Jump to content

VW Talvipäivä Kotkassa 12.02.2011


-AP-

Recommended Posts

FVWA ry Kotkan jaos järjestää autourheiluhenkisen jääratatapahtuman Kotkan Moottoriurheilukeskuksessa talvella 2011.

 

Ohjelmassa on rallisprint-tyyppistä autoilua jäädytetyllä radalla vakio-nastarenkailla. Ajo tapahtuu yksi kerrallaan, tarkalla ajanotolla. Luokat löytyy sekä ilma- että vesiVolkkareille, kuten myös kilpa-autoille, nelikoille sekä VW Groupin muille automerkeille.

 

Ajankohta tapahtumalle varmistuu myöhemmin loppuvuodesta, kunhan autourheilun kilpailukalenteri ensi vuodelle vahvistetaan, mutta alustavasti puhutaan lauantaipäivästä helmikuun puolivälissä. Tarkemmat säännöt julkaistaan myöhemmin.

 

Ajotapahtuman jälkeen kokoonnumme läheiseen hotelliin saunomaan, uimaan, ruokailemaan ja kertaamaan päivän tekemisiä ja tekemättä jättämisiä.

 

Pysy kuulolla !!

 

Lisätietoja ari(at)karavaanari.info

Link to comment
  • 1 month later...

Kyllä kyllä! Röllillä tulossa jos vaan tyyppi on yhteistyöhaluinen läpi talven. Sen sitovampaa ilmoittautumista ei vielä uskalla antaa ettei Murphy lakeineen pilaa suunnitelmia.

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Ajopäivän jälkeen 'loppupelit' hoidellaan Hotelli Leikarissa - http://www.hotels-turris.ru/fin_leikari.html - Kotkan ja Haminan puolivälissä, valtateiden 7 ja 15 risteyksen tienoilla.

 

Kaksi reippaankokoista saunaa on varattu Suomen Volkkariyhdistyksen kustannuksella klo 16-18, toinen herrahenkilöille, toinen kauniimmalle puoliskolle. Uima-allas 25 x 9 m on myös käytössä. Saunan jälkeen ruokailu noutopöydästä (liha- ja kalaruoka, keitto, salaattipöytä) omakustannushintaan 10 eur. Hotellin ravintola on auki klo 22 saakka.

 

Majoitusvaraukset suoraan Leikariin, tarkempaa hintatietoa päivitetään tännekin lähipäivinä.

 

Tervetuloa!

Link to comment
Guest ville ropponen

No niin, jotta saadaan ajosta kankeat lonkat vetristymään, niin Arin kertoman mukaisesti:

 

Meitä palvelee Hotelli Leikari ( www.hotellileikari.fi )

Josta on varattu:

- Saunat 16-18, sis. uima-allasosaston käytön sekä altaalle "Hasselhofin"

- Pyyhkeet KUULUVAT hintaan

- Juomat talon sisältä, koska alue lukeutuu anniskelualueeksi, vrt. kylpylä/ uimahalli jne. Juomahinnasto selviää lähiaikoina

 

Saunomisen jälkeen:

- Ruokailu noutopöydästä 10 euroa/hlö

- Noutopöydässä on tarjolla salaatteja, kylmää kalaa, 3 lämmintä ruokaa (liha,kala ja joku kolmas ruoka) sekä keittoa, jälkiruoka ja kahvi, juomina jäävesi, kotikalja ja maito.

- Kahvila-Ravintola, joka siis on samassa rakennuksessa, on auki klo. 22.30 saakka, valomerkki klo.22.00

 

Majoitus:

1 hengen huone 73 euroa/huone/vrk

2 hengen huone päätalossa 80 euroa/huone/vrk

2 hengen huone rivitalossa 74 euroa/huone/vrk

2 hh+lisävuode, päätalo 99 euroa/huone/vrk

2 hh+lisävuode, rivitalo 93 euroa/huone/vrk

 

Huonehintoihin sisältyy aamiainen, aamu/iltasauna ja –uinti.

 

Huone varaukset: .+358 (0)5 227 8111

 

Toivottavasti edellä mainittu illan viihdepaketti yhdistettynä erittäin lennokkaaseen ja mukaansa tempaavaan ajosessioon (johon mahtuu vielä mukaan!!!) saa kaiken karvaisen ja karvattoman vwäen liikkeelle kohti Kotkaa 12.02.2011.

 

T: Ville Ropponen

Link to comment
  • 4 weeks later...

Pienimuotoinen rataesittely: http://www.youtube.com/watch?v=j7m61QhkbYo

 

Kuvan laatu ei päätä huimaa, kuvaus pienessä lumisateessa hämäränä päivänä näemmä tuottaa tuollaisen kuvan, mutta kuitenkin ...

 

Rata on hyvässä kunnossa, tasainen, ei suuria röykkyjä, penkkoja runsaasti. Ja liukasta ...!

 

Vielä mahtuu mukaan! Muista ilmoittautua ajoissa, varmistat mahtumisesi porukkaan!!

Link to comment

Ensimmäinen treenipäivä on ajettu. Paikalla neljä autoa ja hauskaa oli. Rata kohtuukunnossa, kova ja tasainen. Hieman kartingpoikien eilinen ice race sai muutamaa kaarretta soralle, mutta jäädytetään lisää taas alkavalla viikolla.

 

http://www.youtube.com/watch?v=kbpWDaV1Efs

 

VW-Sprintin toinen vapaa harjoitus (tapahtumaan ilmoittautuneille) ajetaan Kotkan Moottoriurheilukeskuksessa sunnuntaina 06.02. kello 12-14.

Toimitsijapalaveri treenin jälkeen eli 06.02. kello 14.00.

 

Muista kypäräpakko!

 

Ajo vapaata harjoittelua omalla vastuulla. Ei muita kustannuksia kuin itse tapahtuman osanottomaksu. Radalla saattaa olla muitakin urheilijoita kuin 'meikäläiset', ajellaan sopuisasti keskinäisiä kilpailutilanteita välttäen. Roskat vietävä roskakoriin tai mukanaan pois, ei ympäristöön. Öljy- ja neste- ym. vuodot siivottava. Mahdollisuus kokeilla rataa myös siviiliautolla, jos varsinainen ratapeli ei ole vielä valmis (kypäräpakko).

 

Pienimuotoinen säävaraus - jos lunta tupruttaa viikonloppuna oikein kovasti, niin rataa ei välttämättä saada siivottua puhtaaksi.

 

Ilmoittele tulostasi yyveellä tai sähköpostilla, jotta tiedän suurinpiirtein kuskimäärän!

 

Kahvia ja piparia. Yleisölle vapaa pääsy.

 

Tervetuloa!

Link to comment

Korostettakoon vielä, että kaikki ajot suoritetaan tavallisilla siviililiikenteeseen tarkoitetuilla talvi-/nastarenkailla. Mitään rallipyöriä tai jääratanastoja ei tarvita, eikä sellaisia saa edes käyttääkään. Auton ei tarvitse olla mikään kilpa-auto, tavallinen harrastepeli käy mainiosti, kunhan siinä on turvavyöt ja kuskilla kypärä päässä. Myös (VW-konsernin valmistamalla) 'siviiliautolla' voi hyvin tulla harrastamaan. Ei tätä tapahtumaa niin kilpailuna kannata ottaa eikä missään nimessä pelätä sitä, että olisi omalla ajollaan kenenkään toisen tiellä tai haittana. Mukaan vaan rohkeasti, liukkaankelin ajoharjoitus on aina hyödyksi ja samalla pahuksen hauskaa!

Link to comment

MUISTA - ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy sunnuntaina 06.02. klo 18, tämän jälkeen laaditaan lähtöjärjestys ja päivän tarkempi aikataulu. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen ajamaan tapahtumapäivänä ei enää pääse, joudut tyytymään rallimakkaraan penkalla (mikä sekin tietty on omalla tavallaan mukavaa hommaa). Toimi siis ajoissa! Ilmot ari(at)karavaanari.info

Link to comment

VW-Sprintin toiset vapaa harjoitukset ajettiin tänään sunnuntaina Kotkan Moottoriurheilukeskuksessa. Paikalla nähtiin puolisen tusinaa Volkkaria ja runsaasti iloisia ilmeitä. Rata oli eilisen KotkaUA:n Talviendurancen jäljiltä melko kulunut, mutta alkava viikko lupailee pakkaskelejä, joten rata saadaan lanattua ja jäädytettyä pariinkin kertaan ennen lauantain koitosta priimakuntoon.

 

Tässä vaiheessa kun ilmoittautumisaikaa on vielä puoli tuntia jäljellä, on listalla jo reilut kaksikymmentä nimeä, tulossa siis ihan mehevät jäärata-ajot! Kannattaa ehdottomasti merkitä ajankohta kalenteriin, siis ensi lauantaina, ajotoiminta alkaa puolenpäivän tienoilla. Buffetista pikkurahalla kahvia ja pullaa sekä voileipiä ja tietysti rallimakkaraa! Tervetuloa, yleisölle vapaa pääsy!

 

http://www.youtube.com/watch?v=6ygDY1GFJ8U

Link to comment
Guest ville ropponen

Tätä ei kannata missata!

 

Kuva materiaali on pliisua verrattuna tunnelmaan paikanpäällä, puhumattakaan, että olisit itse ratin ja penkin välissä! (Kiitos Linnanen!)

 

Ja kaiken kruunaa yhteinen illanvietto Hotelli Leikarilla, jossa siis:

 

Saunat/ uimahalli (= yksi yhteinen kompleksi) klo. 16-18 (naiset oma, miehet oma) kuuluu hintaan ajajille/ paikan päälle saapuneille yhdistyksen jäsenille/ perheenjäsenille.

seisova pöytä klo. 18.00-20.30 Hinta 10€/ pää, sis. 3ruokalajia, salaattipöydän, jälkkärit jne...

Ravintola 22.30 asti (valomerrki klo. 22.00)

Jälkipelit: Missä ikinä... Kotkan ympäristössä...

 

T. Ovulaatio Racing (Ville Ropponen, jaos pj. 040-1583753)

 

P.S. Viikko aikaa, niin itsellä kuin muillakin...

Link to comment

No niin,

 

viimeisimmän radantarkistuksen perusteella viime viikonlopun suojasäässä kärsinyt baana on tasoitettu ja saanut päälleen runsaasti vettä. Ja voin vakuuttaa, että huomenna on sitten vwallattoman liukasta ...! Penkat on jäässä, niihin ei kannattane kovin läheisesti tutustua.

 

Rivakkaa pakkasta tulossa, pukeutukaa lämpimästi - ja tuulenpitävästi - aukea rata-alue on melko viileä paikka. Muuten keli vaikuttaa kauniilta ja kirkkaalta. Tapahtuma polkaistaan käyntiin aamukymmeneltä, varsinainen ajomeininki alkaa puolenpäivän aikaan. Tervetuloa Kotkaan kaikki, sekä tapahtumaan ajosuorituksella osaa ottavat, kuten myös ajosuorituksia ihastelemaan tulevat!

post-1047-13888362987019_thumb.jpg

Link to comment

Kysa_10538480.jpg

Kotkalainen Juha Linnanen osoitti todellista urheilumieltä kaasuttaessaan rataa avovolkkarilla.

Kuvaaja: Raimo Eerola

 

Parikymmentä volkkarikuskia testasi talviajotaitojaan Kotkan moottoriurheilukeskuksen jäisellä radalla lauantaina. Tapahtuman järjestelyistä vastasi Suomen Volkkariyhdistyksen Kotkan jaos yhteistyössä kotkalaisten autourheilupiirien kanssa.

 

Volkkariporukka liikkuu aktiivisesti eri puolilla maata järjestettävissä tapahtumissa. Yhdistyksen jäsenmäärä on noin 3?000 ja paikallisia jaoksia on 29.

 

— Yhtä monta kuin maassamme on poliisipiirejä, yhdistyksen puheenjohtaja Timo Varis naurahtaa.

 

Variksen mukaan volkkariharrastus on usein koko perheen yhteinen juttu.

 

Lisää tapahtumasta sunnuntain Kymen Sanomissa

http://www.kymensanomat.fi/Online/2011/ ... 10538769/4

Link to comment

1. VW-Talvisprint Kotkassa ajettiin raikkaassa aurinkoisessa talvisäässä, pakkasta viitisentoista ja kohtalainen tuuli, eli kaikenkaikkiaan kylmänviilee ilmajäähdytteinen tapahtumapäivä!

 

Päivän nopeimmasta suorituksesta vastasi Pekka Soinila Kotkasta ykkösluokan '74 Kuplalla. Pekan nopein kierros sujui keskinopeudella 44,0 km/h, todella huimaa menoa liukkaalla ja kimurantilla radalla! Pekka palkittiin nimikkeellä Talven Kuningas.

 

Leidien kiireisin ja Talven Kuningatar oli Annika Pihlajasaari Pyhtäältä kakkosluokan '10 Passat Variantilla. Kierrosajoista näkee selvästi nykytekniikan tuoman avun liukkaalla ajoon (ajonvakautus päällä/pois).

 

Parhaana Yrityksenä palkittiin Jussi Jyränkö Mäntsälästä kolmosluokan '68 Karmann Ghialla taidokkaista ajosuorituksista, hienosta kalustosta ja intohimoisesta asenteesta harrasteeseen.

 

Tuloksia:

 

Lk1:

1. Pekka Soinila, Kotka

2. Heikki Juutilainen, Helsinki

3. Jarkko Ylä-Kujala, Kotka

4. Mikko Tolonen, Kuusankoski

5. Jani Pihl, Imatra

6. Ville Ropponen, Kotka

7. Juha Linnanen, Kotka

8. Matti Karvonen, Espoo

9. Niko Mäkinen, Kotka

10. Jani Jokela, Hamina

11. Jutta Törnqvist, Sipoo

 

Lk2:

1. Annika Pihlajasaari, Pyhtää

2. Mikko Tuominen, Espoo

3. Erkki Hyytiäinen, Kotka

 

Lk3:

1. Jussi Jyränkö, Mäntsälä

2. Ari Pihlajasaari, Pyhtää

3. Timo Varis, Tampere

4. Ari Korpela, Tampere

5. Kari Lipasti, Lohja

6. Tuire Lipasti, Lohja

 

Tarkemmat tulokset toimitettu suoraan osanottajille.

 

Kiitos kaikille mukanaolijoille, jatkoa seurannee ...

Link to comment

Mahtava reissu, keli mitä mainioin ja mukavaa oli+ pääsin vieläpä palkinnon makuun.

Paukkumisen saattelemana pääsin kotiin huippujen ollessa 85kmh.

Aamusella viisari näytti -21,5 pakkasta, ukko ulos ja variantista kaasarit irti imusarjoineen,putsaus, uudet balanssiputken kumit lemmareilla ja taas läjään.

Hiukka kynnet kipristeli mut taas pelaa kuljin.

Oispa käynyt näin nätisti radalla, ois saattanu sutia ja aika olis luultavasti huonontunut.

Ens talvena uusiksi, eiks nii...

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...