Jump to content

Virikoneen hinnalla vakiokone :D


Recommended Posts

hinta voi tuntua kovalta mutta jos itse alkais tekemään vakiokonetta uusista osista vaikkapa aircooledin hinnaston mukaan niin äkkiä siihen tollainen summa menis rahnaa ja tietysti oma työ ja vaiva siihen päälle.

Link to comment
Guest Toheltaja

paljonkin, koska mikään osa ei ole paketista bolt on jos meinaa hyvän koneen tehdä. imusarjat kanteen porttaus, mahdollisesti kansien imu ja pakokanavien työstö (kansimallista riippuen, ovat joko huonot valun jäljiltä, tai käsittämättömän huonot valun jäljiltä), lohkosta yms purseiden poisto, puristuskorkeuden säätö putkia lyhentämällä, tai lohkoa/kansia kairaamalla yms.

 

Saa sen toki kasaan ihan laatikostakin pureituista uusista osista, mutta onko siinä järkeä? Tosin niin ne on noi tehdasuudetkin tehty, ei siellä o mitään soviteltu sen kummemmin, läjään vaan - pipo silmille ja baanalle

Link to comment

sitä Mika juuri tarkotinkin et aina kun tohon kompoon koskee niin painotukseen vaan, oli kone mikä ja minkälainen tahansa.

 

on helppo tapa antaa koneelle lisää kilometrejä

 

-Tuomas-

Link to comment
Bugfuel, onks Horatio Cainea näkyny :D

 

haha, ei oo :)

 

Polliiseja ja seriffeja kylla on ystavapiirissa paljonkin, ja esim. appiukko on poliisiluutnantti joka tekee paljon Crime Scene Investigation juttuja, ajaa semmosilla teksteilla varustettua rikospaikkavaniakin :) Paasee nakemaan kaikki allottavimmat jutut.

Link to comment

ei se paljoo niista kertoile, mutta ei tarttekaan... mita muutaman tapauksen olen kuullu. Floridan kosteassa kuumassa ilmastossa ruumiit alkaa matanemaan aika vauhdilla. Vicks vaporubbia ylahuuleen ja tutkimaan :)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...