Jump to content

Google Chrome, verkkoselain


Recommended Posts

Tottahan ootte tuon Chromen käyttöehdot lukeneet tarkasti, tuossa hieman tiivistelmää;

 

http://www.tietokone.fi/uutta/uutinen.asp?news_id=34766&tyyppi=1

 

edit;

 

Ainiin, poistakaa googleupdate.exe jos olette poistaneet chromen koneelta, jää taustalle yleensä pyörimään, eli tapa prosessi ja poista tiedostot sen kansiosta (yleensä piilotiedostoja!)

Ja tietty rekisteristä ko. tiedot pois.

 

Nämä siis jos meinaatte sen kokonaan poistaa koneesta...

Link to comment
Tottahan ootte tuon Chromen käyttöehdot lukeneet tarkasti, tuossa hieman tiivistelmää;

 

http://www.tietokone.fi/uutta/uutinen.asp?news_id=34766&tyyppi=1

 

Tuo on vanhenutta tietoa, Google on perunut tai muuttanut tuota kohtaa.

 

Ite oon ollut tyytyväinen, muutamia sivuja on tullut mitkä ei näy oikein tällä.

 

No joo olihan niitä hieman muutettu, voisko joku tarkistaa et onko seuraava vielä voimissaan, käyttöehtosopimuksesta kohtia;

 

11.1 Käyttäjä säilyttää Palveluiden kautta tai Palveluihin lähetetyn, julkaistun tai esitetyn Sisällön tekijänoikeudet ja muut käyttäjän omistamat oikeudet. Lähettämällä, julkaisemalla tai esittämällä sisältöä käyttäjä myöntää Googlelle pysyvän, peruuttamattoman, maailmanlaajuisen, tekijänpalkkioista vapautetun ja ei-yksinomaisen oikeuden jäljentää, mukauttaa, muokata, kääntää, julkaista, suorittaa julkisesti, esittää julkisesti ja jakaa käyttäjän Palveluissa tai niiden kautta lähettämää, julkaisemaa tai esittämää Sisältöä. Käyttöoikeuden ainoana tarkoituksena on antaa Googlelle mahdollisuus näyttää, jakaa ja mainostaa Palveluita. Tiettyjen Palveluiden käyttöoikeus voidaan peruuttaa Palveluiden Lisäehdoissa määritetyllä tavalla.

 

 

 

11.2 Käyttäjä hyväksyy, että tämä käyttöoikeus sisältää Googlelle myönnetyn oikeuden saattaa kyseinen sisältö sellaisten yritysten, organisaatioiden ja henkilöiden saataville, joiden kanssa Googlella on liikesuhde jaettujen palveluiden tuottamiseksi sekä oikeuden käyttää tällaista Sisältöä kyseisten palveluiden tuottamisessa.

 

 

 

11.3 Käyttäjä ymmärtää, että Google saattaa suorittaessaan teknisiä toimenpiteitä Palveluiden tuottamisessa käyttäjille (a) lähettää tai jakaa Sisältöä useiden julkisten verkkojen ja useiden välineiden kautta ja (b) tehdä Sisältöön muutoksia, jotka ovat välttämättömiä Sisällön muokkaamiseksi liittymäverkkojen, laitteiden, palveluiden tai välineiden teknisten vaatimusten takia. Käyttäjä hyväksyy, että Googlella on oikeus toimia näin tämän käyttöoikeuden nojalla.

 

 

 

11.4 Käyttäjä vahvistaa ja takaa Googlelle, että hänellä on kaikki oikeudet, valta ja valtuudet, jotka tarvitaan yllä mainitun käyttöoikeuden myöntämiseen.

Link to comment
  • 4 weeks later...

Google mainostaa että tämä se on niin hyvä juttu tämä Chrome, ku kaikki käyttää nettipohjaisia palveluja, niin ei tule koneeseen mitään Spywareja.... Paitsi CHROME ITSE!!!!!!

 

Google Chrome tallentaa joka ikisen näppäinpainalluksesi ja lähettää amerikkaan. Google on uuden ajan globaali STASI joka tietää kaikista kaiken... Mikä vika Firefoxissa? Jouluna ilmestyvä 3.1 on sitäpaitsi paljon parempi ja nopeempi kuin Chrome, kapitalistin uusin lyömäase.

Link to comment

svokilla on aika vahvat mielipiteet. Suurin osa näyttäs makuasioilta. n

 

Siitä olen kyllä melko varma, että FF3.1 EI ole nopeampi. Vielä.

 

Chrome on muuten ok, mutta:

- Kaikki palvelut ei tunnista selainta, ja antavat mitä ihmeellisimpiä virheilmoja. Mm. jotkin sivustot eivät tunnista Chromen Flash-tukea, eivätkä näinollen päästä etenemään.

- Chromen Flash-tuki on perseestä. Odotellaan korjausta edelleen..

- Syöpi muistia aikalailla enemmän kuin FF, jos esmes 5 sivua auki välilehdillä.

 

Plussa tässä nyt on käyttöliittymä, nopeus, ohjelmapikakuvakkeet..

 

Oon tyytyväinen. Työkäytössä menee ihan ok, joskus pitää tosin käyttää MSIEtä, jos on kovin MS-riippuvainen toiminto sivustolla. mm webaccessit jne..

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...