Jump to content

etulokarien korjaus/mahonkiveneiden entisöinti


Recommended Posts

kesäpirssissä typ1 vm73 on ajovalojen ympärykset päässeet pahasti kukkimaan ja apukuskin puoleisessa kopassa on jopa reikä sisällä!

keväällä olisi tarkotus puhaltaa nuo ajovalojen koppien ympärykset puhtaaksi ja katsoa mitä jää jäljelle!

 

saako nuo miten helposti vaihdettua nuo kopat vai paikkaanko lasikuidulla!

 

muuten lokarit ovat kröhöm ryhdissään ja maalissaan.

Link to comment

Aircooled myy ainakin toistaiseksi HC:n toimittamia etulokareita.

 

-> 67 lokareista ne muutamat kappaleet mitä ollaan toimitettu ovat olleet mielestäni muodoiltaan erittäin asialliset, pelti paksua ja istuvuus hyvä. Merkintöjen mukaan ovat made in Italy.

 

Ruususen Jani on niitä asennellutkin, joten hänen kommenttia odotellessa... hinta on näköjään vähän noussut ja on nyt 118 euroa / kpl.

 

68->74 lokareista ei ole omaa kokemusta, nekin tulevat tällä hetkellä HC:lta, hinta 49 euroa / kpl.

 

- Tomppa

Link to comment

Jos korjaa vanhoja, ei varmaan oo huono idea poksauttaa ajovalonkoppa kokonaan pois, ruoste kun pesii sinne väliin. Pystylamppu loksuihin en alkais moista tekemään, mutta esim. '50-lukuisten loksut on niin kivenalla, että niihin oon harkinnu moista.

Link to comment
Guest Toheltaja

hotamatsin lokarit on istunnu mielestäni 90% hyvin.Ehkä takalokarit ei o muodoiltaan ihan just, mutta etulokareista ei ainakaan noissa 66-> malleissa huomaa eroa. Takapäässä tuo puskurin kiinityskohta korissa saattaa ahistaa lokaria, joissain on leveämpi tuo kiinnityssoiro ku vakioissa.

 

Mutta en valita hintaan nähden, vaihtoehtona ku ois ollu korjata kaikista neljästä kiinnityskaaret sekä oikoa lommot yms korjaukset.

 

Eli etupäänkin istuvuun on ollu ok. muoto jatkuu etuhelman kanssa hienosti, eikä kiinnitysreikiä o tarvinnu viilailla toistaseks.

Link to comment
jees mut jos vaihtaa koko lokarin niin eik silloin ne oo jo paikallaa nuo kopat.....

 

Sepä siinä onkin, kun välttämättä ei ole paikallaan, nimittäin oikealla paikallaan. Kaikkein halpalaatuisimmissa kun potan paikka saattaa olla aikas tavalla eri kohdassa toisiinsa nähden.

Link to comment

No sitä saa mitä tilaa muista se. Mikään ei vituta enempää kun korjata toisten jäljiltä lasikuidulla paikattuja osia ja repiä auki hitsauksia jotka joku amatööri on räkinyt kiinni kuinka sattuu ja taitellut pellit kuinka sattuu. Itsellä on aika kriittinen silmä katsoa tehtyjä peltitöitä...Monesti on hienosti maalattuja ja tehtyjä autoja mutta pellit on hitsailtu vähän kuinka sattuu,eikä niin vähääkään.

Link to comment
Guest ritariässä

mun vinkit. jätä nykyiselleen, etsi parempi käytettynä tai päädy uuteen tarvikkeeseen. kuten ap sanoi, voi ajovalonkehyksen asentaminen muodostua mielenkiintoiseksi. taikka jos orkkis loksuun laittaa reprokehystä, hups, sitä ei saa kiinni.

Link to comment

no toi mun roju on myös hitsattu yhdeksi paketiksi(kori kii pohjaan) ja pohja on hitsattu kuntoon sillee et vaa sisäpuolelta paikka vanhan paskan päälle!tosi fiksua vai mitä?niin ja tosiaan noiden lokarien hitsauksesta sen verran et on takalokarikin hitsattu pisteillä kii koriin ja vielä ulkopuolelta,myös puskurin kannakkeet on "varmistettu"hitsaamalla,pulttien lisäksi. TUOTA EI KYLLÄ KUKAAN TÄYSJÄRKINEN ENÄÄ ENTISÖI! ite en oo kyl hitsannu kun sen lokarin+lampun kun pitäähän sillä ajaakin

Link to comment
Guest kuplapower

löytyy täältäkin hitsattu volsu joka suunnasta. paikkaa paikan päällä ja lokarit hepattu koriin kiinni, paitsi 1 joka oli lasikuitua, korin kiinnitys pultteja ei ole kuin muutama jäljellä. Miten teet satana hyvän ku kaikki hommat joutuu tekeen kori paikallaan. Runkopalkin vaihtokin odottaa talvea ja aikaa.

 

ps. Jos olet 5-vuorotyössä, metsästät koko syksyn ja sinulla on akka sekä lapsi, ÄLÄ koskaan aloita autojen entisöintiä tai kilpa-ajoa!! 24 tuntia ei voi riittää kuin puoleen niistä jos sitäkään!!!

Link to comment

Ja laitettakoon tämäkin vielä tähän jatkoksi.. nimittäin lasikuitua ei TOSIAANKAAN laiteta veneisiin, korkeintaan joihinkin lasikuituisiin jugurttipurkkeihin...!

 

nimim. "If God had meant us to build glassfiber boats, He would have planted glassfiber trees" ;)

Link to comment
Ja laitettakoon tämäkin vielä tähän jatkoksi.. nimittäin lasikuitua ei TOSIAANKAAN laiteta veneisiin, korkeintaan joihinkin lasikuituisiin jugurttipurkkeihin...!

 

nimim. "If God had meant us to build glassfiber boats, He would have planted glassfiber trees" ;)

 

 

Tottahan tämäkin on.

 

nimim. mahonkiveneestä haaveileva

Link to comment

Ja nyt kun saatiin tämä juttu käännettyä veneisiin ja niistä kuolaamiseen niin kaverilla olis 5,5 metrinen mahonki-HT myynnissä.. tosin edelleen kesken oleva mut pikkuhiljaa valmistuva.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...