Jump to content

jenkakello häiritsee sytytystä?


Recommended Posts

nyt olis sähkö miehille visainen kysymys. Eli tilanne oli se,lähdin motarilla tuuppaa rekasta ohi ja kierroksia oli se n.3800 ja kun pääsin rinnalle niin täysi hiljaisuus, vauhdista yritin startata mut ei mitään eloa. Sitten tien poskeen ihmettelemään et bensaa tulee aivan normaalisti mut tulpan kanssa katsottiin kipinä niin ei laisinkaan. Sitten kaveri ehdotti et otetaan noita "turhia" piuhoja pois. No ensimmäisenä kierrosmittarin piuha pois -navasta pois ja heti lähti tulille! Sitten pari päivää ajelin ilman kierros mittaria ja nyt äsken kokeilin taas toimivuutta. Käynnissä pysyy ja peruskiihdytys ok, mut heti kun lyö lapun pohjaan niin sammuu ja hassusti hyppii mittarin neula. Otin piuhan pois ja taas toimii sytytys moitteettomasti... Oon tarkastanu mittarilla että se puolaan tuleva piuha on miinus kun on käynnissä yms. Mittari juniksessa on Autogaugen smoke sarjan isomittari vaihtovalolla. Mittari rikki, piuha päässy menee rikki jostain vai jotain muuta???

Link to comment
Mahdollisesti kierroslukumittarille puolalta menevä johto jostain puhki ja osuu koriin kun annat enemmän kaasua.

 

Tätä mäkin epäilin ensimmäisenä, No tarvii viritellä suorinta tietä testipiuha ja käydä kokeilee ennen kuin repii edellisen pois. Mites voisko olla siin mittarissa niinkin älytön vika et antais välillä +puoleista virtaa siihen piuhaan, tosin silloinhan piuhan pitäis sulaa eikö vain? :)

Link to comment

Jos kiekkakellolle menevä piuha ottaa maihin niin ei varmasti käy, näinhän ne kärjet toimii - kun kärjet aukeaa niin niiden kautta kulkeva maadoitus katkeaa antaen puolalle signaalin läväyttää virrat toisiopiirin kautta tulpille. Nyt jos mittarille menevä piuha ottaa maihin niin se on sama kuin että kärjet pysyisivät koko ajan kiinni.

Link to comment
  • 8 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...