Jump to content

Valokuvaamisen vaikeus


Recommended Posts

Nyt on pakko päästää kummastus ilmoille, joka jo pidemmän aikaa kummastuttanut.

Minkä takia myyjät eivät ole valmiita ottamaan myytävästä tuotteesta paria kuvaa ja laittaa niitä näkyville. Tuntuu olevan joka paikassa yleinen ilmiö. Tuntuu jotenkin turhalta, että lähdempä Helsingistä Kalajoelle katsomaan ajovalon kromikehyksien kuntoa (ei todellinen tilanne).

Mutta Summa summarum: onko ihmisillä oikeasti liikaa rahaa, ettei olla tosi tarkoituksella edes myymässä, vaan kaupitellaan.

 

Kiitos ja anteeksi

 

Mika

Link to comment

Ja sitten on myös niitä jotka onnistuvat ottamaan kuvan hämärässä ilman salamaa, tuloksena epäselvä tumma kuva, ja koko noin 5M kun ei vaivauduta joko muuttamaan asetusta kamerasta tai pienentämään esim paintilla.

Link to comment

Ilmoitukset ilman kuvia, paikkakuntatietoja ja hintoja ovat parhaita. Ei tule ostettua heräteostoksia...

 

Ilmoitukset hyvillä kuvilla ja kuvauksilla myytävistä tuotteista, edullisella hinnalla ja sijainti lähellä omia nurkkia tai kaverien nurkkia ovat huonoja. Rompetta on jo omastakin takaa riittävästi...

Link to comment

Mika puhuu tai pikemminkin kirjoittaa asiaa. Kuvilla on monien osien kohdalla myyntiä piristävä vaikutus. Toisaalta kaikki ei osaa ottaa kuvia ja myöskään kaikista osista ei tartte kuten AP mainitsi.

 

Toisaalta moni myyjä joka kertoo ettei kuvia tule eikä tipu menettää monta potenttiaalista ostajaa jo periaatteellista syistä.

 

Sen voin sanoa omasta kokemuksesta, hyvillä kuvilla monesta tuotteesta saatu mukava kuvalisäkohotus myyntihintaan:)

 

Jokainen saa tehdä kuten haluaa, mutta ns puolivittuilut kuvia kysyvien perään on jo vähän lapsellista touhua, samoin nämä sulatto ja teurastuksilla "uhkailut" jo kuuluvat aika boring kastiin.

 

Eikä sitten herneitä neniin...

Link to comment

Täähän riippuu siitä mitä myy, jos myy esim. kuplaa niin tottakai kuvia(ei varmaan mene edes kaupaksi ilman niitä NYKYÄÄN) jos myy kuplan etuskselia nii mitä siitä kuvaa ottamaan. Kuvan hyvä puoli (myyjän kannalta) on myös että tuote näyttää kuvissa aina paremmalta.

Link to comment

Se on varmasti kiistaton tosiasia, että kuvien lisääminen ilmoitukseen parantaa suurimmassa osassa tapauksista kaupankäynnin onnistumismahdollisuuksia. Ongelmaksi näkisin, ettei kaikki ole niin tietokonetaitureita että se kuvien lisääminen kävisi suit sait. Jos jo yhden kuvan lisääminen tuottaa vaikeuksia, ei varmaan halua ruveta kuvaamaan jokaista nippeliä mitä myy.

 

Oishan se hienoa jos kaikissa ilmoituksissa olisi kuvat mukana, mutta eipä ole nykypäivän tietotekniikka niiiiin helppoa että se ilmoitukseen yhdellä painalluksella siirtyy kamerasta.

Link to comment

Välttämättä ei jää kuvat näkemättä, jos myyjä ei nyt ihan avuton ole. Olen joissain tapauksissa lisännyt kuvia ilmotuksiin, kunhan vaan myyjä on onnistunut niitä ottamaan ja sähköpostilla lähettämään.

 

Vastedeskin saa lähettää, jos suurten ponnistelujenkaan jälkeen ko. operaatio ota onnistuakseen.

 

Eli kuvat volkkaripalsta@volkkaripalsta.com osoitteeseen, oma nimimerkki mukaan ja tiedot mihin ilmotukseen olis tarve kuvia saada. 1-3 kuvaa per ilmotus voin lisäillä.

 

Myyjiä voi ohjeistaa toimimaan ylläkuvatulla tavalla. Kaikki kun eivät tätä postia koskaan näe.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...