Jump to content

ongelma kaasuttimen bensaletkujen kans..


Guest py_ry

Recommended Posts

Guest py_ry

Eli nyt ilmeni ongelma kaasuttimen (dellorto drla 40) kanssa. liitteessä on merkitty letkut. kuvan alempi letku oli tulpattu ja silloin pelasi hetken aikaa, kun otti tulpan pois niin samaisesta letkusta tulee aivan lorona bensaa. onko se paluu letku tankille vai mitä sen kanssa tekisin? Paikallaan on sähköinen bensapumppu.

post-7225-1388836764939_thumb.jpg

Link to comment

Tuossa asennuksessa tulee myös tosi nopeasti ongelmia tukkeutuvien tyhjäkäyntisuutinten kanssa. Tuo putsari pitäs saada tiukasti kiinni kaasarin kanteen, siinä keskellä kun on ne suuttimet nyt suoraan raakaan ulkoilmaan.

 

Koska nuo imutötteröt on noin korkeilla pulteilla kiinni niin voi olla jopa helpompi askarrella suutinten päälle joku pieni irrallinen suodatin-vaahtomuovi tms. Mutta kannattaa ehdottomasti kun nuo drla:t on ihan kuuluisia tukkeutuvasta tyhjäkäyntisuuttimestaan.

 

Puavo

Link to comment
Guest py_ry

millä paineen voisi tarkistaa ja mistä paineensäätimen sais? kun paikallaan oli vakio pumppu niin silloin oli toinen letku tulpattuna eikä toiminut silloinkaan kun hetken aikaa.

 

täyttyypä huomenna laittaa lyhyemmät imutorvet paikoilleen jos siittä olisi apua.

Link to comment

Jokaisella kaasareiden kanssa enempi leikkivällä lienee kotosalla t-haara jossa painemittari. Kyseleppä kyliltä. Mulla riitti vakiopumpunkin teho saamaan lorton tulvimaan, pari lisätiivistettä pumpun alle ja nyt pelaa niiltä osin hyvin.

Kuinka pitkän hetken toimi? Meneekö suuttimet tukkoon vai alkaako tulvimaan?

Link to comment
Guest py_ry

kaasari tulvi minullakin vakiopumpulla. ei toiminut kuin pari kolme minuuttia sen ajan kävi hyvin, sitte huonosti ja sitte viimein sammu.

 

minulla on tuo pumppu paikallaan http://aircooled.fi/tuote/627/polttoain ... en-042-bar

 

taidan suosiolla tilata paineensäätimen koska ei ainakaan näin toimi kunnolla. uskon että kaasari alkaa tulvii, mutta en ole ihan varma..

 

miten se oireilee jos suuttimet menee tukkoon?

Link to comment
Guest py_ry

pitääpä vielä kokeilla parilla lisätiivisteellä tuon vakiopumpun kans. ainakin yksi mekaaninen pumppu mikä oli niin päästi konetilaan pirusti polttoainetta, tais olla joku tarvike pumppu jos en ihan väärässä ole.

 

ainakin edellisissä koneessa pelasi erittäin hyvin tuon sähköpumpun kanssa. toki kaikilla on omat mielipiteet ja kokemukset.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...