Jump to content

Urhon säännöt


Guest tomi741

Recommended Posts

Guest Toheltaja

"Jotenkin arvasin että kuka sieltä avautuu ensimmäisenä...jep jep"

 

Tuu sanoo joskus käsipäivää!

 

No suomen kusipäisin itämaan tietäjä se täältä herjaa. No, 97 muuta kandidaattia ois laittanu tuon kohta perään, jos mie en ois ehtiny. Sitä varten tuo toiminto on, ettei joka keke, joka kerran viikossa rekisteröityy, huutele samaa asiaa, lukematta kolmee rivii alemmas noita topikkeja :)

 

elä hermostu hyvä mies.

 

Vaatimuksena nopeuskilpailun sääntöjen mukainen auto, ja ajovarustus, löytyy AKK:n kirjasta, ja sivuilta. Siitä ei poikettu tänäkään vuonna sen kummemmin. Eli jos nyt alkaa autoa tekemään, niin varmasti syytä tehdä sitten kunnolla, ettei tartte anella poikkeuslupia jonkun asian takia.

 

Ja parhaiten tästä tietää tietenkin järjestäjä, kuka se liene ensivuonna on. Jaksaako Särkelä jatkaa enää kaikkien vittuilua ja marinaa...

Link to comment
www.urhonajot.fi

Hienoa. Komiat sivut tulossa. Keskustelupalsta vielä sinne?

PS:onko yahoo gpoupsi ollut täysin kuollut kesästä lähtien? Mulle ei ole ainakaan tullut yhtään viestiä?

Link to comment

Jumalauta vasta sain järjestelmät pystyyn, kunhan lumet sataa itäsuomeen niin tyrkkään jokaselle nykytiimille ihan lupia kyselemättä omat tunnarit ja ohjeet jotta saa jokainen raapustella.

 

Erikseen en halua keskustelua kys sivustolla avata kun sen on hyvä olla ihan julkista. Yahoossa ei ole tiimiviestejä vaihdettu sitten yö-urtsin jälkeen. Siellä entiseen tapaan kulkenee sellaiset suunnittelut jotka yön kähmyssä ja salassa arvaamattomien kiusaksi tehdään.

 

Mutta helppokäyttöstä gutaa uudelle sivustolle luvassa!

 

Mie kun yritin ihan salassa toimia, verkkotunnuskin ennalta-arvaamaton...

 

Puavo @ www.dwl.fi

 

ps. aika hyvin mie ne toista kuukautta salassa pidinkin, sittemmin kävijämäärä pompsahtanu: http://www.urhonajot.fi/webalizer

Link to comment

Hyvä puavo, näyttää erinomaiselta.

Yahoogroupsissa on files osiolla säännöt 2005 alkaen. Noi on täydellisimmät säännöt mitä on kirjoitettu. Saatko p ne tonne urho sivuille?

 

Mika

Link to comment

Urtsi joukkueiden kokoontuminen Ohkolassa tullaan järjestämään joko 10.11 lauantaina tai 18.11 sunnuntaina kello 1500 eteenpäin. Tiimit vois nyt ilmoittaa kumpi aika sopisi paremmin niin päätetään toi sitten..

 

Mika

Link to comment

Miulla on vielä muutaman työkalun asentelu tuonne sivustolle tosiaan kesken, mutta enköhän mie saa tällä viikolla ne laitettua loppuun. Kopioin juu tuolta yahoosta säännöt piakkoin.

 

Käytännössä tulen jakamaan sivuston päivitysvastuun tiimeille, ts. jokainen tiimi saa tunnukset joilla pääsee erittäin helposti editoimaan oman tiiminsä sisältöä, sen lisäksi tehdään kattavammat valtuudet omaavia tunnareita joilla voi sitten puuhata yleistä sisältöä.

 

Sivuston sisällön ylläpitäminen tulee sitten olemaan helpompaa kun wordin käyttö (eli meidän järjestelmät ei tee niin paljon omiaan kuten word...), samoin tiimiesittelylle ja tiimien kuvagallerioille tulee helppokäyttöiset työkalut.

 

Nuo galleriat saattavat avautua vähän myöhemmin. Niihin kun pitää tehdä vakiotyökaluihimme nähden vähän koodausta että mie saan ne jaettua käyttöoikeuksien mukaisesti oikeille sivuille... hyvä tästä tulee!

 

...ja jos joku ihmettelee noita google-mainoksia, niin laitoin ne koemielessä. Ne on helppo sulkea sieltä pois vaikka Firefoxin AdBlock -laajennuksella. Niitä myöskään EI SAA klikkailla ihan huvikseen, mie kun oon jo yhden sähköpostini polttanu Googleen päin... :) Jos noista joskus jotain tienestiä tulee niin eiköhän sille keksitä tapahtumaan liittyvää käyttöä.

 

Puavo @ www.dwl.fi

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...