Jump to content

jarkki86

Members
 • Content Count

  300
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Nurmes

Recent Profile Visitors

2402 profile views
 1. Traktori tuli ajamalla löytöpaikastaan kotiin(80 metriä) Tästä sitä taas lähdetään siihen loputtomalta tuntuvaan rakentamisen kurimukseen. Rekisteritietoja ei löytynyt enää trafilta, ex-omistaja muisteli että seisoi jo 80-90 lukujen taitteessa saunan vierellä sammalta kasvaen. 20 vuotta oli hänen omistuksessaan ja reilu 10 vuotta sitten ajettu tuonne latoon. Positiivista sentään se että kone ja syöttöpumppu on rempattu täydellisesti ennen seisontaa, lähti hipaisusta käyntiin. Jos joku sattuu vahingossakaan tietämään mistään ehjähköä takarunkoa ja hyviä etulokareita niin saa vinkata.
 2. Joko tämä "countach" oli täällä. https://www.tori.fi/etela-pohjanmaa/Lamborghini_countach_56922359.htm
 3. Eikös tuo ole '54 jorkkeri, mopari siis... Edit: Äh...katsoinpa toistakin kuvaa, siinähän tuo lukee että windsor😖...no mopsi meni oikein
 4. jarkki86

  Pois

  Poispois
 5. Minulla taitaa kaikki nivelet olla febiä ja tahmea on. Aavistuksen ehkä herkistynyt muutamalle sadalle kilometrille mutta ei siltikään ole mikään mukava ajettava.
 6. Olisiko jollain jäänyt ylimääräiseksi nurkkakaasaripakettia kuplan kaksreikäkansille, toimivat enkä pistä pahakseni jos vivustokin löytyy. Uuden empi 1 kurkkusarjan hinta tiedossa(369,-), koitellaan josko löytyisi halvemmalla. Tulossa lähes vakioon 1600 koneeseen (w100, siistityt kannet, kärmes) joten millekkään hirviökaasareille ei ole tarvetta. Tarjoa!
 7. Nopea kysymys: -Kampikammion muttereiden kireys ja kiristysjärjestys? -helpoin konsti saada nostajat pysymään pesissään kampikammion puolikkaita yhdistäessä?
 8. Omani oli täysin vakio 1200 samoilla oireilla. Säädin sytytyksen+kärjet ja ongelma poistui.
 9. Kiitos! Tuo arpakone oli aarporattu ja laakeroitu mikä oli positiivinen yllätys. Arvelinkin että jokin siinä on pielessä oltava koska ilmeisesti tuota ei ole edes käytetty käynnissä. Ainakin messinkirattaassa oli naarmuja ja messinkisilppua, jakajan akselin alla ei ollut prikkaa, päätylaakerin öljykanavat olivat tukossa tiivisteliimasta ja öljynpaineventtiilit olivat vaihtaneet paikkaa.
 10. Sanokaas kumpi on oikeanlainen...minulla on kaksi kampiakselia jossa ei ole tuota lukkosokkaa? Vauhtiksenpään laakerissa eikä myöskään tuollaista isoa kartiolevyä hihnapyörän päässä. Kuitenkin purkamassani 1öpv f lohkon kammessa sellaiset on. Nuo kaksi muuta ovat 2öpv 1600 koneista (toinen pakusta, toinen uudemmasta d-lohkosta) Lähinnä vain se että millainen paketti minun pitää tuohon d-lohkoon kasata. Alin kuva on kammesta sellaisenaan kun sen d-lohkosta purin.
 11. Omassa -67 kuplassa oli vilkkukatkaisijan nasturat yhdistävä kuparilirpake ja jousi irronnut. Aiheutti kovaa päänraapimista mutta lopulta selvisi. En tosin tiedä millainen systeemi kuusysissä siellä viiksellä on.
 12. Jos meinaat päätyä tuohon flg-5 niin kannattaa tarkistaa myös ebayn tarjonta, satasen pintaan näkyy siellä maksavan. Omani tilasin englannista+1.8 suutin+paineensäädin+vedenerotin ja rassisarja, jäi siltikin halvemmaksi kuin suomesta pelkkä ruisku. Mutta tosiaan, netissä muutkin käyttäjät varoittelevat näistä. Tilaa valmiiksi varatiivisteet liipasimelle ja varasäiliö. Edit: tarkistin kuiteista, 82£ on maksanut ruisku 2017 ja 145£ koko paketti. Spraygunsdirect.co.uk, nyt ovat näemmä nostaneet hinnan 99 puntaan. Jokatapauksessa...en tuntenut saavani rahalle vastinetta verrattuna tuohon merkittömään maaliruiskuun. Yhtälailla pölyää ja vaatii ilmaa vaikka on olevinaan matalapaineruisku. Appelsiinipintaa sillä tosin on helpompi tehdä😄
×
×
 • Create New...