Jump to content

Jani

Members
 • Posts

  142
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jani

 1. Black Friday:n kunniaksi vedettiin mustat epoksi pohjavärit koppaan! No ehkä ei....En kyllä innostu ollenkaan Black Friday hömpötyksestä. Taidan tehdä välihionnan ja vielä toinen kerros samaa epoksia pintaan, jäi aika ohueksi koska maali loppui kesken🫣
 2. Perjantai illan iloksi vähän pikkunäpräämistä...😊
 3. On joo.... Ovat mukana " to doo" listalla. Muutenkin olen jättänyt muutaman aukon hitsaamatta pariin paikkaan että saa hiekkapuhallus hiekat pois.
 4. Aina välillä kun lyö päätä seinään ja tuntuu ettei hommat etene, niin on hyvä palata ajassa taaksepäin ja katsoa vanhoja kuvia😊 Kyllähän sitä ollaankin jo tultu jonkun matkaa tästä tilanteesta.
 5. Kiitos! Paitsi että nyt juuri osa lattiasta peittyy hiekalla😊 Pyrin muuten pitämään työskentelytilan aika tyhjänä ja siistinä, mukavempi tehdä hommia ja vähentää paloriskiä kun hitsailee y.m
 6. Lauantai illan iloksi pääsin hiekkapuhallus hommiin, harmi vain kun hiekka loppui kesken 😕 No huomenna on uusi päivä....
 7. Tänään sain haitarikaton asennuksen valmiiksi. Laatu ihan ok ja oikein hyvin istuu katon muotoihin. Sain tilattua mustalla sisäverhoilulla mikä tulee sopimaan hyvin tämän auton väriteemaan.
 8. Kannattaa myös harkita sitä että kun siirrät kahvan kiinnitystä taaksepäin niin irroitat vaijereiden putket takaa sieltä mistä ne tulevat ulos. Näin putket vain työntyvät taaksepäin kun siirrät kahvan paikkaa. Putket on sitten helppo jälkikäteen katkaista sopiva pituiseksi. Näin olen tehnyt kun olen lyhentänyt runkoja.
 9. Tuulilasin kulma korjauksessa kävi sitten näin: - hiekkapuhalsin korjauspalan puhtaaksi ja muotoilin sopivaksi. - vaatii hieman muotoilua kylläkin, mutta sanoisin että on se nopeampi ja näppärämpi tapa kuin tehdä kyseinen pelti suorasta pellistä. Toki aina on niitä makuasioita 😊 Ei tämä ainakaan huonompi sopivuudeltaan ole kuin klokkerholmin pellit🤣 Tavallaan tykkään käyttää jo olemassa olevien romukasojen paloja, se on sitä kierrätystä!
 10. Täällä projekti etenee, tuulilasin alakulmat perinteisesti ruosteessa. Korjauspala löytyy takasivuikkunan kulmasta. Tuli myös leikattua iso reikä kattoon😊 Näistä lisää kunhan saan tehtyä valmiiksi.
 11. Tänään kori sai tulla takaisin irti alustasta! Mikä tarkoittaa että korin hitsaustyöt ovat loppusuoralla. Vielä jonkun verran viimeistelyä rälläkän ja hitsin kanssa ja sitten hiekkapuhallus.
 12. Kunnostuksen arvoinen auto, mistä olen itsekin teinistä asti ollut tietoinen eikä ikinä päässyt hieromaan kauppoja.😁
 13. https://www.mecatechnic.com/en-GB/front-right-wing-arch-for-volkswagen-beetle-67-1200-73_VT121012.htm Igp ovat joo. France maaosa oli tällä kertaa toimittaja 😁
 14. Aika yllättävän hyvin kyllä. Sopii paljon paremmin kun monet muut korjauspellit mitä näihin myydään 😂 Varsinkin ne tärkeimmät, eli A-pilarin liitos ja sauma ylöspäin etuluukkua kohden ovat lähes täydelliset. Listan reiät ja puskurin kiinnikkeet joutuu toki tekemään uusiksi. Tankin luukkua ei ole kaikissa tarvike kylkipaloissa niinkuin jotkut väittävät.
 15. Olen aina tykännyt kuplan " fender skirts ", mutta samalla inhonnut koska ne ovat liian isot ja peittävät koko takapyörän. Kokeilin nyt tehdä oman version, joka on noin 1/2 kokoa ja peittää vain osan. Nyt pitää vaan ajan myötä päättää tekeekö myös toisen vai luopuuko ajatuksesta. Mitä mieltä sinä olet?
 16. Pieni päivitys tännekin pitkästä aikaa. Piiloruosteiden etsintä, hiekkapuhallus ja hitsauhommat etenee.
 17. Työkiireiden takia ei ole paljon edistynyt viime aikoina. Mutta jossain kohtaa on otettava aika hitsaushomille. Kojelaudan ylimääräiset reiät pistetty nyt takaisin umpeen.
 18. Hauskaa näyttää ainakin olevan, se on pääasia👍 Pikkasen menee välillä tylsäksi olla itsekseen tallissa.
 19. Jani

  Baja

  Hyvältä näyttää, ota vain pois ne kattoverhoilun väkäset myös. Standard tyyppinen maalattu sisusta on kevyemmän ja tyylikkäämmän näköinen. Tein saman mun 54:selle 👍
 20. Jani

  Baja

  On siinä kyllä säätämistä. Parempi olisi kun valmistajat tekisi ylimitoilla, helpompi vain hioa pois kun sovittaa.
 21. Päivän korikitti kuvat! 22mm oli kyljessä. Hienosti " rakennettu " aikoinaan. Nyt kaikki virheellinen leikattu pois. Tästä on hyvä jatkaa.
 22. Katso myös Tori.fi ja Findit.fi Uskon että siellä on enemmän tarjontaa kuin täällä.
 23. Nyt on työmaa ainakin hetkeksi siirtynyt eteen. Olisi tarkoitus saada nokka suoraksi ennenkuin jatkaa vasemmalla kynnys/ kylkihommilla. Nokassa kun on vanhoja kolarin jälkiä ja toki ruostettakin.
 24. Itsenäisyyspäiviä saisi olla useammin. Nyt alkaa näyttämään siltä että taistelu luukku/ takahelma on pian voitettu. Vaikka neliöitä on vähän niin tähän on mennyt monikertainen aika verrattuna siihen kun vaihdoin oikean kynnyksen ja kyljen. Pian saa aloittaa vasemman kylkihomman kanssa, saa vähän vaihtelua hommiin.
 25. Eipähän kovin paljon ole edennyt viime aikoina työkiireiden takia. Takaluukun kanssa olen taistellut, todella haastavaa saada sopimaan aukkoon pienellä ja tasaisella raolla ympäriinsä.
×
×
 • Create New...