Jump to content

Zigzag

Members
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Helsinki
  • Ajoneuvot
    Kupla -73

Recent Profile Visitors

1800 profile views

Zigzag's Achievements

  1. Vaihteensiirtäjän pusla, halkaistava uretaani, T-1/2 | Osakauppa.com
  2. Tuollaisia minulla. Lemmerz tähtivanteita on varmaan vaikea löytää hyväkuntoisena, mutta referenssiksi tuollaisia kokoja, juttu poimittu Sambasta The Lemmertz style wheel, as far as I know, was available in the following sizes & offsets: 4.5 x 15 ET 34mm -> Sports wheel found on 'Jeans', '1300S' & 'GT' Beetles and available as official VW accessories. (Positive steering camber 1303) 4.5 x 15 ET 41mm -> Sports wheel for 1303 and Type 3 & 4. (Negative camber steering 1303) 5.5 x 15 ET 26mm -> Wide sports wheels for the positive camber steering 1303 135 601 025 (Normal wheel is 111 601 025F) 5.5 x 15 ET 34mm -> Wide sports wheels for the negative camber steering 1303 135 601 025 A (Normal wheel is 111 601 025G) Minulla on nuo 5.5 x 15 ET 26mm mutta 74 vuosimallin kuplassa (negative camber steering), eli tulevat ymmärtääkseni ulommas kuin nuo ET 34 mallit. Sitten toiset vanteet jotka minulla ovat: American Eagle Riviera, Black and Polished, 4 x 130mm, 0769-5530 - Aircooled.Net VW Parts Nämäkin tulevat edessä vähän lokasuojan ulkopuolelle. Molemmissa renkaat 185/65R15
  3. Zigzag

    Baja

    Alunperin kahdenlaista pulttia. Neliökannalla jossa reikä varmistuslangalle ja uudempi normi M10 kannalla mallia kertakäyttö. Näistä uustuotanto-osista ei tietty ole varmuutta, kumpaa ovat. Tuossa uudemmassa on tekstin mukaan alunperin kierrelukite.
  4. Motonetistä siveltävä fosforihappo geelimuodossa, Motox Fosforihappo Gel 1 l | Motonet Oy tai tee sitruunahaposta siveltävää (ohjeet netistä)
  5. Vaihdoin jarrusatulat eteen kaksi kesää sitten. Ensimmäisen vuoden loppukesästä huomasin jarrujen puoltavan ja levyissä jotain möhnää. Putsasin levyt ja vaihdoin palat. Epäilin jarrunesteen vuotoa, mutta jarrusatulat näyttivät pikaisella tarkastuksella olevan OK enkä uskonut muutenkaan, että nuo uudet heti vuotaisivat. Nyt toisen kesän jälkeen sama juttu. Kolme jarrupalaa jarrupalan maalin möhnässä, yksi kuiva. Purin nuo satulat ja pölytiivisteiden alla oli jarrunestettä kaikissa männissä. Männät ja tiivisteet näyttivät olevan kunnossa. Laitoin satulat kasaan. Katsotaan miten käy. Outoa on se, että nämä ovat ATE:n orkkis satulat. Rahalla(kaan) ei näytä saavan laatua. Olisiko männän tiivari liian matala, tai sen ura liian syvä. Sormella tunnustelemalla tiiviste on hiukan sylinterin pintaa ylempänä, mutta vain todella vähän. Minulla ei ole näistä kokemusta, joten en osaa arvioida onko nuo hyvät vai ei. Mitään työstöjätettä tai muuta roskaa noista ei tuntunut löytyvän. Jarruneste on oikea DOT4 Täytyy reklamoida myyjälle. Onko kellään muulla vastaavaa kokemusta ATE:n jarrusatuloista?
  6. Missä muualla noita arpoja on myynnissä, kuin itse tapahtumassa?
  7. Mitenkäs Lähitapiolan museo- ja harrasteauto vakuutus? Museo ja harrasteajoneuvo | Tarjous netistä | LähiTapiola (lahitapiola.fi)
  8. Kiitos tilaisuuden järjestämisestä, mukavaa oli.
  9. Tuollaisen ohjeen olen joskus jostain kopioinut. Lammen Ollin ansiokas selitys kaasuttimien säädöstä vuodelta 2004.pdf
  10. Takalasin tiivisteenvaihto -73 avokuplaan. Aivan järjetön vääntö. Ensin piti yrittää pari tuntia lasi väärinpäin, en vaan millään uskonut, että lasin VW leimat piti laittaa väärinpäin. En tietenkään tarkastanut miten päin lasi oli ennen irrotusta. Tarkistin vielä vanhoista kuvista, että väärin päin leimat oli aikaisemminkin. Kehys on katossa kuitenkin oikein päin. Seuraavaksi ei meinannut lasi sopia uuden tiivisteen kanssa millään paikoilleen. Vaihdettiin koristelistattomaan tiivisteeseen, kun sellainenkin tuli vahingossa hommattua. Sillä oltiin jo lähempän onnistua. Broidi onneksi älysi katsoa vanhan tiivisteen profiilia, ja huomattiin, että siitä oli veistetty yksi sisäpuolen "lipare" pois. No, muokattiin sitten samalla tavalla listatonta tiivistettä ja sitten ei ollut mitään ongelmaa saada sitä paikoilleen. Koristelistallisen tiivisteen profiili oli sellainen, että sen muokkaaminen olisi ollut huomattavasti vaikeampaa. Sambassa on ollut juttua, että vanhat puukehykset voivat kutistua, mutta tämä kehys ei vaikuta puulta vaan joltain komposiittimateriaalita ja ehkä metallilta.
  11. Tämä on ilmajäähdytettyjen volkkareiden keskustelupalsta. Tuolta voisi löytyä paremmin apuja tähän: www.ffp.fi
  12. Kyllä ne on ainakin mulle myyneet, kun olen selittänyt mihin tarvitsen. Neula on hyvä kun tarkastaa, että (ultraääni) pesun jälkeen on piiriit auki, varsinkin tyhjäkäyntipiiri, niinkuin tuossa videossa. 31 PICT-3 Vergaser zum Zusammenbau vorbereiten - YouTube Jos saksa taipuu, niin tuossa on perusteellinen dokkari 34 PICT 3 sielunelämästä. Microsoft Word - Vergaser.docx (motor-talk.de)
  13. Mä oon käyttänyt pöydällä olevan kaasarin täyttämiseen isoa injektioruiskua. Siinä sun korjaussarjassa näyttäisi olevan kulmamitta pinnan mittaamista varten.
  14. Tuolta löytyy tunnelmaan sopivat ajohousut. Mähöne Brothers | Pitkät kalsarit Ruskea/Keltainen (mahonebrothers.com) Boxerit löytyy myös kesän kuumiin karkeloihin😁
×
×
  • Create New...