Jump to content

spege

Members
 • Posts

  695
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by spege

 1. Mulle joku laitto keväällä hyvän linkin, etsin illemmalla
 2. Vakio 1600 kannet, avarrus siis putkille, kanavat vain siivottu
 3. Ahnendorp. Uudet. Avarrettu Aaltosen koneistamossa, 1,5mm dekillä puristus 9,0:1. Tarkastettu ja venttiilit läpätty. Ei ole olleet kiinni missään. 600e. H:ki
 4. Enkös mä sulta ne joskus ostanu? Ei ole koskaan olleet käytössä. En ole keksinyt käyttöä. Pitkähköt. Muistaakseni 80e?
 5. Toi vanne ja sille kaveri vois kiinnostaa?
 6. Tai ostat multa Rossit joissa on H4 umpiot valmiina. Ehjät muovikehykset kromia. Mietin vielä hintaa kun just hölskähti mieleen että semmoset löytyy hyllystä
 7. Motonetistä vanhaan kantaan sopivat H4 "laittomat" lamput. On toisella tasolla kuin vanhat. https://m.motonet.fi/fi/tuote/431354/H4-hehkupohja-EI-TIELIIKENTEESEEN
 8. Åke, yes, kattos perhanaa! 👍🏁
 9. Latausvalo palaa. Kuinka sen voi kytkeä pois?
 10. Ei toi peili olis sopinukaan. Ruuvit kai kyllä, mutta -63 peilissä on kiinni myös aurinkolippojen akseli.
 11. Enempi on kysymys siitä että vanhana kääkkänä oon käyttänyt loppuun ne tunnit jolloin seistään missään jonossa, oli se sitten Posti, MH, Linnanmäki, Malmin lentokentän pre cruise tai mikä vaan.
 12. Matkaennakko -maksutapa kuuluu historiaan. Tuli käyttöön Mesopotamiassa ja samoihin aikoihin Kaksoisvirtainmaassa jo ennen ajanlaskumme alkua. Kelpaa nykyään vain Mielensäpahoittajalle, josko hänellekään.
 13. Siis yritin tilata. Ainoot vaihtoehdot postiennakko tai MH ennakko. Häh. Kömpelöä, jäykkää, turhaa maksua. En tilannut. En ole vuosiin käyny missään kaupassa. Vaatteet, puutarhaletkun, suunnistuskartan, talvikengät, leipää, makkaraa ja Solex kaasuttimen on voinut tilata pakettiautomaattiin tai ovelle. Maksu etu- tai jälkikäteen ATK:ssa. Paruzzi saa pitää tunkkinsa - eiku peilinsä.
 14. Tänks Mikan. Tilasin. Saas nähdä voiko nähdä paremmin
 15. Lempo soikoon! No, mennään tuolla laajakulmalisukkeella. Ja kiitos 👍🏁
 16. Onkos 70-luvun taustapeilin kiinnitys kattopaarteeseen myös kolmella ruuvilla kuten vanhempienkin? Eli käykö uudempi 63seen? En oo mopilisti, ja nähdä pitäis.
 17. Etsinnässä sellaset istuinsuojat jotka laitetaan orkkispenkkien päälle. En siis halua verhoilla penkkejä, niissä ei ole mitään vikaa, mutta värinvaihto ihan virkistyksen vuoksi. Ei halpahallin velouria vaan ihan kunnolliset jotka kumminkin helppo poistaa kun mobilismi iskee. Punaiset, yksiväriset. Mistä?
 18. Vieläkö olet imareita vailla? Mulla mahtaa olla, kaivelen vkl. Neljän kympin parihinta sisältää rahdin.
 19. Tiedäthän että jos laitat muiden 77,5 millisten kaveriksi std 77mm pytyn ja männän ni ei haittaa mitään. Kone on silti 99% ok. No, ehkä teho tippuu noin 0,01 heppaa.
 20. Onko voimaa silloin kun tuntuu toimivan? Aika usein oon törmännyt jakajankannessa ristissä oleviin sytkäjohtoihin. Toimii kahdella, kulkee kyllä, ei voimaa, äänikin ohut. Piuhat tai jakajan käyttöakseli puol kierrosta pielessä? Tarkista.
×
×
 • Create New...