Jump to content

Jani

Members
 • Posts

  113
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jani

 1. Jani

  Baja

  Huolella tehty BajaūüĎć
 2. Hommat helman ja takaluukun kanssa ovat aika hitaita. Monta saumaa ja mittaa mitkä pitää saada kohdilleen. Perinteisesti takaluukun ruosteet oli joskus korjattu kitillä.
 3. Löytyykö Suomen maasta irtileikattua ja kunnostettavissa olevaa haitarikattoa? Ajattelin täältä kysäistä ennenkuin lähden ulkomailta tilaamaan. Ainakin jenkeistä ja jostakin Indonesiasta saa uustuotantona, mutta hinnat vähän liikaa tällä hetkellä. Periaatteessa Brasilian Britax käy myös. Ei ole väliä onko 2 vai 3 - fold . Tulee omaan ovali projektiin. o5o 585936ysi
 4. Oikea takakylki lähes valmis, hommat jatkuu takahelman hiekkapuhalluksella ja moottoritilan piiloruosteiden etsimisellä. Takahelmasta puuttuu toki iso pala mutta mielellään pidän alkuperäisen H-helman. Saahan näitä uutenakin mutta aika arvokkaita.
 5. Meneehän se näinkin.... Sain tutulta harrastajalta ehjän 70 luvun kyljen, ihan kivasti sai sovitettua ovalin koriin. Ensin pistehitsit irti, kevyt hiekkapuhallus sisäpuolelta. Kylkilistan reiät ovat toki liian korkealla mutta muuten täydellinen sopivuus vaikka ikäeroa noin 20 vuotta.
 6. Hyv√§ huomautus! T√§m√§ on Autocaftin osa, tilasin vahingossa v√§√§r√§n. Lis√§√§n siihen viel√§ nelj√§nnen reij√§n ūüėä Kuskinpuolelle on nelireik√§inen osa. Sit√§ sattuuūüėÖ
 7. Nyt on A-pilari vedetty oikeaan kohtaan. Pilari oli myös niin hakattu että oli pakko irroittaa pintapelti asiallisen oikaisun takia. Nyt pilari hitsattu valmiiksi ja kynnys paikoillaan, ovi sopii myös aukkoon täydellisesti. Tästä on hyvä jatkaa takakyljen korjaamista.
 8. Kivasti kori kevenee. Takakylki oli niin pakkelilla rakennettu ett√§ p√§√§tin poistaa v√§h√§n isomman palan. Ovia kun sovitin niin huomasin ett√§ koko kori on kiero kuin korkkiruuvi. Ovi ei mahdu aukkoon ūüôĄ Mutta sit√§h√§n t√§m√§ on, aina tulee yll√§tyksi√§ ja haasteita.
 9. Väliprojektina tuli tehtyä asiakkaalle ruostekorjauksia ja uusi lämpökotelo kuskin puolelle. Nyt auto valmis hiekkapuhallukseen ja uutta väriä pintaan.
 10. Takakulma purettu ja hiekkapuhallettu.
 11. Takahelma oli täytetty pakkelilla, ehkä vain noin pari senttiä. Tiivistelistan alta toki löytyy myös aina ruostetta. Sisävahvike purettu pois että voidaan paremmin hiekkapuhaltaa ja oikaista.
 12. Takasisälokasuojan kiinnikepaikka on näissä lähes aina ruosteessa, tuplapellit kun on ruostunut välistä. Nyt on askarrettu uusi korjauspala. Tarkoitus olisi saada kori ryhdikästi pysymään mitoissaan kun pistää ison rälläkän huutaamaan. Vedin jo etusisälokasuojat osittain pois ettei niitä kauheita ruostekorjauksia tarvinnut katsella.
 13. Tällainen rakennussarja tuli sitten kotiutettua seuraavaksi projektiksi kun Speedsteri valmistui. Tätä on joku alkanut tekemään jo kymmeniä vuosia sitten ja jäänyt kesken. Kaikki ruostekorjaukset joutuu tekemään uusiksi, on kyllä sen verran hurjan näköistä jälkeä. Alkuperäistä tästä ei kannata tehdä, sen verran on osista puutteita, taitaa tulla lievä madallettu kustom. Mahdollisesti upottaa kattoon haitarikatto, mutta ensin koko alakierros uutta peltiä.
 14. Onko takaikkuna pelkkä lasi vai irti rälläköity peltikehys? Jos on enemmän kuin vain lasi niin ostan.
 15. Läges aina minulla on tullut ruuvi mukana auki kun olen vääntänyt mutterista, ei kyllä pitäisi olla ongelma saada auki.
 16. Kaupat sovittu. Turusta löytyi mielenkiintoinen projekti. Ilmoituksen saa poistaa.
 17. Edellinen auto valmistui, nyt ostetaan paksutolppa kupla projekti. 1950-64. Hinta voisi olla 500-2000‚ā¨ Saa olla puutteellinen ja ruosteinen. Tarjoa jos jotain l√∂ytyy. O5o 5859369
 18. Kiitoksia tästä. Onhan tässä tunteja ja rahaa palanut tolkuttomasti. Tarkoitus oli tehdä mahdollisimman alkuperäisen tyylinen säästämättä.
 19. Hienot päivät ajella. Ei paljoo säätämistä ole tarvinnut tehdä valmistumisen jälkeen.
 20. Tämä on mielenkiintoinen projekti. Postaile vain lisää kuvia kun projekti etenee. Olen hyvin vastaavaa kuplan sähköistystä miettinyt itsekin. En vain tiedä onko minussa tarpeeksi " sähkömiestä" siihen ryhtyä. Valmiita sähköistys paketteja toki löytyy mutta hinnat aika pilvissä.
 21. Tershine Magnify Coating on se mitä käytettiin.
 22. Tänään tuli laitettua pintaan Tershine Keraaminen pinnoite. On nämä nykypäivän pinnoitteet vain hyviä, helpompi pitää auto puhtaana jatkossa.
 23. On nämä pieniä autoja!
 24. Mahtava kelit ajella! Jos hommaisi talvirenkaat niin poliisisetä myös tykkäisi.
 25. Seuraavaksi sivuikkunoiden tekoon. Ikkunat tehdään karkaistusta pleksistä.
×
×
 • Create New...