Jump to content

jarkki86

Members
 • Content Count

  265
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

2100 profile views
 1. Onko tästä apua. https://www.vwheritage.com/beetle-chassis-numbers
 2. Ainakin itse olen saanut, ihmettelivät vain konttorilla että miksi haluan maksaa ylimääräistä nyt kun katsastaessa joutuvat sitten taas tekemään uuden otteen tjms.
 3. Enpäs tiennyt että tuollainen susiraja on ihan virallisesti olemassa😀 olen nurmeksesta ja tätä itäistä pohjois-karjalaa kutsutaan susirajaksi. Kyselenpä Kiteeltä...saa toki vinkata jos valmiiksi koneistettu/hyvä kampikammio/koko moottori löytyy
 4. Ei tarvitse, itse olen noissa rekisteröimättömissä, monen luovarin tapauksissa käynyt katsastuskonttorilla tekemässä omistajanvaihdoksen jo valmiiksi itselleni vaikka en vielä kilpiin ole laittanutkaan. Eipähän tule enää papereiden puolesta ongelmaa projektin loppuvaiheessa.
 5. Joensuun moottorikoneistamolta. Mielenkiintoista kun aiemmassa postauksessa (2015) Runkolinja 74,60€ Sotkamon koneistamolla oli jonot syksyyn asti joten sieltä ei hintoja saanut. Pahuksen vähissä vain täällä susirajalla nuo koneistamot.
 6. Tällaisia hintoja tänään joensuun moottorikoneistamolta, liitin myös oman kysymykseni alkuun. Lopussa hinnat ko. Töille. -aarporaus+laipan oikaisu, ainakin suoruuden tarkistus. -kansien oikaisu, sylinteriputket olivat kairautuneet kanteen ~0,2-0,3mm Mahdollisesti: Lohkon aukaisu isommille putkille Kansien aukaisu isommille putkille. Runkolinja 150e, kannet 160e, lohkon putkien pesät 160e.
 7. Ja minä kun luulin jäljistä että laakerit olisivat pyörähtäneet pesässään, noh, onneksi on viisaampiakin silmiä, tämä on ensimmäinen kuplan kone jonka aukaisin. Minä veikkasin kampikammiota jollain tavalla kieroksi kun keskimmäiset laakerit nokasta ja kammesta loppu. Nokalta tosin syöpynyt. Tässäpä vielä loput kuvat koneesta, mikä öljypumppu tuo on(ratas 32mm) ja onko vakio 1300 nokka?
 8. Aukaisinpa loputkin, ei tullut arvasta edes lohdutuspalkintoa😁
 9. Mielenkiintoista että ristiin on pytyt palanu ja kahdessa muussa vaikuttaisi kuitenkin olleen seokset edes sinnepäin. Nooh, on mahtanut saada kampikin jo sen verran kipeää että näinköhän tuosta enää konetta rupean tekemään.
 10. "ajamalla se on talliin otettu" 😀 Onneksi kannet sentään on koneistamokäynnin jälkeen ehjät(kopkop) Ei sattunut arpaonni kohdalle nyt...
 11. 1-2 on kuvassa, jos mitä kaikkea epäkuranttia vaan huomaa kuvista niin saa mainita. Ei ole ennen tullut rakenneltua näitä koneita. Peltien purku oli helppoa kun mikään ei ollut kiinni😖
 12. Ovathan ne, enpäs muuten hoksannutkaan tuota.
 13. Kone alkaa paljastaa salojaan... Ehjässä männässä lukee 87,85 ja sulaneessa std...
 14. Nimenomaan tuota laturinjalassa olevaa tarkoitin. Ei vain ole itsellä tullut vastaan tuollaista jossa letku/putki tms tulee hihnan keskeltä.
×
×
 • Create New...