Jump to content

20# St. Michel Oldtimer Run


Guest Jessie

Recommended Posts

Guest Jessie

Ja taas on aika OTR:n.

 

Viikko jälkeen juhannuksen la 27.6. 09 järjestetään Itä-Suomen suurin ja kaunein harrasteajoneuvotapahtuma, St. Michel Oldtimer Run. Tapahtuma on järjestyksessään jo 20. OTR ja siksipä ohjelmakin on saanut hieman uusia piirteitä.

 

Vanhaa on runsaat määrät ajoneuvoja ja tottakai kaunis keli. Uutta sen sijaan on flipperikisa, jossa voi voittaa itselleen ihan oikean flipperin! Kisan juontaa Rakel Liekki. Rakel lähettää myös cruisingin matkaan illalla. Lapsille on tenavapisteen lisäksi pomppulinna.

 

Cruising lähtee poikkeuksellisesti satamasta.

 

Lisätietoja: www.oldtimerrun.info

 

Edit. pvm.

Link to comment

Kyseessä on muistaakseni amiksen opetuskäyttöön lyhennetylle -57 Chevyn alustalle rakennettu four window -coupe, jossa on korin osia ainakin Kuplasta, Mersusta sekä Mossesta. Mm. ovet on tehty mossen etu- ja takaovista yhdistämällä. Pellin alla vajaat 200tkm ajettu Chevyn suora kuutonen. Autoa on rakennettu harrasteena noin 20 vuoden ajan omakotitalon autotallissa. Ansaitulla eläkkeellä oleva auton rakentaja on maalannut auton viime OTR:n jälkeen ja se on nähtävänä 29.6. Visulahdessa uudessa kuosissa...

Link to comment
  • 5 weeks later...

Pieksämäeltä lähdetään ysiltä aamulla tulemaan museo-Corollalla ja vähemän museoidulla Kuplalla. Arvioitu saapumisaika 10.15-10.30. Onkos siellä muuten jotain VW-parkkia...?

 

Kyselee nimim. "epätietoinen"

Link to comment

Hieno tapahtuma, hieno sää, toimivat järjestelyt! Iso kiitos järjestäjille upeasta tapahtumasta. Hieman vaan vaivasi tuo yli 38 asteen kuume, ja kotiin lähtö koitti siitä syystä jo puoli kolmen aikaan.

Link to comment
En nyt valita koska kuvaajahan näistä päättää, mutta ihan näin kommenttina; jäi ainakin minulta nuo Samin kuvat katsomatta koska resoluutio on noin pieni.

Jep, ovat tarkoituksella, mutta niistä näkee sen mikä on tarpeenkin. Enemän ärsyttää täälläkin ylisuuret kuvat, kaikilla ei ole joka käänteessä isoja näyttöjä käytössä. Juu ja on mullakin 26" HDMI laajakuvanäyttö mutta käytän sitä vain kuvien tekemiseen, en surffailuun.

 

btw. Pepe, et kai katsonut pelkkiä thumbnail- kuvia? ;oD

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...