Jump to content

Meni sanattomaksi...


Recommended Posts

Tostahan se selviää: http://cnwmr.com/nss-folder/automotivee ... Folder.zip , 450 sivua josta kyllä aika paljon oli paskoo, esim. lopussa yhtenä appendiksinä saastuttamisesta kertovan laulun sanat. Nimimerkillä "joo kyllä luin koko raportin"

 

Tommosella skaalalla mitä siellä on käytetty, pärjäis kupla aika hienosti, tosin voipi olla vaikeampaa ottaa huomioon auton kehittelyyn tarvittujen työntekijöiden työmatkojen saastutus.

 

Puavo @ www.dwl.fi

Link to comment

Toi Hesarinkin mainostama tutkimus on ehditty teilata suurin piirtein kaikkien autoalaa vähänkin vakavasti tutkivien tahojen toimesta. Itse asiassa Hesarin sivuilla käytävässä keskustelussa on eniten ihmetelty sitä, kuinka helposti valtakunnan pääprinttimediaan pääsee noin helposti täyttä roskaa joka on ilmeisesti jenkkilän autoteollisuuden tilaama paperiläpyskä.

 

No, arvatenkin muodikkaiden katumaastureiden mainostus lisääntyy Hesarissa jatkossa...:)

 

Ja tuo jenkkiläinen "tutkimusfirma" on markkinointitoimisto (firman nimi on kokonaisuudessaan CNW Marketing Research), jolta saa juuri sellaisia tuloksia kuin tilaaja haluaa. Katsokaapa vaikka nettisivuja (http://www.cnwmr.com/) ja tehkää itse päätelmät firman "todellisuudesta", tai no ainakin voi kysyä kuinka vakavasti otettavasta firmasta onkaan kysymys?

 

Ikävä vaan on että nää tarinat on Esson baarissa tosia koska porukka ei jaksa tutustua aiheeseen vaan lukee otsikot ja perustelee sillä omaa mielipidettään, siis jos sattuu tykkäämään katumaastureista...

 

Linkki Hesarin keskusteluun, jossa erinomaisia mielipiteitä ko. jutusta: http://www.hs.fi/keskustelu/thread.jspa?threadID=44935&tstart=0

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...