Jump to content

penkin kiinnitys


Guest Marko Janhunen

Recommended Posts

Guest Marko Janhunen

olis seuraavan lainen ongelma. ostin 73. kuplan sisustan ja penkit, mut etupenkkien kiinnitys ei käy, vaihtuuko kiinnitys tapa kesken vuoden, voisiko viisaammat valaista. terveisin Marko

post-1677-13888358877568_thumb.jpg

Link to comment

'73 etuistuin on kiinni kolmipistekiinnityksellä, edessä siis se korkea kotelo, josta penkki kiinnittyy keskeltä. Hankkimasi istuin ei ole tällainen, vaan vanhempi, näinkö kuvasta oikein, että se olisi jopa '70 ja vanhempiin sopivaa mallia.

Link to comment
Guest Marko Janhunen

olisko jollain kuvaa siitä vanhemman mallin penkin kiinnityksestä, saisinkohan jotenkin toteutettua sen tähän penkkiin?? täytyykö siirtää auton pohjassa olevat kiskot.

Link to comment

En noista vuosimalleista ole niin varma mutta eikö tuo kuvan penkki ole joku pre 72? ja penkkiin kuuluvat kiskot ovat myös Barneyn kuvissa. 72-73 oli vähän leveämmät kiskot mihin kuului muovipuslat kiskon ympäri ja sulla taitaa olla nämä harvinaisuudet omassa autossasi, mutta muovipäälliset on hukkunu jonnekkin? Jossaan vaiheessa vuotta 73 kiinnitys muuttui niin että tuli tuo keskikiinnike lisäksi. Voin olla väärässäkin, tämä vain muistikuva.

Link to comment
Guest scurri

eks 71-72 ollu sama kiinnitys ja sit -73 vuosmalliin tuli ne 3-piste kiinnitykset. ku ainaki omassa -72 mallissa on ne kiskot missä on ne muovi läpyskät ja syrrän -73 mallisessa on ne 3-piste vaik se on tehty -72. eli elokuussa -72 vaihtu kiinnitykset mun tietääkseni

Link to comment

Voi hyvinkin olla noin, en tosiaan tarkkoja vuosia muista mutta toi muovipuslallinen oli mun mielestä vain vähän aikaa, just sen pari vuotta maksimissaan. Mulla on -73 noi muoviläpyskät ilman keskitukea mutta on hyvinki mahdollista ellei jopa todennäköistä et joku on ne siihen hitsannu jälkeenpäin.

Link to comment

Se, joka nuo on myynyt '73 Kuplan penkkeinä, on todella perillä asiasta!

 

Kiskomuutokset on siis '70 saakka, '71-'72 sekä '73 ja uudemmat. Malli ei muutu mitenkään keskellä vuotta vaan nimenomaan mallivuoden vaihtuessa aina edellisen vuoden elokuussa. Valmistenumeron kolmas merkki kertoo mallivuoden. Se, milloin auto on rekisteröity Suomeen, ei tässä asiassa ole sanottavaa merkitystä.

Link to comment
Guest Jampe

Kysytääs ny kun on penkki keskustelu käynnissä.... Saakos noita penkin kiinnityksiä muuttaa vai on leimamiehellä sanomista jos ei ole alkueräiset sydeemit?

Link to comment
mites se nyt menee....golffin kiskot on vissiin aika liki kupla 73 vastaavia??? kuinka liki mitä joutuu muuttamaan? entäs peugeot 205:Sen kiskot ne joutuu liimaamaan lattiaan kiinni mut mites sopivuus? kuskin penkki vaihtuu täs kevään kynnyksellä paremmaksi...

 

205:n kiskoille joutuu hitsaan lattiaan kiinnikkeet, joten sopii takuuvarmasti jos hitsaa oikeaan kohtaan, loppu sopivuus on sitten penkeistä kiinni. 2-ovisen 205:n kiskoissa on bonuksena kippi, joten voi laittaa vaikka lasikuitupulkat ja säilyy takapenkki käytössä.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...