Jump to content

Zigzag

Members
 • Posts

  68
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Ajoneuvot
  Kupla -73

Recent Profile Visitors

1438 profile views

Zigzag's Achievements

 1. Missä muualla noita arpoja on myynnissä, kuin itse tapahtumassa?
 2. Mitenkäs Lähitapiolan museo- ja harrasteauto vakuutus? Museo ja harrasteajoneuvo | Tarjous netistä | LähiTapiola (lahitapiola.fi)
 3. Kiitos tilaisuuden järjestämisestä, mukavaa oli.
 4. Tuollaisen ohjeen olen joskus jostain kopioinut. Lammen Ollin ansiokas selitys kaasuttimien säädöstä vuodelta 2004.pdf
 5. Takalasin tiivisteenvaihto -73 avokuplaan. Aivan järjetön vääntö. Ensin piti yrittää pari tuntia lasi väärinpäin, en vaan millään uskonut, että lasin VW leimat piti laittaa väärinpäin. En tietenkään tarkastanut miten päin lasi oli ennen irrotusta. Tarkistin vielä vanhoista kuvista, että väärin päin leimat oli aikaisemminkin. Kehys on katossa kuitenkin oikein päin. Seuraavaksi ei meinannut lasi sopia uuden tiivisteen kanssa millään paikoilleen. Vaihdettiin koristelistattomaan tiivisteeseen, kun sellainenkin tuli vahingossa hommattua. Sillä oltiin jo lähempän onnistua. Broidi onneksi älysi katsoa vanhan tiivisteen profiilia, ja huomattiin, että siitä oli veistetty yksi sisäpuolen "lipare" pois. No, muokattiin sitten samalla tavalla listatonta tiivistettä ja sitten ei ollut mitään ongelmaa saada sitä paikoilleen. Koristelistallisen tiivisteen profiili oli sellainen, että sen muokkaaminen olisi ollut huomattavasti vaikeampaa. Sambassa on ollut juttua, että vanhat puukehykset voivat kutistua, mutta tämä kehys ei vaikuta puulta vaan joltain komposiittimateriaalita ja ehkä metallilta.
 6. Tämä on ilmajäähdytettyjen volkkareiden keskustelupalsta. Tuolta voisi löytyä paremmin apuja tähän: www.ffp.fi
 7. Kyllä ne on ainakin mulle myyneet, kun olen selittänyt mihin tarvitsen. Neula on hyvä kun tarkastaa, että (ultraääni) pesun jälkeen on piiriit auki, varsinkin tyhjäkäyntipiiri, niinkuin tuossa videossa. 31 PICT-3 Vergaser zum Zusammenbau vorbereiten - YouTube Jos saksa taipuu, niin tuossa on perusteellinen dokkari 34 PICT 3 sielunelämästä. Microsoft Word - Vergaser.docx (motor-talk.de)
 8. Mä oon käyttänyt pöydällä olevan kaasarin täyttämiseen isoa injektioruiskua. Siinä sun korjaussarjassa näyttäisi olevan kulmamitta pinnan mittaamista varten.
 9. Laitoin sähköpostia tuosta virranjakajasta JUR4 113905205K, kärjistä ja tulpista.
 10. Tuolta löytyy tunnelmaan sopivat ajohousut. Mähöne Brothers | Pitkät kalsarit Ruskea/Keltainen (mahonebrothers.com) Boxerit löytyy myös kesän kuumiin karkeloihin😁
 11. Mulla on 1303:sessa akku noilla mitoilla P207xL175xK175. Vanha taisi olla tuollainen isompi kapasiteettinen. Tuollainen noin 45Ah riittänee kesäkäytössä ihan hyvin, jos muuten lähetee normaalisti käyntiin.
 12. Zigzag

  Sini -66

  Tuollaisia arvoja bensan paineelle eri lähteistä ja eri vuosimalleille olen löytänyt. Suomenkielinen korjaamokäsikirja ->1960. 0,09-0,13 ATM (ilmakehää)= 1,3-1,9 psi Suomenkielinen korjaamokäsikirja 1960-1967. maksimi paine 0,3 kg/cm2 = 3 psi Haynes 1302, 1303 & GT 1972-1975 maksimi paine 3,5psi Bentley 1970-1979 maksimi paine välillä 0,20-0,35 kg/cm2 (3,0-5,0 psi) Tuolla asiaa pumpun työntötangosta: Tuossa sinun pumpussa 100mm.
 13. Kuplassa taitaa olla vakiona 1KOhm vastus tulpanhatussa ja johdoissa ei vastusta. Kerzenstecker (1 K-Ohm) | Zündspule / Kabel | Zündung | Elektrik | Käferland Onlineshop (kaeferland-shop.de)
 14. Esim. Käferland väittää, että peitelevy on vain sillä puolen missä ei ole äänimerkkiä. https://www.kaeferland-shop.de/karosserie/zierleisten/karosserie/9308/abdeckung-fuer-hupenziergitter-ab-bj.-10/52?c=391 Jos lokasuojaan on tehty reikä jotta äänimerkki kuuluu paremmin, niin miksi se tukittaisiin peitelevyllä?
 15. Työntötangon (bakeliitin yläpuolelle jäävä ) 2,5mm liike ei riitä pumpulle. 100mm työntötanko pitää olla alimmassa kohtaa bakeliitin tasolla. Minä en pääse nyt mittaamaan bakeliitin paksuutta, mutta tuskin se on 2mm liian paksu. Samban mukaan pitäisi olla karvan alle 13mm. Eihän bakellitin alla ja päällä ole 2mm edestä tiivisteitä? https://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?t=726321&start=0 Työntötankoa käyttää virranjakajan akseli. Onko se asennettu oikein, eli onko sen alla kaksi prikkaa. En tiedä onko tuota mahdollista kasata niin väärin, että se aiheuttaisi tuon 2mm vajeen. Koska tämä ongelma alkoi?
×
×
 • Create New...