä viisaammilta? (Muuta kuin että laita ruisku tai nurkat, ei ole helppoa sekään) Lämmin tulee mustissa vaatteissa kyykkiä tuossa koneen ympärillä kun aurinko paistaa selän takaa🥵
 5. Kannattaa käyttää jos meinaa ajaa, meillä jäi kiinteistöhuollon yksi auravarustettu L200 leimalla kiinni tuosta tekemättömästä airbag takaisinkutsusta.
 6. Kolme laatikollista mutkaisia putkia.
 7. Ikh:lta ostin opeliin 95€ https://www.ikh.fi/fi/akut/akut-6v
 8. Laitettu 1303s edullisesti? https://autot.tori.fi/vaihtoautot/volkswagen/kupla/85590456
 9. Hotcarsilta ainakin jotain https://hotcars.net/eleshop/viewoneprod.asp?branch=1K35&aitem=4731-76 https://hotcars.net/eleshop/viewoneprod.asp?branch=1K35&aitem=4731-77
 10. Tarve olisi (suht luotettavalla) asteikolla varustetulle vakiokokoiselle hihnapyörälle kuplaan. Mahdollisesti tarve myös 40drla ilmanputsarille, torvet 42mm korkeat. Tarve nurmeksessa, lähialueilta noudan, muuten postittelu.
 11. Onko sinulla toinen pyörä maassa? voimahan menee aina sinne minne se helpoimmalla pääsee jos ei ole tönkköä lukkoperää. Eli kun pyörität kytkinakselista vaihteistoa ja pidät vaikka vasemmasta navasta kiinni niin voima meneekin oikealle.
 12. Perhana kun muistaisi, ehkä 10-15w saattoi olla.
 13. Itselleni tein kuplaan vilkut umpion alalaitaan lasikantapolttimolla. Pari euroa maksaa irtokanta ja siihen päälle keltainen lasikantapoltin. Kelpasi ainakin täällä katsastuksessa.
 14. 1915, c35, kairatut kannet 32/35 venttiilein, pikkukärmes. Tulossa yhdellä drla 40, sisäkurkut 30, katukäyttöön. Millaisilla suuttimilla/putkilla päästään aloittamaan?
 15. Oho! Tietääpähän millä lähteä kylille silloin kun vaimo ei ole lähdössä kyytiin!💋
×
×
 • Create New...