Jump to content

DWL Open Air Party #2 2008 Lauantaina 14.6.2008


Recommended Posts

DWL järjestää Joensuun kupeessa Ylämyllyllä VW- ja HD-henkiset juhlat. Päämeininkinä on ihan normaali illanvietto, ei olla suunniteltu mitään ihan hirveän ihmeellistä tapahtumaa tai ohjelmaa.

 

Illan livebändi GoJohnnyGo veivaa hardrockia klo 20.30 alkaen. Ohjelmassa mm. paremmat versiot Deep purplen parista biisistä kun mitä ne vanhat ukot aikoo veivata torstai-iltana Joensuu areenalla.

 

Aikaisemmin päivällä ja myös sunnuntai-aamulla on ihan juhlapaikan kupeessa 300m päässä Ylämyllyn suuret rompepäivät joissa on ollut yleensä toistasataa myyjää.

 

Läheisyydessä myös kaksi automuseota jotka ovat molemmat tutustumisen arvoisia. Rompepäivillä on ainakin osa toisesta automuseosta ollut yleensä tutustuttavana. Naapurissa on myös ulko-kartingrata, mutta tälle emme ole varanneet erillistä kiintiötä. Todennäköisesti lauantaina kelin salliessa siellä on kerhon 4-tahtisia mikroautoja vuokrattavana 20min seteissä melko edullisesti (...kun joku meistä lähtee puhemieheksi). Jopa pienimuotoinen GP olisi varmaankin järjestettävissä mikäli halukkaita ilmenee.

 

Valitettavasti kollektiivista majoitusta ja ruoka/juomapuolta ei DWL:llä ole rahallista mahdollisuutta järjestää etenkin kun nyt kisakone kilahti Urtsissa, joten omat sapuskat ja juomat mukaan. Majoittua voi tontilla olevassa kangasmetsässä teltassa jos niin haluaa.

 

Grilli on kuumana varmasti koko illan ja perusfasiliteetit löytyy.

 

Lähestymiskartta naapuriin: http://www.autovari.com/main.site?actio ... /view&id=6

 

Navigaattorit opastaa perille Maalarinpolku 12:lla.

 

Koska kyseessä ovat yksityisjuhlat eikä vapaa yleisötapahtuma, pyydän ilmoittamaan minulle kaikki saapujat, puavo@dwl.fi tai yksityisviestiin, olemme varautuneet kaikkiaan n. 50-100 hengen juhliin joita ei kannata jättä välistä jos suinkin kynnelle kykenee!

 

Puavo @ www.dwl.fi

Link to comment

Nyt kun kelitkin lupaa päivälle ukkosta niin missäs sen paremmin viettäisi kun täällä! Tervetuloa jo ilmoittautuneet ja muutkin jotka ilmoittautuu etukäteen. Korostan että nämä ovat yksityisjuhlat joten ilmoittautuminen pakollinen.

 

Kartta paikanpäälle:

post-71-13888359031433_thumb.jpg

Link to comment
  • 11 months later...

Ja tänä vuonna annual DWL Open Air Party #2 14.6! Olikos tänne jotain Volkkaripalsta ajelua etelästäpäin? En löytäny infoa täältä vaikka kuinka haeskelin? Oliko se joku IRC-kannun insiderjuttu?

 

-tipi-

Link to comment
Ja tänä vuonna annual DWL Open Air Party #2 14.6! Olikos tänne jotain Volkkaripalsta ajelua etelästäpäin? En löytäny infoa täältä vaikka kuinka haeskelin? Oliko se joku IRC-kannun insiderjuttu?

 

-tipi-

 

Retkeilyajo

 

Lähtöpaikka Helsingistä on vielä hivenen auki, todennäköisesti jossain idän puolella kuitenkin.

Link to comment
Guest Jari

By The way rompepäivät on mun tietojen mukaan jo nyt. Susirajan Rompepäivät 24.5. - 25.5.200. Tuolta löytyy lisää aiheesta http://www.susirajanmobilistit.fi/main. ... /view&id=2 ja 7.6 on retkeily ajo johon linkki http://www.susirajanmobilistit.fi/main. ... =23&ngid=1 Oonko ajan tasalla =) ?? Mut silti jos tänne jotain joku jaksaa järjestää ja suapi tulla niin tokihan sitä pitää piipahtaa. Jos tarvii järjestelyissä apuja pistin Puavolle s.postia niin saa soittaa...

Link to comment

Puavo vain editoi viime vuotista ilmoo, jonka pohjalta jäi toi rompetori sekaan. Viime vuonna rokattiin toukokuun lopussa pussihousujen romumarkkinoiden aikaan.

 

Kuopion aktiivit Kuplien keulat kuplivat kontissa kohti paloaukeaa?

Link to comment

Jees, Retkeilyajoonkin tuli tänään hieman lisäselvyyttä. Eli lähtö tulee olemaan hyvin todennäköisesti jossain kehä III / Tikkurila liepeillä ja lähtöaika siis klo 10. Perillä Joensuussa olisi tarkoitus olla klo 18. Ja DWL:n pippaloiden pitopaikalla on yöpymismahdollisuus, joten telttailemme siellä, ja sitten sunnuntaina takaisin.

 

Mikäli porukassa ajelu kiinnostaa, niin mielellään laittakaa mulle yv:tä tai sähköpostia tai soittakaa, niin tietää hieman paljonko on RETKEILYAJOON tulijoita. Ja reitin varrelta tietenkin on mahdollista liittyä letkaan, eli Helsinki-Porvoo-Kouvola-Mikkeli-Savonlinna-Joensuu.

 

ake.mether@pp.inet.fi

ake.mether@gmail.com

040-511 6203

Link to comment
Guest Jari

pussihousujen ajo on sillon 7.6 lauantaina ja ihan omaan suuntaan ei Helsinki- Joensuu

 

Ajo starttaa museon pihasta klo 14.00. Ensimmäinen etappi ja tauko Huhmarissa jossa mahdollisuus tutustua siellä järjestettävään moottoripyörien ym. kulkineiden näyttelyyn.

 

Seuraavat etapit Polvijärvi, Martonvaara, Kolinportti ja Koli. Päätepiste Loma-Kolin leirintäalue jossa juhlinta alkaa. Ruokailu varattu osallistujille. Niille jotka haluavat jäädä yöksi on mahdollisuus vuokrata 4 h mökki joka on n. 40 €.

Link to comment
Siis onko retkeilyajo 7.6. ?

 

Muistutukseksi

8.6.2008

Kemora, 6h, yö

 

Voi tulla kiire ;^)

 

Menee Retkeilyajot ja Retkeilyajot sekasin. Eli tuo Volkkaripalsta-Retkeilyajo, jonka kohteena on DWL-Party Joensuussa on 14.6.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...