Jump to content

Tavaratilan luukku lukossa kuplassa


Guest mo_rko

Recommended Posts

Osaisikohan joku kertoa mitä tehdä kun -73 kuplan tavaratilan luukkua ei saa enää auki, koska ilmeisesti lukon vaijeri on katkennut ja lukko jäänyt kiinni asentoon. Ulkopuolelta avattava nappi, jolla avataan tuulihaka tietenkin toimii edelleen, mutta itse lukko ei aukea. Auttaisiko jos kahvan, jossa tuulihaan avasnappi sijaitsee sahaisi irti? Jos se toimii ns. vastakappaleena lukolle. Vai pitääkö luukkuun esim. rälläköidä reikä, jota kautta avata lukko? Sorkkaraudoilla yms. on jo yritetty luukkua raottaa, mutta lukkoon ei siten pääse käsiksi.

Link to comment
Sä oot varmaan kokellut sillai että toinen vetää nupista ja toinen nostaa luukkua samalla tuulihakaa vasten?

 

Tästä taitaa muuten olla jo muutama keskustelu palstalla

 

En ole kokeillut, pitää kokeilla, kiitos! En onnistunut löytämään aijemmista keskusteluista vastauksia, pitänee ettiä tarkemmin.

Link to comment
Onko etuluukun tiiviste paikallaan? Joskus jää luukku myös tiivisteen kiinnityslipareeseen jumiin jos ei ole tiivistettä paikallaan. Silloin täytyy koittaa vapauttaa luukku painamalla sitä sivulle päin.

 

Sekin tässä varmaan tulee olemaan ongelma, kun tiiviste ei enää ole paikallaan kun luukkua on väännelty vähän joka suuntaan lukonavaus yrityksissä. Alunperin tiivisteen paikallaan olemattomuus ei kuitenkaan luultavasti ole ollut syynä sille, ettei luukku aukea, koska luukku tosiaan on ennen ihan hyvin auennut, mutta lukon vaijerin katkettua ei enää aukea. Vaijerin tiedän varmasti katkenneen, koska sitä voi vetää helposti tuhkakupin takana olevan reijän kautta autoon sisään.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...