Jump to content

Ei-Eurooppalisen VW'n tuotattaminen suomeen


Recommended Posts

Tänä vuonna ilmajäähyistä mielenkiintoisin BugRunissa oli mielestäni VW Brasilia. Pikkasen aikaa haki vieressä seistessä että WTF tää on oikeasti. "Joku pessy Typ-4'n liian kuumalla vedellä?"

 

Pitihän se kattoa että tommissa olis kaupankin maailmalla. Tämä n 750€. Nouto matka vaan aika sikamainen :D

 

Ihan idea tasolla (kello kohta 02 yöllä, niin ei voi tulla järkevää ideaa kuitenkaan...); Jos tuotattaa joku tommone ei-euroopassa hyväksytetty VW laite Suomeen, niin mites tähän Trafin poppoo suhtautuu? Onko eri juttu jos ostaa jo valmiiksi eurooppaan uitetun yksilön? Vai onko sama show edessä silläkin? Yksi kaverini tuotatti vuosituhannen vaihteessa Jenkkilästä USA auton ja siinä oliki sitten päänhakkaamista umpioista, turvalaitteista aina EMC testeihin asti.

Link to comment

Eikö nykyään jo jenkkienkin tuonti ole järkeistetty, että E-merkintöjä tiukemmat jenkkistandardit täyttävät valot ja turvalaitteet kelpaavat sellaisenaan. Vaikka moinen liberalismi autojen tuonnin saralla voikin kuulostaa käsittämättömältä täällä Kekkoslovakiassa.

Link to comment
Mitäs jos bulvaani rekisteröis auton johonki muuhun EU-maahan kuin Suomeen

 

Mitäs tuosta on iloa? Jos auto hyväksytään kansallisella poikkeuksella johonkin maahan, ei se Suomessa auta yhtään mitään.

 

Minkäikäisiä noi on, '70-lukua?

Link to comment
Guest Toheltaja

Hauska laite ajaa! Tuolla on kolmostyypitkin melko metkan näkösiä, niis on tuplavalot eessä niinku nelkuissa täällä, ja takaa ei ees näytä volkkarilta (ellei lue tekstistä)

2751_74704578182_1873173_n.jpg

 

Osta mieluummin tällanen Worker, ei näitäkään taida täällä leveysastella olla :D

 

2751_72423468182_3142845_n.jpg

 

Tahi kulmuripalliksia. Tämmösiä sentään on ruotsissakin nähty muutamia

 

2751_76176498182_4956320_n.jpg

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Kuulin kerrottavan, että Suomestakin löytyisi ainakin yksi VW Brasilia, tietääkö joku ehkä enemmän? Minäkin olen alkanut katsomaan noita Brasilioita 'sillä silmällä', Portugalissahan niitä myytiin jopa uutena ainoana Euroopan maana. Selailin paikallisia (=portugalilaisia) autojen myyntisivustojakin, muttei osunut kuin muutama hassu Brasilia kohdalle.

Link to comment
  • 1 month later...

Ainakin 1 Brasilia on ollut suomessa,tuli muuttoautona 80 luvun alkupuolella,käyttöautoksi luonnollisesti ja alkoi jo muutaman talven jälkeen näyttää aika valmiilta tapaukselta,myöhemmästä kohtalosta en tiedä,näkyi usein Espoon ja Kirkkonummen liikenteessä,omistajan sukunimi ilmeisesti/muistaakseni Petterson.

Link to comment
Ainakin 1 Brasilia on ollut suomessa,tuli muuttoautona 80 luvun alkupuolella,käyttöautoksi luonnollisesti ja alkoi jo muutaman talven jälkeen näyttää aika valmiilta tapaukselta,myöhemmästä kohtalosta en tiedä,näkyi usein Espoon ja Kirkkonummen liikenteessä,omistajan sukunimi ilmeisesti/muistaakseni Petterson.

 

Kuulin ilmeisesti samasta Brasiliasta tässä hiljattain, sama henkilö tiesi kertoa, että Suomessa olisi myös ainakin 1 kpl VW SP-2:sia (niistä taisi olla juttua tällä foorumilla jonkin aikaa sitten). No, kohta ollaan lähdössä Portugalin matkalle, pitääpä tuoda sieltä Brasilia tuliaisiksi :-)

Link to comment

SP-2:sia on ollut ainakin 2,80-luvulla näin 3 eriväristä mutta saattaa olla että joku yksilö vaihtoi väriä,tuskin kuitenkaan kahteen kertaan muutaman vuoden sisällä,joku näistä,muistaakseni hopeanharmaa kävi ainakin kerran volkkariyhdistyksen paikalliskokouksessa.

Brasilialaisissa"kolmostyypeissä"on sekin erikoisuus että ne eivät itseasiassa ole kolmostyyppejä ollenkaan vaan ykköstyyppejä,siis oikeastaan isommalla korilla varustettuja kuplia ja niiden viimeinen kehitysversio Variant 2 onkin lähinnä 1303 S farmari.

Link to comment
  • 9 months later...

Kappas, Ranskassa olis tommone kaupan alle 4ke link

 

Olishan matkaa tuonnekkin hakuautolla

 

Ja kookkeli kääntäjällä loput:

myy vw Brasilia, 1600cc, 1976, erittäin hyvässä kunnossa, runko ja kuori, jotkut kolahtaa ja ruoste ilman paljon dificulter jatkaa ei vaadi täysi ravintola, erittäin turvallinen auto, moottori käy hyvin se tarvitsee hyvän tarkistamisesta (platiner tyhjennysruuvista, jarru on katsaus ei kulua pari vuotta, VW harrastaja sinulla on auto, joka on epätavallinen ja joka tekee toisten kateellinen kokouksen numero harvinaisia näin ne vastaavat vain hyvä mekaaninen tarkistamista ja ct keräämiseen ja harmaan kortin hyödyntää tulevan kauden, hinta on debattre lisää kuvia tarvittaessa saatavilla

 

***

 

Tuolla USA sika-hintanen laite, mutta myynti ilmossa pirun hyvät kuvat keksinnöstä

http://www.oldbug.com/davidenocbrasilia1981.html

 

***

 

Edit, taas löyty. Nyt filippiineiltä ja 880€ hintaan

Link to comment
  • 6 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...