Jump to content

MM-futis 2018


Recommended Posts

Tämähän on ihan jännä peli. Vaikka en mielestäni ollut ennakkoasenteelta Columbian puolella tai pahasti Englantia vastaan, niin tässäkin pelissä oli niin paljon sitä miksi en jaksa näitä katsoa. Tuomarilinja on ollut vahvasti Englantia suosiva. Paljon pientä ja muutamia merkittäviä.

 

Pilkuilla ei Columbialla pää kestä.

Edited by Tuomo Lehmikangas
Link to comment

Elähän Tuomo vielä sano.. Voi se kasetti kestääkkin, Sateisen saaren poijilla voi olla kovemmat paineet ku ovat ennenkin sössineet rankuissa eli perinnettä siihen löytyy..

Kaiken järjen mukaan niiden pitäs kyllä tää hanskata, mutta tässähän ei ole järjellä mitään tekemistä.. eikös se jossain pelissä nähty jo..

Link to comment

Jatketaanpa monologia.. Ihanaa tänään jatkuu kunnon leikit taas, johan näitä on jo odotettu ja varmaan täälläkin monologin odotuskin on ollut kovaa..

 

Pregamea vähän:
Tasangon toverit vois sukia kunnolla Galliankukon sulat ja höyhenet.. Ku muutenkin ollut aika ylläripyllärikisat.. Ei taida silti paukut riittää ja Gallian kukko sekoaa ihan totaalisesti ja kiekuu koko yön.Siitä tulikin mieleen ku ujo kaenuulaispoika oli isossa maailmassa eli Parriissa 2016 työretkellä, tarkalleen 3.heinäkuuta EM-puolivälierä FRA-ISL.. Galliankukko vastaan Tulivuorisaaren jampat, lippuja epätoivolla yritettiin saada Stade de Franskalle.. No eihän niitä saatu, ei surua puseroon vaan paikalliseen kattomaan kaljamukin kanssa.. 
Meinas kaljat mennä väärään kurkuun monta kertaa ku Kukot mätti viis maalia ja paikallinen iso keuhkoinen kana heitti melko kiekasut jamien kera aina maalin tullessa.. 
Katottiin kaverin kaa ihmeissään että ei vesirajamekon alla ole kyllä sulkiakaan, joku oli kyninyt ne pois vai oisko ollut sulkasato päällä.. 
No jos tasangon miehet kynii Kukot tänään se ois suuri pettymys kyseiselle kanalle..

 

No sitten se toivomani finaali toisena pelinä, Sambaajat vastaa Tinttilandia ku velliperseet Sateiselta saarelta ei uskaltanut pelata alkusarjassa ku olivat laskeneet että ku Tintille hävitään niin ei kohdata ainakaan Sambajätkiä.. 
Ei ne taida osata ketkuttaa lannetta. Tuo pelihän voi mennä ihan miten vaan. Kiinnostusta nostaa kuinka paljon TeatteriSambaaja makaa ja tekee kuolemaa kentällä.. 
Jossain oli otettu aikaa että Cooperin testissä ei olis tullut paljon metrejä jos kaikki makoilut laitetaan yhteen mitä pelien aikana on pötkötelty.. 
No ei niitä tule mullakaan montaa vaikka ei rimppakintuille potkita.
Toisin kuin DWL_Goosella, se vetelee hymyssäsuin ympäryrää ku hirvi.
Tämä on paha paikka.. Kumpikin suosikkeja ja toinen vaan jatkoon, prkle, Tinttilandia silti taitaa lähtee laalaalaulukuoroon..

 

Alkas jo.. 

 

Ainiin tulihan sen iso keuhkosen kanan kanssa juteltua pelin jälkeen muutama kaenuulainen sana, 
jotain tyyliin "silvut pleeta ja mersii persii paskaa tunkee.." 
siihenpä se sitten jäi ku ulosanti oli mitä oli paikallisella kielellä, eikä hän oikein ymmärtänyt Soomea, 
niille ei kannata engelskaa edes yrittää.  
Ei osunut eikä uponnut 

  • Like 1
Link to comment

Brasseilla oli kyllä riittävästi paikkoja voittaa matsi. Mitenkäs käy tänään peleissä, jatkuuko venäjän taival neljän parhaan joukkoon? Miten käy ruotsin puolustuksen?

 

t. Mika

Link to comment

Sveamamman poijat toivottavasti pukkaa Sateisen saaaren poijat ulos näistä kisoista ja aiheuttaa maan surun sinne.. Mutta pelataanhan peli ekana.. Svea puolustaa hyvin ja tekee hankalan savotan sadesaaren poijille.. Kaiken järjen mukaan Sveamamman pitäs ottaa kuokkaan, mutta onneks se aina niin mene

 

 

Link to comment

Nyt on syvällä Sveamamma, paikoista niistä vähistä ois pakko panna palloa pesään.. 

Muuten tulee noutaja ja laalaalaulukuoro kutsuu.. 

Sateisen saaren poijat tehnyt hyvät sadetanssit ennen peliä, vois olla jo 4-muna

  • Like 1
Link to comment

Noniin Svea lähti kotiin ja sateinen saari meni sekaisin.. 

Seuraavaks ootellaankin miten ÄitiVenäjän jannut selviää Kroaattien käsittelyssä.. Vai jatkuuko ryssien vaellus vielä.. 

Toivottavasti jo laulukuoro koittas, hyvin ne on väntänyt ja kotimölinä saattaa antaa siivet ilman bulliakin..

Täällä liputetaan ruutupaitoja jatkoon, mutta pelihän sen näyttää vasta miten käy

Link to comment

Loppuhan se Ryssän liito.. Laalaalaulukuoro kutsuu.. Hyvä Ruutupaidat, vaikka Modricksilla oli onneakin vähän omassa rankussaan.. 

Monologi vaikenee muutamaks päiväks, koittakaa jaksaa odotella jatkoa.. Jatkuu varmaan välierissä..

Peliparithan ovat: Galliankukot-Tinttilandia, Sadesaaren poijat- Ruutupaidat

 

 

Edited by Urbantoy
Link to comment

Monologi jatkuu, johan tätä kaipas, siis pelien jatkumista ku on liikaa aikaa, alkaa sattua vahinkoja.. No niin, pelit ja panokset kovenee.. Nyt alkaa olla jo panosta..

Galliankukot koittaa kammeta Tintit pois edestä matkalla Finaaliin. Toivottavasti Tinttilandiassa on kunnon keitot keitetty että Galliankukot kypsyy kunnolla.

Täällä liputetaan Tinttejä. Mutta parempi menee aina jatkoon, siinä ei ole nokankoputusta

Edited by Urbantoy
Link to comment

Nono.. Nyt Tintit kaivaa hankaluuksia GallianKukoilta.. 

Kyllä säkkärääpään olisi pitänyt ottaa pallo Kukolta kuin karkki lapselta tuossa kulmapotkussa-- Kukko päätä lyhyempi ku säkkäräpää.

Hieno pusku silti, ei oteta siitä mittään poijes..

Edited by Urbantoy
Link to comment

Ei voi mitään, parempi voitti eli GallianKukot jatkaa finaaliin.. No Tinteillä mahkut vielä pronaan.

Nyt on mun suosikit ulkona.. Joutuu vunteeraan ketä tässä kannatellaan finaalissa kunhan vastus selviää.. Sadetanssijat vai Ruutupaidat, pahan heitti

Link to comment

Jatkoille mennään.. Askeleet vähän hukassa sadetanssijoilta.. Askeleet paranis varmaan ku kotoinen rankkasade Esterin pesästä lirahtas niskaan, ne ku on tottuneet siihen, Ruutupaidat taas tykkää olla helteessä eli niillä ei ole ongemia sen suhteen vaikka Esteri pidättäs pitempäänkin..

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...