Jump to content
Sign in to follow this  
Matti-Pekka

Treuhaft jakaja

Recommended Posts

Terve

onko tietoa mistä löytyisi (mielellään kotimaasti ensin) tuollaiseen Treuhaft type 010  (22-330) jakajaan, pyörijä+kärjet+konkka+ kansi. Jostain netin syövereistä löyty että pyörijä ja kansi olisi samat kun 4-syl wanhassa Jeepissä...(no vuodelta 1946 ....että ei ehkä helppoa sekään) oliskohan muita edotuksia /ostolinkkiä mielessä...

Share this post


Link to post

On sama kansi ja pyörijä kuin jeepin vanhassa Hurricane - koneessa. Sama kansi sopii myös vanhaan Malloryn kisajakajaan. 

 

Share this post


Link to post

Minä nyt ku en ole tähän Treuhaft:iin törmännyt ja muutenkin vähän niinkuin kantapään kautta ottanut oppia näihin jakajiin, jotain käsitystä on vakiosta, vakiosta jollain helvetin kärettömällä sytkäsetilla joka lasahti ku vähän lisrahti bensaa jakajaan (tais olla joklu Petronix), 009 kiinalainen ja aito tuttuja, kiinalaisessa oli niin tiukat välykset että BugRun 25seen meinas matka jätättää jo 20 kilsaa Keisarikunnasta ku löi akselin niin jumiin jakajan runkoon että eipä metrin vipuvarrella liikahtanutkaan, msd löytyy tallista ja paikallaan nyt 123 alipaineella, mutta kerennyt tutustua siihen USB 123seen, mutta siitä mitään tajunnu.. 

 

Eli mikä tämä Treuhaft on, onko siinä jotain etuja

Share this post


Link to post

Alex, ei tuo vastannut mun kysymykseen muutakuin sen minkä tiesin eli racing käyttöön.. mutta mikä siitä jakajasta tekee sitten jotain.. vai eikö taas mun engelska taipunu oikeaan.. vaikka koitin.. tuossahan on vaan mainos horinaa

Share this post


Link to post

Tyhmä Hannu ei muistanut vastata, tuohon jakajaan myy sähkö-osia USPARTS Malloryn kataloogin numeroilla.Mutta The Sambasta on numerot etsittävä.

Share this post


Link to post

Tarinaa Treuhaft-muinaismuistojakajasta, jolla 123-omistajan ei toinna päätään vaivata. 

 

Mut tarviiks Urbaanon muuta tietää, kun et nykyään: 

 

EMPI INC. Mr. BUG™, Bugpack™ and Treuhaft™ are Trademarks secured by EMPI INC.

Share this post


Link to post

No onneksi on myös kysymys muinaismuisto autoista, että sopivat toisiinsa.  Purin ja putsasin/huolsin tuon jakajan..onhan se wanhaan tyyliin vahvasti tehty, hyvä laakerointi ja säädettävät keskipakoisennakot, ihan hauska aikakauden tuninki peli.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...