Jump to content

Ei tule tarpeeksi virtaa etulampuille


Recommended Posts

Tuossa kuva ajovalopolttimon kannasta takaapäin katsottuna. Johdot voi sinun autossa olla eriväriset.

Minulla oli maajohto ja kaukovalojen virtajohto vaihtanut paikkaa. Valot "toimi", mutta lyhyet valot oli himmeät ja pitkät normaalit.

post-773-0-33479600-1403516629_thumb.jpg

Link to comment

Ei niihin tahdo tulla tuon enempää jos mittasit niin että auto ei ole käynnissä. Ajanmittaan johtoliitokset (siis littimien ja johtojen kontaktit) hapettuu hiukan, katkaisijoiden sisäiset kontaktipinnat samoin. Jokaiseen kun hukkuu se 0,3 volttia niin tulos on tuossa. Itselläni on sama ongelma, 4 volttia tulee ajovalolle ja niillähän ei näe mitään. Putsasin kaikki liittimien kosketuspinnat, ei apua. Ainoa kunnollinen vaihtoehto on laittaa ajovaloille releet.

Link to comment

Omassa kuplassa oli vaihtokytkin kulunut niin että ei saanut kunnolla kontaktia. Purin kytkimen ja tinasin vastinpinnat, sen jälkeen riitti 6v valot talvellakin. Jos tuon verran hukkuu jännitettä matkalla niin uskoisin että ongelma kohta saatta jo hiemna lämmettäkkin.

Link to comment

Niin no 66 on jo releen kautta etuvalot. Jos ei ole mikään entisöinti kyseessä niin vaihda valolle menevät johdot. Ei ole mikään paha rasti tehdä ja samalla voi myös vaihtaa releeltä sulakerasialle menevät johdot. Mutta jos nämä ei nappaa niin putsaa myös sulakepesän sulakkeen kontaktipinnat ja laita uusi sulake. Ja noiden hapettumien poistoon on myydään ihan omaa ainettakin joka toimii pienen mekaanisen putsaamisen kanssa todella hyvin ja helposti. Eli kontakteista kannattaa lähteä liikkeelle.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...