Jump to content

MM-futis 2018


Recommended Posts

Suomen jalkapallomaajoukkue on edelleen voittamaton MM-kisoissa! Kaikki pelit katon, mitkä kerkiän. Aika vähän joutanu sohvalla istumaan. Belgia, Englanti ja Kroatia sulaa kun alkaa oikeet pelit, Brassit ja Saksa finaalissa. Brassit vie.

Link to comment

Rättipäiden lento (jos sitä olikaan) loppu ku se kuuluisa kanan lento.. Herra Purija Suarez tiputti sen alas, kohtuu hienolla suorituksella ku ei tarvinnut päätä purra irti keltään, käytti jalkojaan kerrankin.. Rättipäät ei jatkoon lohkosta

Link to comment

Nonii, huippupeli alkaa.. Saako Messi mitään aikaiseksi maalien muodossa.. Kroatia on paha..

Danskeboy:t selvis just ja just kunnialla, Aussijampat paino hyvin mutta ei sitä maalia voittoon asti kummiskaan saaneet aikaseksi.

Riikinkukot hoiti vakuuttavasti Perun.. Väkevä suoritus..

Edited by Urbantoy
Link to comment

Ammattimaisille penkkiurheilijoille nämä harjoituskisat ovat vasta alkupala, tosi koitokset alkavat vuorisuolla 13.7 ja näissä tarjotaan rasvaista ja huuruista heti pelikenttien läheisyydessä... Tuntuma on kuin olis itikka iholla...

Link to comment

Upeaa peliä Kroatialta.. nyt taitaa hyvää yötä koittaa Argentiinalle näissä kisoissa.. MIssä Messi ollut tässä pelissä..

Tietty yks peli jäljellä Argentiinalla.. Jos Islanti jysäyttää jäätikön vyöryyn ja ottaa voiton niin homma taitaa olla aamen Argentiinan osalta

Edited by Urbantoy
Link to comment

Spekulointi ihanaa.. Islanti jos ottaa voiton huomenna, vaikka ei ole helppo ku ei tiedä miten pallo pomppii.. sitten alkaa olla aamen Argentiinalta.. nyt saldo -3 pakkasella maaleissa.. 

Tulivuorisaaren äijillä kummiskin kaks peliä jäljellä.. 

 

Brassit kovan paikan edessä, vaikka kaks peliä jäljellä.. pitäs voittoja ruveta tuleen.. 

Ex-Jugoslavit, Kroatia ja Serbia näyttää vahvoilta.. Linkkarimaan miehet saattaa sulaa Serbian käsissä

 

No tämmönen amatöörianalysaattori miettii, ja olen varmaan väärässä joissain tapauksissa (vaikka enhän mä ole koskaan väärässä :-)  ), en kyllä laittas vetoja edes ite näiden analyysien perusteella.. onneks pelejä taas roppakaupalla tulossa.. 

 

Hei DWL_Moose, mites tuo Kroatia.. suliko sulla käteen..

 

 

Edited by Urbantoy
Link to comment

Belgia jäätävä, ei tuosta voi muuta sanoa.. upeaa peliä.. ois voinut päättyä vaikka 7-1 helposti..

Eilen Serbia sössi mutta ei vielä pelannut itteään ulos jatkosta, vaikka loppupeli menikin vähän sumussa, mutta tuloksen silti muistaa :-)

Link to comment

Kyllä Sveamamman poijaat sössi tuon pelin, mutta tässä heleppo sanoo, parempi on parempi, sille ei voi mitään.. Ei tutissut Germaanien puntti vaikka Sveamamman poijat meni johtoon alkuun.. Kertoo jottain joukkueesta.. Lohko ihan auki, kuka menee ja minne.. vaihtoehdot taitaa olla jatkoo tai lentokentälle ja kotiin

Link to comment

Noniin, päivän futisannos alkamasssa taas.. ihanaa.. 

Mitenkähän sateisen saaren jannut pärjää kanavanvarren äijille.. Enklanti voi varmistaa jatkopaikan tai tehdä jatkosta tyyppillisen hankalaa koska Belgia pyyhkii sadepisarat nenästä varmasti sateisen saaren jannuilta..

Link to comment

Taas mennään.. nyt onkin vähän virittelyä kattomisen suhteen.. toinen peli rullaa tv:ssä, toinen areenasta.. koita nyt sitten kattoa yhtä aikaa, toista toisella silmällä ja toisella toista.. meteli taattua ku molemmat pauhaa.. no ei mitään uutta, olympilaisissa oli talbletit käytössä että pysty seuraan kaikkea mahddollista mitä kerkes.. neljää näyttöä seuratessa oli tekemistä..

 

Minkä sille voi ku on kova urheilija, hiki tulee jo katellessa juoksua.. 

Edited by Urbantoy
Link to comment

Noniin ekat kotiinlähtijät selvillä ja jatkajat.. Ei Portugeesit kyllä vakuuttanut, rankkuampu on näköjään hankalaa näyttelijälle.. Spanielit sai helpomman jatkopelin kyllä onnellakin.. Boikottipojat jos ois vienyt voiton Portugeeseista niin se ois ollut byebye babe Portugeesit.. Vanhoilla tennareilla ku eivät lopussa osuneet raamien väliiin, Nike ku vetäsi tossut poijilta pois HerraTötteröntukan boikottien takia..

 

 

  • Haha 1
Link to comment

Ainiin eihän kaikilla ole ""ujo kaenuulaispoika - Suomi" - sanakirjaa.. Voi olla vähän kryptistä välillä, mutta helpompaa ku savolaiset antaa kuuntelijalle/lukijalle vastuun miten tulkita..

 

No suomennetaan vähän:

Boikottipojat = Iran

Töttöretukka= Twitteripresident Trump

 

Mutta kohta taas saa tuijottaa.. 

Ei taida Danskeboy:lla riittää Galllian kukoille paukut.. 

Kengurumaan poijat hoitelee Perun, toivon mukaan..

 

Myöhemmin monologi jatkuu taas.. 

 

Ainiin, Anders, toivottavasti ei mene niin tylsästi että Germaanit ois finaalissa.. Mutta parhaat menee siit' on ihan turha napista.. Katotaan miten käy.

Onneks tätä hupia riittää vielä hyvän aikaa.. Enkä tarkoita nyt tätä monologia 

Link to comment

Kengurut suli totaalisesti.. 

Danskeboy yritti mutta Patongit taisteli myös.. tasapaksua oli

 

Noniin nyt ootellaan illan huipennusta, miten tango soi, näkyy messiasta ollenkaan.. 

Tulivuorisaaren poijat voi jysäyttää kunnon purkauksen jos kroatiaa ei kiinnosta pelata.. ja se on byebye sitten tangolle näissä kisoissa..

Mutta pelataan ekaks..

Link to comment

Noniin tämä päivä selvä.. Kengurut lähtee sinne omalle saarelle samoilemaan.. 

Ja niin kävi Tulivuorisaaren poijille, ne lähtee omalle saarelle kikkaileen.. ehkä ens kisoissa.. aika kova juttu ois..

Eli saarille lähdetään lentämään..

  • Like 1
Link to comment

No kohta taas mennään.. 

 

Miten käy Germaaneille joita Heimerg kannattaa.. 

Entäs jos Sveamamman poijat lyö sombrerotortillapoijille luun kurkkuun.. Germaanit on sitten ulkona..

No katotaan miten käy.. Sveamamman poijat ois hieno nähdä jatkossa

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...