Jump to content

Löytyykö mistään 1300-S?


Recommended Posts

Jos se oli kilvissä sillon myydessä niin ostajan on tarvinnu rekisteröidä se omiin nimiin ja poistaa kilvistä sen jälkeen. selvitä se ensinmäiseksi. .

 

Niin, jos ostaja ei olisi ottanut sitä omiin nimiinsä, niin siinä tapauksessa olisi vuosipoistosta tullut ilmoitus Hannulle. Jos rekisteristäpoistoilmoitusta ei ole Hannulle joskus vuoden 93 aikoihin tullut, niin sitten ostaja on ottanut sen nimiinsä tai sitten auto ei edes ollut rekisterissä Hannulta lähtiessä.

 

t. Mika

Link to comment
  • 1 month later...
Etkö tosiaan muista rekisterinumeroa? Omistajaa voi koittaa etsiä SMS 16400: AF reknro

 

En todellakaan muista tarkasti rekisteritunnusta. Auto oli minun omistuksessani todella lyhyen ajan. Ainoa minkä muistan on että rekkari oli TAO-alkuinen. En kai minä tätä täältä etsisi jos muistaisin rekkarin ? :) Runkonumerolla ei löydy. Runkonumero on tiedossani, koska auton etutilassa oleva "valmistelätkä" jäi minulle.

Ohessa ainoa kuva jonka autosta löysin. Pilkottaa siellä syncro-tölkin takana ilman KILPIÄ! ( kuva vuodelta 91, rajasin itseni pois kuvasta koska armeijan harmaa ei näytä hyvältä ( ja rumalta näyttäisin muutenkin )) :)

t.HT

post-2713-13888360185429_thumb.jpg

Link to comment

eikös akesta saa tiedon kilven numerosta jos kerta tiedät runkonron.eka virkailija voi olla hankala mutta eiköhän sieltä ystävällistäkin väkee löydä.

 

itekkin sain kuplan paprut kuntoon kun soitin akeen,tosin puhelu maksoi ja paprut myös.

 

ja jos olet viiminen rekkariin merkitty omistaja,niin tilaa rekisteriotteen jäljennös siitähän selviää rekkarinrokin(tai edellinen jos ei kilvissä)

Link to comment

Kaverini on autoja katsastavassa yrityksessä töissä Turkusen lähellä.. Ei löytänyt hänkään mitään runkonumerolla. Sitä ihmettelin minäkin? Tosin en ole saanut mitään selvitystä tuohon junakeulaankaan, vaikka tilasin ns. museoajoneuvoselvityksen jo monta kuukautta sitten AKElta.

t.HT

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...