Jump to content

CT koneen nokka...


Recommended Posts

Terve

Kyllä mua on tästä jo monta kertaa ohjeistettu, mutta taas..oliko se niin että Ct koneeseen ei käynyt tavan T1 koneen nokka..vaan wbx koneen .. vai miten se oli.. ja jos kovat nostajat laitetaan niin ne sitten kävi vain ct mallin  vai mitens se olikaan...hitto kun ei ole pysynyt tää muistissa lainkaan...ja jos nyt on myydä hyvää kovien nostajien nokka tuohon ct koneeseen , niin tarjoa, ja tietty nostajat, mutta kai niitä löytyy ihan kaupastakin..kiitos taas jo etukäteen..pitäis kohta alkaa uuden mopon koneen teko (tällä kertaa omaan käyttöön..)

Link to comment

CT ja WBX nokka ovat molemmat hytikoille ja niillä lähinnä vain aste eroa keskenään

CT WBX Typ-4 on samat hydrauli nostajat ja näiden tilalle menee mekaanisesti typ4 varhais mallien kova nostaja

Fyysisesti ovat kuin typ-1 nokka, joka taas koville nostajille tarkotettu.

 

Vaihtamalla ct lohkoon kuplan nokan, voit käyttää sen kanssa typ-4 kovia nostajia.

 

Huomaa että typ4 WBX CT kaikissa nostajissa halkaisia on pienempi kuin typ-1, joten typ-1 nokka pitäs olla vakio asteinen.

Muuten tulee muita murheita joita en jaksa tässä naputtaa =)

 

selkee?

Link to comment

Kiitos taas tietopläjäyksestä! mulla oli laarissa tosi siisti  (neljäniittinen) no. 113 109 111 B  (46VW)  nokka + pyörä, käykö tuon pariksi ne 4 typen kovat nostajat? mua alkoi hieman hirvittää nuo keskustelut naputtavista hytikka nostajista...sitä pitäis työntää mopo pois tapahtumapaikoilta jos se satunnaisesti alkaisi naputtelee...nolooo!!. Onko noissa kovissa  nostajissa tähän nokkaa laatueroja/mitä kannattaisi käyttää.. esim?

.http://www.aircooled.fi/tuote/1907/nostajat-t4-vakio-cb

 

nuohan sitten kyllä saisi vaihdettua kammioo avaamatta....yksi arvuuttelun aihe oli vielä se työntötangot...millaisetkohan..

Edited by Matti-Pekka
Link to comment

Hyvin harvoin kuulee hytikkanostin ongelmista wbx koneissa. Naputtavat nostajat taitavat olla ennemminkin noiden maan vetovoimaa vastaan taistelevien moottorien ongelmia :)

 

Sen sijaan sellaisen wbx nokan, josta ei ole vähintään yksi nokka kulunut pilalle onkin sitten jo haastavampaa. No, AC:n kauttaa saa uusia CB:n hytikkanokkia.

 

Matti-Pekan tyyliselle tee-se-itse-miehelle ei nostinpesien holkittaminenkuplan koville nostajille ole suurikaan työ. Holkkiaihioita on saamaksissa maailmalta kohtuu hintaan jos ei halua tyhjästä tehdä.

Link to comment

Ollos hyfä vaan

 

Hyde nokassa on pikkusen erilaine ramppi kuin kovassa. Ei pidä hydetosat ja kovat osat erikseen.

 

Laatuerot tullee vastaan vasta viri käytössä. Kaverini leikkas aikoinaan nostajia halki ja katto miten syvään karkasu on edenny. Vanhojen oikasu ongelmallista tästä syystä.

 

Periaatteessa vaihto onnistuu ulkokautta.

Link to comment

Meneehän tohon koville vakionostajille vielä C-20 nokka, mikäli oikein muistan ja mielellään säädettävällä nokkapyörällä.

Meinaa toi ajoitus vähän muuttua eri keinusuhteita käytettäessä.. Onko noi hyde venttiili säädöt tehty tavalla.? jos naputtaa.

Opel cih koneissa tais säätö mennä tyylliin, välys pois ja sit kolme varttia kiinni, sekä vippanenkin oli erilaisesti säädettävä..

 

Link to comment
  • 2 weeks later...

Kyllä näissä nelkun kovissa nostajissakin laatueroja tuntuu olevan. Kuvassa 2014 CoolairWV:stä ostetut nostajat, nostajien valmistajasta ei tietoa, piti olla "Good Quality" laatua. Ajoinkohan nuilla jotain 10000 ja kolme kahdeksasta nostajassa oli mennyt tällaiselle kraateripinnalle. Tuolloin heitin tilalle kolme uutta ja viimeksi kun kurkkasin, niin nostajat oli toistaiseksi OK kuntoiset. 

 

IMG_8255.thumb.jpg.11a520509f1eabf3e83d19875dc32321.jpg

 

Just toisesta koneesta käytin nostajat näkösällä ja siinä on Scatin lube-a-lobet. Ne oli kympin ajojen jäljiltä edelleen uudenveroiset. 

Edited by KimmoH
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...