Jump to content

maza323

Members
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by maza323

  1. Niin ja voin maksaa mahdollisesti väliäkin jos miellyttävä laite tulee vastaan.
  2. Myydään tai vaihdetaan emäntää monta vuotta palvellut käyttöauto Skoda Octavia 1,6mpi 2007 farkku. Voidaan vaihtaa ilmajäähdytteiseen volkkariin jos sopiva osuu kohdalle. Linkissä lisää infoa. https://www.nettiauto.com/skoda/octavia/13742832 Hinta 2150€
  3. Edelleen tarvittaisiin vaihteisto pallikseen. Ja jos tällä kertaa löytyisi jopa ehjä ilman ulinoita. Tai sitten joku jos kunnostaisi jomman kumman nykyisistä askeista.
  4. Tämähän löytyi näppärästi eli homma hoidossa.
  5. Löytyykö keneltäkään kunnoltaan suoraan paikalleen heitettävää vaihdelaatikkoa pallikseen? 1973 malli ja kuplakoneinen. Tarkennetaan jos jollain paremmat speksin millä kysellä. Tai vaihtoehtoisesti joku kunnostaisi nykyisen askin suht nopealla aikataululla? Aski ”ehjä” eli vaihteet pelaa mutta vuotaa öljyä suunnilleen kaikista suunnista ja olisiko toinen poskilaakeri ainakin vaihtokunnossa. Voi olla muutakin mutta on tuolla useampi vuosi ajettu tuommoisenaan ja odotettu että hajoaa.. Yv tai puhelin tai miten vaan. o4o8395792
  6. Kuplan. Ei mitään hajua mitä tällä teen mutta eiköhän se ajan kanssa selviä..
  7. Nopeasti kuvista katsellen vaihtoehto 5 ei ainakaan itsestä vaikuta järkevältä.
  8. Instassa tuli vastaan tieto että paikkana Haapasaari ja aika 21-23.7.2023. Tiedä sitten pitääkö paikkansa.
  9. Piti oikein tarkistaa, alkuvuodesta sanoi muisti ja ei kaukana ollut, edellinen lasku tullut 8.2. sähköpostiin.. Kaipa ne sieltä tulee.
  10. Ei minulla ainakaan ole tullut laskua. Kai sit olen saanut potkut kerhosta tietämättämäni.. 😁
  11. Ei mahtunut ainakaan itsellä suoraan mukana tulleilla kiinnikkeillä juurikin kun pääty törmää siihen bussimallin ilmakanavaan. Muistaakseni kiinnikkeiden modaamisella sopi.
  12. Tämä on kyllä hieno miljöö tapahtumalle!
  13. Onhan täällä jo väkeä. Kuvat torstai illalta. Ja kuvat näköjään kyljellään.
  14. https://huutokaupat.com/3464480/volkswagen-think-1974 Moneskohan kerta todensanoo?
  15. https://huutokaupat.com/3454443/volkswagen-think-1974
  16. Eikös tämä ole juuri tehostimen ”korvausilmalle”? Lähtee tehostimesta ja menee pyöräkoteloon. Tällä kai tarkoitus saattaa tehostimelle puhtaampaa ilmaa kuin mitä auton alla on ettei ime rapaa ja vettä sisään. Vastaava letku omastakin löytyy. Ja eri letku menee sitten moottorille mistä alipaine tehostimelle tulee.
  17. Hämeen autokatsastus Sarankulmassa on toiminut hyvin ainakin omalla kohdalla. Käsittääkseni touhuavat jonkin verran vanhempien ajoneuvojen kanssa. Viimeksi kun kävin kuplaa katsastamassa niin oli samaan aikaan toinen kupla ja vanha pikku fiat leimalla.
  18. Tämä on harmillinen homma. Firman tämän hetken tilanteesta muuten mitään tietämättä niin pakko sanoa että itsellä ei ole ollut aikaisemmin mitään negatiivista tämän puljun kanssa ja tavarat tulleet ajallaan ja mielestäni jopa järkevään hintaan. Toivottavasti asiat selviää.
  19. Lisää tarpeita... Löytyisikö keltään parempaa pallokeulan lämpökanavan y-haaraa?
  20. Kiitos, tämähän on hyvä tieto. Ei ole tullut niin tarkkaan edes tutkittua tuota peltiä että olisin tätä knoppia huomannut. Katsotaan saanko nykyisestä osasta tehtyä hyvän näillä keinoin.
  21. Kiitos tarjouksesta, kerkisin laatikon jo hommaamaan. Nuo takapelllit oli tiedossa mutta meinasin katsoa jos löytyisi vielä parempi kuntoinen kuin nuo tarjolla olevat. Katsotaan jos ei muuta vastaan tule niin palataan asiaan. Joo, tarkennuksena että puhutaan latemallisesta pallokeula jäteöljyvatkaimesta..
  22. https://www.is.fi/autot/art-2000007835048.html Edelleen järjen riemuvoittoja.
  23. Ostetaan tai voin ottaa lahjoituksenakin jos haluaa romuja pois nurkista... Vaihdelaatikko. Ei tartte olla sisuskaluiltaan ehjä kunhan moottorin saa kiinni siihen ja startin paikoilleen. Tulee testi käyttöön. Tämä hommattu. Kaksireikä kansien jäähypellit päälle ja alle. Ehjät siistit ja mielellään mustat. Pallokeulan moottorin takapelti kuplakoneiseen. Yv tai o4o8395792 tai posti@jmkuljetuspalvelu.fi
  24. https://www.csp-shop.com/en/engine/oil-pump-full-flow-with-cover-and-pressure-valve-198-107-038k-30482a.html
×
×
  • Create New...