Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/14/23 in all areas

 1. Jousipakat ja tukivarret meni ilman suurempia ongelmia paikoilleen. Vaikeimmat oli ylätukivarret joita sai vähän vääntää samalla, eikä tekijällä voimat meenanneet riittää. Vihdoin taas koko akseli kiinni rungossa. 😊 Vanhoilla pulteilla tosin. Kiinnikekeskuksesta yritin hakea uusia, mutta myivät jotkut harvemmalla kierteellä olevat. :( Noh. Kyllä nuo vanhat kestänevät ihan hyvin. Saman ongelman kohtasin iskarien kiinnityspulttien kanssa. Tässä on kaikki kierteet jotain muuta kun mitä saa jos pyytää "ihan normaaleja M12 lukkomuttereita" ilmeisesti. 😂 Mut kiinni on! Nythän tämä on vain uutta osaa toisensa perään. Kyllä kelpaa. 😊 Nääki on adjustablet, mutta laitoin ihan "pakettisäädöillä" vaan ainakin toistaiseksi.
  2 points
 2. Muutama ilta on nyt nykerretty pohjia paikoilleen. Peltiä olisi niin paljon helpompi heppailla kuin lasikuitua 😅 Kumpikin puoli on pitänyt kertaalleen leikata irti ja asemoida uudelleen. Mutta nyt alkaa olla kohdallaan ja valot näyttävät sinne minne pitääkin. Säätövarat riittävät nyt myös joka suuntaan. Muutamasta kohdasta lasikuidulla pohja kiinni, kaikenlaisia kikkoja hyväksi käyttäen. Tasainen pahvi umpion tilalla mistä sai mitattua tarkalleen kulman kohdalleen. Sitten koekäyttö ja seinää vasten ihmetellen onko valokuvio sinnepäinkään. Ensimmäinen koko kierros vedetty kuidulla. Jätetään kuivumaan ja huomenna siistitään karvat. Sitten hakemaan muodot kohdalleen lampun kehyksille. Jahka ulkopuolen saa kuosiin niin sitten pitää levittää mattoa tuonne lokarin sisäpuolellekkin.
  2 points
 3. Junikseen etupuskuri 200€ Lohjalta löytyy
  1 point
 4. RHD:n kattila: Speksit -65’ only (113.101.373D) kannet vw vaihtomoottori stanssilla, kanavat portattu ja kiillotettu mun toimesta Venttiiliohjurit holkitettu Uudet TRW pakoventtiilit ja venttiiliseeteihin koneistettu 3-kulma Imuventtiilit takahiottu 30 asteen kulmalle 1.1:1 Keinuvivut hieman isomman noston saamiseksi Kiillotetut ja tasapainotetut kiertokanget Kampiakselin laakerikaulat kiillotettu 7.415kg kevennetty vauhtipyörä Lohko deburrattu ja kiillotettu sisäpuolelta, jotta kampiakselin heittämä öljy palautuisi öljypohjaan tehokkaammin 146mm Empi Power pulley Kolbenschmidt kupupää männät jotka nosti puristussuhdetta 6,8:1stä 7,1:1teen Stressihoonatut täysripa pytyt Uudet laakerit, stefat, tiivisteet, männänrenkaat ym. Holley 2100 ”Bugspray” 2-kurkkuinen kaasutin sinkatulla Thunderbird products ”Dual throat ram manifold” imusarjalla (Alkuperäinen suunnitelma oli 30 PICT-1 1200 imusarjaan, mutta tehon kannalta pullonkaulana olis ollu imusarja jonka halkaisija laipan kohdasta 26mm) Bosch ZV/PAU 4R6 iso jakaja (tää luultavasti vaihtuu valurautarunkoiseen Bosch 010 jakajaan, koska luulen, ettei vakio alipaine-ennakkojakaja oo pariskunta ton Bugsprayn kanssa, vaikka siinä alipainelähtö onkin) 35mm 1200 käärmeenpesä, vaimentajaksi luultavasti Bugpack Glasspack 1.5mm Dekki ja 45cc palotilat Mooneyes teema moottorinpelleissä tekastu omasta päästä Ihan tyytyväinen oon jos tästä vaikka 45ponia irtoisi koneesta.
  1 point
×
×
 • Create New...