Jump to content

UltraVW

Members
 • Posts

  1621
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by UltraVW

 1. 1 kpl, uusi hellan heijastin pystäriin, vuosimallista en osaa sanoa mihin/mistä asti käy ? hp.30e tai vaihto hyväkuntoiseen harmaaseen kumimattoon, kuten kuvassa. Kuva pöllitty käferlandin sivuilta.
 2. 145 hommattu nyt 205/15/70 pari hakusessa myös
 3. Onko jollain jäänyt nurkkiin? Näitä kait ei saa erikseen vaan täytyy ostaa koko listasarja? Etu ja takaikkunan listat on jo joten nämä hakusessa? tarjoa! -65 kuplaan
 4. Eli 145:set löyty nyt 205:set hakusessa
 5. Mistä oikeanlaiset/pituiset pultit bermeihin, 5x205. Toiset vanteet alla enkä löydä enää bermin pultteja mistään? Nekin oli katkaistu pidemmistä pulteista kun kaikki on liian pitkiä? Onko siis jossain myytävänä oikean pituisia pultteja bermeihin? Vaihtoehtoisesti voi suositella pinnapultti/mutteri settiä joka oikea? Kivijalkaputiikkia voi suositella jos pk seutu, muuten kaikki mitä interwebistä löytyy? Kiitos!
 6. Saa ilmiantaa yv:llä itsensä, kaverinsa tai firman jos kuplan kattoverhoilun asennus luonnistuu? Kyseessä 65 vuoden kupla. Ilmaiseksi ei tietenkään hommaa tarvitse tehdä. Talli löytyy missä työn voi tehdä, vaihtoehtoisesti voin auton tuoda paikkaan missä työ tehdään.
 7. 1kpl 26mm solex pci kurkku: 10e 2kpl ei tietoa mihin kaasareihin kurkut: 34mm ulkomitta 26mm sisämitta ja korkeus 31,5mm: 10e pari
 8. Uppia, mattoja kaipailen edelleen ja harmaita?
 9. Uppia tälle, tarve harmaalle takamatolle vielä. Etumatto löytyi. Kuramatotkin kelpaa vielä?
 10. Vaihtuu, kaikenlaiseen pre-67 kupla osaan tms. välirahaa maksetaan yms.
 11. Ok, kiitos kattavasta tietopaketista. Nuo bilteman ledit tai vastaavat voisi olla kokeilemisen arvoiset jos vain mahtuvat kuuppaan, kallis kokeilu jos eivät mahdukkaan😀 tuskin saa palauttaa? Tarvitsevat kuitenkin tuollaiset adapterit varmaan, kuten kaikki ns.uuden malliset polttimot? En löytänyt minäkään lähempää kuin Englannista? Omituista? Adaptereilla voisi tietenkin kokeilla ensiksi jotain nightbreagereita tms? Täytyy varmaan aloittaa siitä että, tilaa tuollaiset adapterit?🤔 Täytyy vielä mittailla paljonko valoille tulee virtaa? Sulakerasia myös uusi, relettä ei ole, valonkatkaisin ja jalkanappi on ainoat vanhat osat järjestelmässä.
 12. Onko kukaan ratkaissut tyylikkästi esim. tällaisen setin asennusta kuplaan? https://www.paruzzi.com/fi/volkswagen/sahkoosat/tuulilasin-pyyhkijat/2466/ ? Eli vanhaan pre 67 kuplaan tuollaisen asennus? Mihin tuo katkaisin, minne sen asentaisi tyylikkäästi? Olisipa tyylikästä jos olisi samassa pyyhkijien katkaisimessa edelleen pissapojan, nyt vaan sähköinen painonuppi? Sellaista katkaisinta ei taida olla missään setissä olemassakaan? Ideoita?
 13. Niin, akku on uusi samoin koko johtosarja vaihdettu joku vuosi sitten ja normi 30a tasaviratalaturi. Valot ei silti ole kummoiset, ei kait ne sitten olekkaan tuon paremmat mutta saako niitä paremmiksi? Jotenkin kun vaihdoin 6-12v odotin vähän enemmän?
 14. 20e yht. Pyörineet jo niin monta vuotta nurkissa. Vaihtuu myös potkupahveihin tai aurinkolippoihin myös huonokuntoisiin tai vain yhteen kappaleeseen jompaa kumpaan, aurinkolipoissa hakusessa apparin puoli. Vuoden 65 kuplaan tarve? Voi tarjota muutenkin! yv tai meili
 15. Aivan, tilanpuute varmasti kuupassa tulee ongelmaksi. Täytyypä tutkia usa valoja ja niihin umpioita
 16. Illat jo pimeitä ja kuplan valot aikas kehnot, ainakin mulla vaikka 60/55w halogeenit 12v. Onko kellään kokemusta esim.ledeistä ajovaloina? https://autosparky.ie/products/h4-p45t-led-headlight-bulb-pair-vintage-car-older-tractor-bulb esim. tällaisista? Tai entäpä https://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?p=8282773 tällainen adapteri jotta saisi käytettyä uudempia h4 valoja jotka osa varmaan paljon tehokkaampia yms.jne. Onko kellään noista(kokemuksia) tai mistä noita saa, muuta kuin ebaysta ja Englannista? Ja juu tiedän, heijastimet, piuhat, akku, laturi jne.pitää olla kunnossa, ne on.
 17. Myynnissä kuvien mukaiset uudet osat, kromitlistat ei sovi 65 kuplaan eli joko vanhempaan tai uudempaan, veikkaa vanhempaan kuplaan kuin 65. Liian snadit 65 kuplaan. Kurkut on jostain solexeista tai delluista, uudemmista. Ulkomitta 34mm ja sisämitta 27mm, korkeus 31-32mm. 15e pari kurkut ja samoin kromit 15e pari, tai vaihtoa/lisärahaa harmaisiin/mustiin kumimattoihin.
 18. Kokeillaan vielä, eli kumimattoja vailla edelleen. Harmaat etusijalla
 19. No niin, pari kyssäriä grundigin liitännöistä? 12V OK, Entä kaiutin miten se kytketään? Banaaniliittimellä toinen piuha kaiuttimen kuvaan ja toinen tuohon maan tms kuvaan, vai? Entäpä tuo din liitin? Onko se mitä varten? Mitä siitä saa ulos? Ja mistä siihen liitin? Lähinnä din to 3,5 jos siitä saa äänen ulos 3,5mm liittimellä olevaan minivahvistimeen`? En näistä hirveästi ymmärrä joten sallittakoon tyhmät kysymykseni?
×
×
 • Create New...