Jump to content

Minkä virtalukko?


Recommended Posts

Mistä virtalukko on peräisin ja mitkä virtalukon pohjat tohon käy? Nyt katkaisee sytytyksen kun vääntää avaimen pohjaan. Siinä jossain välissä on alue jossa sekä startti että virrat kytkeytyy, vähän turhan haastava startattava. Oisko type3/4?

post-1735-13888362364047_thumb.jpg

Link to comment

Sytytysvirta otettu väärästä johdosta virtalukolta. Virtalukossa on johto josta virta katkeaa startin aikana (apulaitteille) ja johto josta se ei katkea (sytkälle). Mulla oli ässässä sama vika ja tosiaan aika haastava startattava..

Link to comment

muutamaan vempeleeseen joutunut virtalukon pohjan vaihtamaan vastaavien vikojen vuoksi.

joskus startatessa tulee puolalle virtaa joskus ei. myös mittarivalot,sähköikkunat yms. heräilee henkiin virta-avainta ravistelemalla. Erittäin yleinen vika tuo.

Link to comment

Juu, sama täällä, tuttu vika. Mut kysymykseen ei oo vielä löytyny vastausta, nääs kun ei voi tietää mistä osista toi kirppu on seiskytluvulla kasattu. Oisko nelostyypeissä tollanen ohjauspylväs vai mikälie. Vai voiko peräti olla tuoreemmasta kuplasta?

Link to comment

Voi olla ihan omakin,68-72 kulplassa on myös saman näköinen.. pohjien kytkinosassa kumminkin eroja eri vuosimalleissa tuonakin aikana ja stanussakin vielä vähän erilaiset kun muissa samassa vuosimallissa. Et oikeestaan purettava ensin ja sitten vasta alettava etsiä osia.

Link to comment

Miten akseli on kiinni kojetaulun alla? Pannalla rattiputken ympäri (Kupla), kahdella pultilla, jotka menee kuoren/kotelon läpi noin 8 cm etäisyydellä toisistaan (Nelkku) vai kahdella pultilla, jotka sijaitsee korvakkeissa kuoren/kotelon sivulla, Nelkkua leveämmällä (Iso Kolmonen)?

Link to comment

Jep, taitaa olla arvoitus ratkaistu, kiitos tolvana. (kuulostipa todella kiitolliselta :-))

 

Oiskohan mun AP pitäny toi tunnistaa...

 

Virtalukoksi käy siis kuplan lukko, tän tiedän kun oon yhen sellasen vaihtanu, mut mitkäs sähköosat? Vaihtelee aika paljon just noihin aikoihin. Toisaalta ku viittii kaivaa osan esiin niin kuvan perusteella taitaa sopiva löytyä hotmatsin tai csp:n sivujen avulla.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...