Jump to content

jarkki86

Members
 • Posts

  386
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Nurmes

Recent Profile Visitors

3374 profile views

jarkki86's Achievements

 1. Jotain sekalaisia, ainakin typ3 vaihteiston kannatin tjms. Ensimmäinen hakija saa, varaan matkan ajaksi. Nurmes, pohjois-karjala. Jarkki1986@gmail.com, yv tai viestit o5o 342 73 2kasi
 2. Noh, noiden osalta tuli sinänsä helppo päätös rupeanko rakentamaan vai en...talli on liian matala, renkaat tyhjänä saattaisi saada sisälle mutta varaa tunkkailuun jne ei ole. Nää vois vaihtua johonkin pienempään😑
 3. Valkoisesta saisi vielä hitsattua jotain autonkaltaista...katsotaan nyt jaksaako enää aloittaa.
 4. Tyhmä kysymys mutta onhan kengät kehitty riittävän lähelle?
 5. Itselläni oli uusi Aten pääsylinteri suoraan laatikosta rikki, samat oireet.
 6. Kliinerillä saa kyllä yllättävän hyvin ja helposti palautettua sävyt haalistuneille pinnoille. Tuo on pyyhitty käsin vaikka tuo laikka kuvaan on jäänytkin.
 7. Puhelimen kaiuttimesta kuuntelin taustahälinässä ilmeisesti puhelimella kuvattua videota joten muuttujia tosiaan on🙂 Ensimmäisenä vain tuli yhden pakolähdön halkeama/vuoto joka sitten lämmetessä laajenee umpeen. Jossain autossa oli itsellä tällainen ongelma ja vuoto kuulosti terävältä naputukselta. Kauempaa haettua: eihän kansi pääse vuotamaan.
 8. Naputusta en kuule, tarkoitatko tuota töh-töh-töh-tötötöh -ääntä?🙂 Mielestäni se kuulostaa pakoputken/pakosarjan vuodolta.
 9. Kaukaa haettua mutta kokeillaan. Olisiko kenelläkään jäänyt nurkkiin pyörimään osia joilla saisi pallonivel (50mm kavennettu) kuplan muutettua hammastangolle. Alexilta saa kiinnikkeet, sen tiedän mutta koko paketti olisi hakusessa. Edit: kiinnikkeet, polon hammastanko ja nivelakseli löydetty, vielä tarve raidetangoille ja niiden kiinnikkeelle.
 10. Lantikka oli katsastettu viimeksi -89 ja nyt heti perään 2022. Alkuviikosta säätiedote ennusti pienellä todennäköisyydellä mahdollisia vähäisiä sadekuuroja. Onneksi virittelin eilen katon paikalleen, olisi saattanut kastua vielä(kin) pahemmin...iski varmaan alkukesän rajuin sadekuuro ukkosineen juuri katsastuksen ajaksi eikä näitä laitteita varsinaisesti mitenkään vesitiiviinä tunneta. Olen ajanut satoja autoja ja tämä meni kirkkaasti johtoon kun etsitään hirveintä maantiekokemusta. Melutaso on hirveä/lähes sietämätön. Ilman kuulosuojaimia matkanopeus on max 50-60km/h, vastamelunappien kanssa jotain 65-75 mutta silloin moottori parkuu jo lähes viimeisiään. Nyt pitäisikin vielä sahailla uusi rimoitus kattotelineelle terassilaudasta ja testailla toimivuus varmaksi. Sittenpä se joutaakin myyntiin ja uuden etsintä voi alkaa.
 11. Nyt olisi tulossa weber ict34 kaasarit nurkkiin. Olisiko kenelläkään tietoa sopiiko noihin paikalleen/tilan puolesta teollisuuskoneen öljykylpysuodattimet?(jos ei niin mitkä käy, 30hp?) Kuplaan olisi mahdutettava. Imusarjoina ovat cb:n valmisteet jotka tuovat kaasarit uudemman mallin puhallinkopan torvien sivuille.
 12. Vw tl1500 projekti tonnilla Kuopiossa. https://autot.tori.fi/vaihtoautot/volkswagen/muut/97755065
 13. Se on kyllä totta!🙂 Senverran on kuitenkin kysymyksen jättöpäivästä ajatukset muuttuneet että taidan lopettaa tämän harrastuksen kokonaan ja lemppaan myyntiä varten alkuperäisen 1200cc koneen paikalleen ja myyn tuon 1915cc moottorin erikseen. Neljään vuoteen on tullut ehkä suunnilleen 400km mittariin🙄 Helpottaa myös uuden talon etsintää kun ei ole niin isolle tallille tarvista.
 14. Helppo, parin kuukauden pikaprojekti venähtikin sitten motivaation, lähiomaisen kuoleman, taloremontin ja työllisyysongelmien takia yli kahdeksi vuodeksi...nyt vasta irtisanouduttuani sain aikaiseksi jatkaa tekemistä. Ulkoinen kunto on tarkoituksella rähjäinen alkuperäinen kun välillä näytti ettei homma etene enää ollenkaan, helpointa oli vain lyödä rojut läjään. Toki on tässä välissä tullut rakennettua yksi moottoripyörä, pari sähköpyörää, kuplaan uutta tekniikkaa ja yksi 1960 opel olympia mutta siltikin. Tänään sillä jo pääsi ajamaan, vielä joutuu jarruja ilmaamaan mutta eiköhän se siitä kohta leimaan saada. Sittenpä se joutaakin myydä pois.
×
×
 • Create New...