Jump to content

Hahhah, verottaja kylla osaa


Guest Bugfuel

Recommended Posts

Ensin saatiin hirvittavan vuosia kestaneen kitinan jalkeen marginaalinen autoverohelpotus vain uusiin autoihin, joihin vain murto-osalla tavan tallaajista on varaa.

 

Sitten (iltalehti tanaan) MILJOONAN suomalaisen verotusta kiristetaan.

 

Kiitti vitusti, sano :)

 

Jan

Link to comment

Niin, miksei kateta alijäämäistä valtion budjettia maailman suurimmalla valtiovelalla kuin Ameriikka, eikä makseta ikinä takaisin. Niin se kapitalismi toimii, mitään ei tuoteta, jalosteta eikä viedä. Kulutetaan vaan niin perkeleesti, silleen se pääoma kasvaa, ja kaikilla on kivaa.

 

Jos palkat nousee 2-3 vuodessa 10-20% niin kai nyt jokainen tuosta osaa inflaation määrääkin arvailla.

Link to comment

Näin niin kuin julkisen sektorin työntekijänä voisin sanoa, että eipä täällä juurikaan optioita, tulospalkkoja sun muita ole nähty. Hikisillä tupokierroksilla on irronnut ehkä 1,5%:n korotukset ja nekin lähinnä säälistä. Tainnut 90-luvulta lähtien julkisella sektolla työnkentelevillä ostovoima vaan heiketä tasaisesti.

 

Pointtihan tässä on se, että vuorineuvoksethan eivät tupoa halunneet. Eivät tainneet ahneuksissaan arvata mitä siitä seurasi. Nyt valtionvarain ministeriötä myöten ruikutetaan, että Suomi ei kestä tätä. Onhan se kestänyt Fortumin optiot ja Jäätteenmäen faksitkin, että ei kai nyt tyhmä ja laiska virkamies voi Suomea kaataa?

 

Ja jos joku luulee, että jonkun veron alennusta ei muissa veroissa kompensoitaisi nostolla, niin luulee väärin. Mutta eikös herra bugfuel ole siellä päin missä verot on kirosana ja kaikki hyvin?

Link to comment

Eikös kaikki raha ole enemmän tai vähemmän veronmaksajien rahaa. Kaikki valtiovallan hyvät ja huonot ideat pitää maksaa, oli se sitten pankkien tai soneran pelastaminen konkurssilta. Tosin muutama pankki kyllä meni nurin, mutta siinä taas oli kyse siitä että niin haluttiin.

 

t. Mika

Link to comment

Mikäs siinä muuten on että Soneran miljardit muistetaan kovin hyvin mutta Stora Enson Härmälän Amerikan seikkailujen jälkeiset n. 6 miljardin kustannukset unohdetaan kovin helposti, vaikka todellinen lasku on alkanut selvitä vasta viime aikoina?

 

Valtio taitaa olla Stora Enson suurin omistaja vieläkin. Me sekin pelleily maksettiin...

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...