Jump to content

jarkki86

Members
 • Content Count

  280
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Nurmes

Recent Profile Visitors

2174 profile views
 1. jarkki86

  -58

  Luultavasti se rattiakselin ylempi laakeri sökö, niin on minullakin mutta ei siitä mainittu leimalla mitään.
 2. Taisipa olla juuri ruotsi missä kirjoittivat siitä. Siitä muistaakseni löytyy is/il juttu muutaman vuoden takaa.
 3. Paksutolpan käytetyt vinkkarit 560,- ja vilkkuviiksi 300,- https://m.tori.fi/vi/56952815.htm https://m.tori.fi/vi/56952717.htm
 4. Mikäs se jenkkiauto olikaan mikä oli maalattu samalla teemalla...siitä taisivat lehdissä kirjoittaa kauhistellen naapurimaita myöten. Juurikin niiden ilmavoimien hakaristien takia.
 5. Nykiminen lopetettu uusilla nelikärkitulpilla ja pikaisen pesun jälkeen ollaan valmiina ajokauteen.
 6. Jos ostan uuden esim. Empi "w100" nokan niin saanko siirrettyä nokkarattaan vakionokasta siihen matalilla pulteilla vai pitääkö hommata joku muu nokkaratas.
 7. Nämä nyt eivät onneksi tulleet maksamaan mitään mutta oisihhan se ollut mukava jos arpaonni olisikin suosinut. Veisin vaikka heti mitattavaksi osat mutta kun näillä nurkilla ei kuplan koneita tuntevia koneistamoja ole. Lähin taitaa olla joensuun moottorikoneistamo 130km päässä ja siellä on kiirettä. Nooh, ei tässä niin kiire ole näiden kanssa. Jatketaan nykivää kulkua 1200 koneella kunnes saan budjetin kasaan tehdä kone kunnolla.
 8. Palataanpa taas vanhaan aiheeseen. Kampura ei tosiaan ollut pohjassa tuossa kuvassa ja kynnellä ei juurikaan portaita tunnu...sitten huomasinkin että keskimmäinen laakeripukki on halki. Eli romuksi siis. Kävin hakemassa pari arpakonetta lisää joista toinen olikin jo valmiiksi purettu, tämä leikkasi kiinni kaasarin tulvimisen takia. Tästä arvelin koneen kasailla mutta kynnellä kokeillessa laakeripukeissa tuntuu ihan aavistus porrastusta, kuinka paljon tätä saa olla että uskaltaa vielä koneen tehdä? Kokonaisesta arvasta löytyi uudehkot laakerit sisästä mutta messinkiratas kampiakselin päässä on ottanut jostain syystä kipeää...myöskään tiivisteliimassa ei ole säästelty. Laakereiden öljyurat jne olivat täyttyneet liimasta kun lohkot oli kiristetty yhteen.
 9. -67 1500 orkkiskupla. https://m.nettiauto.com/volkswagen/kupla/10340752?vifAdCount=5&vifNav=Y
 10. https://www.is.fi/autot/art-2000006059917.html?utm_medium=social&utm_content=ios.is.fi&utm_source=whatsapp&utm_campaign=whatsapp-share Jää seuraavalle hallitukselle
 11. Onko tästä apua. https://www.vwheritage.com/beetle-chassis-numbers
 12. Ainakin itse olen saanut, ihmettelivät vain konttorilla että miksi haluan maksaa ylimääräistä nyt kun katsastaessa joutuvat sitten taas tekemään uuden otteen tjms.
 13. Enpäs tiennyt että tuollainen susiraja on ihan virallisesti olemassa😀 olen nurmeksesta ja tätä itäistä pohjois-karjalaa kutsutaan susirajaksi. Kyselenpä Kiteeltä...saa toki vinkata jos valmiiksi koneistettu/hyvä kampikammio/koko moottori löytyy
 14. Ei tarvitse, itse olen noissa rekisteröimättömissä, monen luovarin tapauksissa käynyt katsastuskonttorilla tekemässä omistajanvaihdoksen jo valmiiksi itselleni vaikka en vielä kilpiin ole laittanutkaan. Eipähän tule enää papereiden puolesta ongelmaa projektin loppuvaiheessa.
×
×
 • Create New...