Jump to content

Kaipaatko myynti-ilmoituksiisi viisastelijoita


Äänestys: Kaipaatko myynti-ilmoituksiisi "joo joo" -miehiä  

56 members have voted

  1. 1. Äänestys: Kaipaatko myynti-ilmoituksiisi "joo joo" -miehiä

    • Kaipaan
      25
    • En kaipaa
      49


Recommended Posts

Monella keskustelupalstoilla on myynti-ilmoitusten kommentointi estetty kokonaan. Täällä se on vielä toistaiseksi mahdollista. Kaipaatko asiallisten kyselijöiden lisäksi myynti-ilmoituksiin herrasmiehiä joilla ei ole pienintäkään tarkoitusta ostaa koko osaa vaan tinkiä ja viisastella kuinka jostain saa halvemmalla?

Link to comment
Guest Mika Raussi

Turhat joo-joo tyypit ei oo tervetullulleita, mutta kommentointi on hyvä juttu jos on jotain järkevää asiaa. Vaikka jos on jotain korjattavaa ko. osan sattuvuudesta tai jotain muuta semmottiis tämmöttiis juttua.

Link to comment
Guest ritariässä

onko myytävästä tavarasta lisätietojen kysyminen saivartelua vai mitä?!

monet varmaan tietää et jussia on puhelimen kautta joskus vaikee tavoittaa jne... siit on tälläkin foorumilla ollut kirjoittelua! se et satuin ko tuotteesta jotain kysymään ei ollut mitään henkilökohtaista eikä myöskään joojoo ostoaikomus ja jos olis ollut itselläni oikea ostohalu/tarve, tottakait olisin vähin äänin soittanut ja ostanut tuotteen pois enkä vinkunut täällä. ajatukseni olivat nyt täysin niiden muiden harrastelijoiden puolella jotka mahdollisesti olivat ko tuotteesta kiinnostuneet.

 

täs on tehty kärpäsestä pikkasen turhan iso härkänen!!!

Link to comment

Ei kai kyse ollu nyt yksittäisestä tapauksesta vaan kommentoinnista yleensä.Asialliset kommentithan on aina tervetulleita.Paskan jauhamisen ja tahallaan toisen myynti-ilmoituksen sotkemisen voipi jokainen unohtaa.

Link to comment

Sen jota häirittee myynti-ilmoissa esiintyvä kirjoitus kannattaa ehkä vaihtaa oma lääkitys pykälää vahvemmaksi. Ei oo oikeasti vakava asia.

 

Tai sitten vaan laittaa ilmoitus pölhölään tai ffp:lle, niin ei häiritte kuin modet.

Link to comment

En kaipaa viisatelioita, mutta älkää tosiaan sulkeko keskustelun mahdollisuutta.

Luulisi että sillä kun joku tiedustelee tai tinkaa jotain osaa myynti ilmon perään kirjoittelemalla olisi just myyjän kannalta edullinen vaikutus kun samaa osaa kumminkin havittelee useempi kaveri niin kirjoittelu nopeuttaa ostajan päätöksen tekoa.

Myynti ilmolmojen dissaaminen on lähinnä surkuhupaisaa, ja motiivina usein aivan muut asiat.

Link to comment
Guest laiska`s custom

kommunisti maahan tää on aina ollut ja tulee olemaan..eiköhän jos jossain ilmossa tulee kuittia ni ole hyvinkin aiheellista,ennemmin pyynti hinnat pakolliseksi ni rauhottuu kummasti osaltaan turha hälinä..ritariässän kommentointikin oli vähintään asiallista närää aiheuttaneessa ilmossa.......

Link to comment

Ei kielletä ilmojen kommentointia, muuten menee ihan pölhöpalstameiningiksi. Se on ihan "viihdyttävää" lueskella millon minkäkin laisia kommentteja. Ois tietty asiallista että muutamat vähän miettis kirjoittelujaan ja ratkois yksityisasiat vaikka sähköpostilla.

 

Muuten jees meininki. kuittailla saa mutta ei loukata.

 

-J-

Link to comment

Mahdollisuus olisi hyvä olla olemassa. Ihmo modet vois lyödä yksittäisiä ilmoja surutta lukkoon jos turhaa pään aukomista ilmoituksissa vielä esiintyy. Hiukan lisätyötä tietty, mutta kuitenkin noita itsekin seuraatte.. Ihan hitler asenteella vaan, jos ei juttu miellytä, aihe kiinni ja kellään ei ole mitään asiaa valittaa...

t0gp6r.gif

Link to comment

Tän palstan ehdottomasti paras puoli (sen lisäks että se keskittyy volkkareihin) on se, että saa vapaasti kirjoittaa, ilman että on joku hemmetin hitlerin sukuinen mode heti sormi pystyssä, että "hyi hyi, ei tollasta saa kirjoittaa".

 

Just laitoin kahdelle eri Ford-palstalle käytettyjä osia myyntiin ja molemmissa estetty imoihin vastaaminen. ***tanan ihme palstoja, oli viimeinen kerta kun laitan sinne osia myyntiin, mieluummin vaikka kaatikselle mokomat osat ;)

 

Eli joo, pidetään palsta vapaana ja jos joku vetää herneen nenään jostain kirjoittelusta, niin takas vaan samalla mitalla. Eri asia on sitten OIKEASTI häiriköivät tai loukkaavat tai henkilökohtaisuuksiin menevät kirjoitukset. Niihin saa ja pitää Moden puuttua.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...