Jump to content

VW- OSIEN HINTAKEHITYS 2008- ETEENPÄIN???


Guest Buggy Builder

Recommended Posts

Guest Buggy Builder

Eli onko tietoa volkkarinosien hintakehityksestä ensivuonna ja eteenpäin?

Onko hinnan lasku/nousu paineita tarvikemyyjillä vai pysyykö suurinpiirtein samana?

Mites toi dollarin arvo vaikuttaa osien hintaan?

 

Ja vielä: Mitkäs kaikki liikkeet Suomessa myy VW:n osia ite en montaa tiedä-(uusi harrastaja). Mistäs jokkismiehet osia ostelee?

 

Vastatkaa jos viittitte!!!

 

Kiitos_!

Link to comment
Guest Raggare

joku ekonomihan vois kertoo meilla usd kehityksestä ja sen vaikutuksesta maailmantalouteen, vai vaikuttaskohan huono riisisato enemmän millasii kampuroita kiinalaiset jaksaa tehä ja sitä kautta maailman markkinoihin vw puolella. :)

Link to comment
Kyllä, Scarabin osat Pelkiasta, 'Neoretro -nimellä', löytyy nykyään Kokkolasta Huhdan Arilta. Raijaksen Pasi lopetti VW-osamyynnin ja jatkaa täyspäiväisesti aikaisempaa päätyötään.

 

Koskas Pasi tän lopettamisen on tehnyt? Kun mulle vielä syyskuun lopussa lähetteli sähköpostia ja kyseli olisko tilaustarpeita lokakuun kuormaan?

Link to comment

Kaima kertoi alustavasti, että 'suurin piirtein'. Uusi hinnasto lienee valmisteilla. Hän myös varastoi tavara jossain määrin, mikä vaikuttanee hintaan, mutta nopeuttaa myös palvelua selvästi. Ja toivottavasti toimii myös 'puskurina' Scarabin toivottoman huonolle toimituskyvylle, 'nimimerkillä parittomia ja vajaita toimituksia useasti tilannut' ...

Link to comment
Guest Buggy Builder

Kiitoksia vastauksista, auttoi paljon ja huomenna alkaa soitteleminen liikkeisiin. Tää ei nyt liity enää alkuperäiseen aiheeseen, mutta paljokos ootte maksanu uudesta 90.5/69 mäntä/sylinteriputkisarjasta?

Hot carsis hinta oli 280€ mut ei vissiin ole ihan halvin paikka se liike.

Kiitos_!

 

 

 

up- kirjoitusmoka, thanx...

Link to comment

Kerrohan kaverillesikin nyt kaikkea saa tilattua edullisesti.

 

Osia on jo kasapäin Suomessakin varastossa sekä öljyjä yms. mutta nopeet syö hitaat ja lisää tilausta kehään....

 

Heikki "Hermann" tekee jatkuvalla syötöllä reissua Euroopassa ( asuu Hampurin liepeillä nyt ) varaosa pajoilla, purkaamoilla, prätkäpurkaamoilla, autokaupoissa, joten uusia, käytettyjä varaosia jatkuvasti Suomensuuntaan sekä kokonaisia autoja tarvitseville.

Autoja, varaosa autoja, purettavax osina, trailereita, peräkärryjä, asuntovaunuja, pakuja, maastureita, linkkareita, kuormaautoja, rekkoja, ja paljon paljon muutakin jo tullu ja tuo sekä saa hakea itsekkin järjestyy tulkkausta, autovuokraa, kyytii, asumis järjestelyy yms... yms... Halli on olemassa ..... kaikkee järjestyy inhimillistä ja omakustanne korvausta vastaan ....

 

Heikki kasaa valmiita moottoreita uusista ja myös käytetyistäkin osista kadulle ja kisaan sekä tekee kasaa vaihdelaatikoita eri variaatioita kadulle ja kisaan. Hommaa siis osat tai tekee asiakkaan osista inhimillistä korvausta vastaan jotta saa maksuun mittalaitteet ja työkalut sekä vuokrat ja maalaamon hallin yms.

 

Jenkkilästä ja euroopasta myös viripajoilta suoraa tilaa varaosia VW ja muihinki merkkeihin sekä tekee diilejä, kimppatilauksia yms..

 

Myös Maalit eri tarkoituksiin, autoihin, lentokoneisiin, laivoihin, metallille, alumiinille, betonille yms. Webastot suoraa, ÖLJYT suoraa jalostamolta, yms.. yms...

 

Eri öljylaatuja yli 3000L nyt Kuusamossa lähtee jakeluun erikokoisissa määrissä mutta isompi määrä halvempi hinta ja koskaa maaleja myös sekä muita tuotteita joita jo kadulle, kisaan, ....

 

Parhaiten Saksassa listaa tekee asuessaan nyt siellä, Heikki ottaa tiedustelut ja tilausta s-postilla

 

 

soittaessa muista koko numero ja plussa eteen ja antakaa soida kauan siirtyilee linkeistä niin että ehtii vastatakki ku soi vaan muutamii kertoja sielläpääs.

 

+4917667669455

 

+4941312216860

 

040 5153867 Kun palaa Suomeen Tammikuussa

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...