Jump to content

Vw 1600 -73 Viistoperä


Recommended Posts

Pari päivää ajeltu ja säädelty, nyt alkaa kulkemaan suht kivasti.

Uusien takaiskarien alaholkit ihan kauhean horot, kuuluu kauhea kopina. Pitää alustahommissa tutkia asiaa, jospa viikonloppuna ehtis taas työstämään. 

  • Like 2
Link to comment

Alustajumppa ja pulttijakomuutos työn alla. Etupään tukivarsia käännetty booreilla ja pohjaanlyöntikumien varret sahattu irti.

Pre-71 Porsche-jaollinen levy sovitettu keulaan. Tarvi pikkuisen sorvata satulan kiinnityspintaa niin offsetti levyssä sopi. Huomenna jatketaan. 

20240518_183207.jpg

20240518_182653.jpg

Link to comment

Miksi sahasit pohjaanlyönti kumin varren poikki? Omaa on muistaakseni käänetty 2 ja laitettu matalemmat kumit.

Hauskaa kun olin katsastamassa  omaa niin tämä nuorehko katsastus setä sanoi autoon astuessaan päivää ja tämä on madallettu liikaa. Totesin vaan että käännä paperia niin siellä lukee muutoskatsastettu ; alustaa madallettu säätövarsia kääntämällä mitta edessä lokasuojan reunasta navankeskelle x ja sama teksti myös takaalta. 

Link to comment

Jousitus joka nurkasta väännelty. Takaa kaks ulkohammasta ja edestä kolme. Jarruosat sudittu mustaksi. Fuchs-kopioihin väänsin eteen 4,5 tuuman vanteelle 165/50x15 kumin ja taakse 6 tuumaselle vanteelle 185/55x15 kumin. Edessä siis levy 5x130 jaolla ja takana 4x130->5x130 20mm muutoslätty. Takakaarien sisäreunoista piti pikkusiivu sipaista että kumi mahtuu. Taakse tuli kokopunaiset valot ja eteen kirkkaat etuvilkut joihin laitoin"äärivalot". 

 

20240519_163852.jpg

20240519_163909.jpg

  • Like 17
Link to comment

Pariin otteeseen aurausta säädetty, vaikeimman kautta tämän auton kohdalla tietenkin ja eri ilmanpaineita kokeiltu, jospa se siitä mallautuisi. Lähellä nyt kyllä niin hyvää kun näillä joustoilla voi olla🙂

Link to comment
11 hours ago, Perttipee said:

Pariin otteeseen aurausta säädetty, vaikeimman kautta tämän auton kohdalla tietenkin ja eri ilmanpaineita kokeiltu, jospa se siitä mallautuisi. Lähellä nyt kyllä niin hyvää kun näillä joustoilla voi olla🙂

Jos tässä oli vielä swingi perä niin pohjaanlyöntikumit kannattaa ihan ensiksi madaltaa ja jousilattojen reijät pidentää taakse päin muuten ei oikein saa taka-aurauksia edes tontille ja pohjaanlyöntikumit saa jousituksesta aika tökkivän.

  • Like 1
Link to comment
  • 2 weeks later...

Pikkujuttuja tehty vaikka ensviikolla pitäis Mantorpia kohti lähtee ja hommat ihan vaiheessa. 

Merisää-vehkeitä aloitin asentamaan soittimesta, ei olis enää kun loput🤣

Oikea raidetanko pitäis vaihtaa, maalipintaa pitäis ehtiä patinoida jne. taitaa jäädä kesällekin hommaa, tehdään tähän reissuun mitä ehditään, tärkeysjärjestyksessä. 

 

20240530_150808.jpg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...