Jump to content

Nokka/kansiehdotuksia 1915 moottoriile


Recommended Posts

Mikä nokka-akseli olisi "paras" , kun auton pitäisi pysyä käyttöautona. Eli pitäis vetää alhaalta, mutta luonnettakin saisi olla : ) Mietinnässä on ollut esim w110 tai w120. Miten Bugpack?

 

Mitkä valmiskannet toimii hyvin? Venttiileiksi olen ajatellut 40/35.5...Oisko sopivat? Mietinnässä on ollut street pro, street eliminator, 044...

Link to comment

molemmat englet ok, bugpack nokista 296° on hyvä.

Riippuu tietenkin paljon siitä minkälaisen "luonteen" haluat.

 

Valmiskannet, tjaa kaikista syytä läpätä ainakin venat, samallahan pyöristelee ainakin terävät pois.

 

Minkäkokoiset kaasarit tulee?

Link to comment

Meillä on yksi pari noita 42x37 Super-D kansia hyllyssä just nyt, valitettavasti ei ole vain ollut aikaa viedä niitä mitattaviksi. Niitä on kuitenkin myyty useampi kappale, joten voisi luulla, että ostajat olisivat niitä itse mittailleet ja voisivat täällä kertoa tuloksia?

 

SCAT ei myöskään julkaise mitään mittaustuloksia, eikä niitä saa edes pyytämällä, koska jokaisen penkki on erilainen, eivätkä halua antaa edes suuntaa-antavia tuloksia, koska ne ovat jonkun mielestä kuitenkin pielessä...

Link to comment

Scatin kannet näyttävät kyllä asiallisilta. Onko Scat mini D port pro saman tyyppinen tuote? Niitä näytti saavan maltillisemmilla venttiileillä mutta ko. tuotteesta ei ollut kuvaa.

 

 

Kaasari puolelle olen ajatellut joko 1x44 idf tai 2x 36 - 40 idf.

 

 

Jos on 1915cc koneeseen sopivia, hyväkuntoisia kansia, nokkaa, tuplawebereitä ylimääräisenä, niin tarjoa ihmeessä esim. yv:llä.

 

Pantse

Link to comment

Jep, Mini-D on myös portattu vimosen päälle, mutta pienemmillä kanavilla ja venttiileillä. Kuvia ei ole, kun ei olla niitä myyty vielä yhtään paria (kaikki haluaa isot D-portatut jostain syystä.. :)

 

Heti, kun sellaiset saadaan hyllyyn niin otetaan kuvia joka suunnasta.

Link to comment
  • 2 weeks later...

044 magnumeita plussana ( 42 / 38 venoilla jonka imuvenaksi voi vaihtaa seetiin 44 tai saa 46 imuvenallaki valmiita ) saa myös viilattuna ja taitaa olla sellaisa saatavana 040 5153867 Heikki jos kysyy. Taitaa olla saatavilla kaikkea mahdollista vw virittelyyn. Nokaksi FK-44 ja 1,3-1,4 keinut viilattujen kansien kera puristusten ollessa katuystävällistä 9,5:1 sekä säädöissä sytyn ja pensanroiskinnan suhteen unohtamatta hyvää pakolaulajapuolta 1,5/8 kärmespesä + 2-2,5 tuumaista putkistoa joka ois pitkä kiertäen vaikka 2 änkkärillä ( Sakasata BAS jonka Heikki ostaa ku matkalla saksassa juuri ).

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...