Jump to content

Kytkinvaijerin kiinnitys polkimeen


Recommended Posts

Tässä kuplaan polkimia kiinnitellessä kaikessa laiskuudessani heräsi mieleen kysymys, että pystyykö kytkinpolkimen koukkua kiinnittämään kytkinvaijeriin runkoputken sisällä ilman kurkistusluukun tekemistä runkoon? 😄

Kytkinvaijerin säätöön koskettu viimeksi varmaan ysärin alussa, jolloin siipimutterista on tullut vaijerin kierteen kanssa yhtä. <- Tällöin joutuisi melkein pudottamaan koneen pois, jos haluaisi säätöön päästä nätisti käsiksi.

Link to comment

Voithan vetästä kytkimen auki, eli vivun kireelle jollain narupatentilla vaikka jarruputken T kappaleen korvasta tms että saat pikkusen lähemmäs reikää sen vaijerin pään, josko helpommin löytäis siihen koukkuun. Melko tuskainen nyhrättävä se on, kaksin helpompaa kun toinen sitten vapauttaa sen vivun lukituksen lootan päästä että vetää polkimeen koukkuun kii, eikä vahingossa asentaessa päästä poljinta ylös ja taas se lupsahti pois.

  • Like 1
Link to comment

Polkimen koukuun poraillaan aina pikkureikä. Siitä varmistus rautalanka vaijerin lenkiin. Eipä karkaile vaijeri vaikka polkimet asennettaessa vahingossa kippaa. rajumpi temppu on 125mm rasiaporalla apparin puolelle  runkopalkkiin reikä. Ei tarvi polkimiin sattua vaijeria vaihdellessa. 

  • Like 3
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...