Jump to content

toroidi

Members
 • Content Count

  174
 • Joined

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Ajoneuvot
  Paise

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mulla on kanssa paksutolpassa (umpinainen luukku, 1776 moottori, asiaankuuluvat moottoripellit pl. termarihässäkkä paikallaan) luukku alhaalta raollaan. Luukku kiinni tulee lämpöhuolia, luukku raollaan ok. Öljynlämmöt on olleet nyt n. 90C. Kansien lämmöistä ei havaintoa... Hommasin myös Vintagespeedin korotuspalikan. Se korottaa liikaa, taidan palata tennispallokorotukseen.
 2. Mopo-Milwaukeessa ei oikein potku riitä rengashommiin. Onko tuo nyt 300nm M18 Fuel.
 3. Mulla on mennyt bensaputki kabiinin sisällä ainakin 10 vuotta, ei siihen ole koskaan kiinnitetty mitään huomiota.
 4. En ostaisi mitään Dormanin valmistetta, ovat halvinta kiinalaista tai intialaista kuraa.
 5. Ostin taannoin vahingossa tällaisen kuplaan, mutta on vähän turhan pieni. Googlauksen perusteella on Karmann Ghian (14, 34) heijastin. Uusi, käyttämätön. Hinta 70€, nouto Espoosta tai heitän pakettiautomattiin.
 6. Siis pitää olla ajokokeessa manuaalivaihteinen... Toisaalta tuskin koskaan hommaan manuaalivaihteista käyttistä, niin voi olla ihan sama.
 7. Sierra kahen litran ohc kolmosen kautte nelosen puhaltimella
 8. Tarvitseeko käsittely- ja ajokokeessa auton olla vielä manuaalivaihteinen ettei tule jotain erikoisehtoja?
 9. Mun mielestä tuohon sopisi parhaiten topicin ekassa viestissä oleva megafooni :)
 10. Mittarit ovat perus VDO analogisia, pl rundikello joka on piilteman iso... Nyt en enää muista, mutta jotain vertailua ja säätämistä tein juuri noiden magneettikenttien takia. Ei muodostunut ongelmaksi.
 11. Mulla on ollut mittarit "väliaikasesti" vanhoista kovalevyistä nyhdetyillä supermagneeteilla kiinni kojelaudan alla. Muovisessa mittaripodissa ja erikseen...
 12. Malmi on muutenkin kaukana periferiassa, ei sinne mitään korkeaa kannata rakentaa. Keski-Pasilaan on suunnitteilla 40-kerroksisia taloja.
 13. Mulla on ollu duunissa vuosikaudet Marantz 2215B. Dyykkasin roskiksesta, hyvä peli.
 14. Onko lisää kokemuksia näistä? Ei välttämättä AC:n toimittamia, vaan yleisesti. Mulla oli yksi jo uutena sökö, nyt seuraava 4 tonnia ajettu ja jännitteensäädin sekoilee. Saa tarjota saksalaista sisäisellä säätimellä olevaa :)
 15. KK sijaitsee liki työmatkan varrella, joten käyn usein siellä. Livenä palvelussa ei valittamisen aihetta. En äänestänyt kumpaakaan vaihtoehtoa.
×
×
 • Create New...