Jump to content

Oviverhoilujen kiinnitysongelmaa


Recommended Posts

Tuon -52 kuplani ovi ja takasivuverhoilut tehtiin entisten pahvien päälle. Varsinkin ovipahvit ovat jotain paksumpaa kovalevyä ja alkuperäiset kiinnitysklipsit jää sen verran syvälle, että ne ei pidä ovien rei´issään juuri lainkaan. Takalaput vähän paremmin.

Ei nimittäin tule vastaan osakauppiasta, joka myisi verhoilujen kiinnikkeitä. En ilmeisesti osaa etsiä oikealla nimellä.

Mitäs suosittelette kun alkuperäiset jää tumpeiksi?

Link to comment

Tuo ohentaminen olis ollu varmaan se järkevin, mutta nyt on siistit kankaat päällä ja homma mahdoton. Jotain klipsuja tässä pitäis löytää jotka olis millin tai parikin pidempiä. Tai jos näissä nykyverhoiluissa tai joissain muissa autoissa olis vastaavia toimiviksi kokeiltuja, niin piilossahan nuo ovat.

 

Kiitos vinkeistä Motonetin ja Keiteleen suuntiin, ehkä niistä löytyy apuva

Link to comment

Ei kai sulla kuitenkaan koko kiinnike ole pahvin ja kankaan välissä? Voithan koittaa puukolla vuolla reijän ympärystä ohemmaksi, että pahvi mahtuu kiinnikkeen hahloon.

 

Oon myös huomannu et kiinnikkeen saan helpommin paikalleen, työntämällä se ensin kokonaan reijästä ja sitten ulospäin vetäen oikealle paikalleen.

Link to comment

Tuo nippelit.fi sivu on aika vaikuttava! Pakko löytyä passeli kun tilaa pussillisen jokaista vähän sinnepäinkin näköistä:-) Kiitos Mika! Kumma että tavallisella maalaisen googlettamisella ei vaan tule tommosia sivuja vastaan

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...