Jump to content

Minunkaan autossani ei ole enää moottoria


Guest Toheltaja

Recommended Posts

Guest Toheltaja

vastaavasti kannattaa hehkuttaa varmasti kaikkia laittomia akselistomuutoksia yms kohta mokomat mässää nilläkin. Ku meet konttorille ni on oikeen pullakahvitarjoilu sillä aikaa ku ne laskuttaa suo laittomuuksista :)

Link to comment

Kuplan otteessa 1300 ja 60hp. Kumpi voitti?

 

Hampun kasvamaan saanut lamppu (ja sen vuoksi setä sinisen uudelleen myyntiin laittama) ostettu jo pari vuotta sitten, mutta on maannut tarpeettomana, eli tarjousta peliin Raussi...

 

;-)

Link to comment
Guest ritariässä

hmm, museokupla, jossa tehtaan mukaan 50 pollea, penkissä 67, kiitos ruiskun ja "säätötoimenpiteiden" lähteeköhän mr-status nyt, mut minkäs mä voin jos tehdas ilmoitti tehot alakanttiin:)

Link to comment

Projekti sivut hampun kasvatuksesta taitaisikin olla ainoa keino jolla poliisin sais asiasta kiinnostumaan, sillä suomessa on tapana puuttua vaan näkyviin ongelmiin niinkun nyt tää huolestuttava autojen viritys ilmiö. Hamput kun kasvaa kerrostalon vaatekomerossa eikä näy kadulle ni ei se ole sen tason ongelma johon kannattais puuttua..

 

Jotenkin minusta tuntuu siltä että AKEssa ei ole töissä netti sivuja plaraavia ihmisiä, poliisissa niitä varmasti on mutta luulis että tiedon valtaväylällä olis jotain muutakin valvottavaa ja holhottavaa kun autojen harrastajat.

Link to comment

Saapikos noita spn- ym. hamppulamppuja 12-volttisena, jos ei muuten irtoa huomiota niin 13-sek-katukuplaan valot päälle, matalakasvuiset lajikkeet takakonttiin ja pintaan jamaikan värit.

 

Samoiten laserlämpömittarilla sopivasta kohtaa pakarista vaporisaattorin lämpötilat ja huurut sisäilmankiertoon.

 

Puavo

Link to comment

AKE:n tulisi keskittyä järjestäytyneeseen viritysrikollisuuteen. Kieltolakipolitiikka rankaisee viritysosien käyttäjiä, kun taas Gene Bergin kaltaiset mafiat käärivät hillot. AKE:n agentti 009 voisi käydä räjäyttämässä koko kompleksin hieman ennen lopputekstejä. Tai ainakin tulliin jokin virityskoira tarkastamaan paketit.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...