Jump to content

Lisäöljypohja


Recommended Posts

Eli olisi tarkoitus asentaa lisäöljypohja,1.5-1,7 litrainen. Sen mukana ei ollut ns.hardware kittiä. Eli tarvitsisin infoa mitä tarvitsen asennukseen. Öljyputkeen pidennyksen tietenkin,mutta mikä on öljyputken ulkomitta paksuus että, osaan ostaa oikean kokoista putkea ennenkuin valutan öljyt pihalle.Auto kun on käytössä kokoajan. Ja entäpä pinnapultit? Miten pitkät ne pitää olla? Öljypohjan paksuus on pinnapulttien kohdalta 6 mm. Eli miten paljon alkuperäiset pinapultit tulee ulospäin? Pitääkö ostaa pidemmät? Ja kaikkia vinkkejä otetaan vastaan että saa homman kerralla kuntoon ilman öljyvuotoja...

Link to comment

Miulla tuli GB:n pohjan mukana 3 putkea joista ei yksikään käyny, kun oli tuommoinen aftermarkettilohko - siinä oli ohuempi pilli kuin yksikään mukana tulleista (jotka oli kaikki aika isoja). Siihen sopiva putki sahattiin OEM öljyntäytöstä alaspäin sohottavasta huohotusputkesta.

 

Puavo @ www.dwl.fi

Link to comment

Aivan ajattelinkin että niitä olisi eri kokoja, no mulla on 1200 34hp kone,eli jos jollain olis sellanen auki niin voisko joku ottaa mitan, olisin kiitollinen.

Voisin Puavo ostaa sulta noi putket??Laita vaikka yv:nä hinta...jos myyminen kiinnostaa

Link to comment
Mites ne alkuperäiset pinnapultit? Riittääkö ne sumpulle jos vaikka laittaa ne lukkomuttereilla kiinni? Sumpun paksuus 6 mm. Vai kestääkö lukkomuttereiden muovi kuumaa öljyä? Eli irtooko niistä muovia öljynkiertoon??

 

Alkup. pinnat ei riitä kyllä öljypohjan kiinnitykseen.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...