Jump to content

PARUZZI.FI - Kattavin Suomenkielinen VW-osien Verkkokauppa!


Recommended Posts

OberSchlachter ylpeänä esittää:

 

http://www.paruzzi.fi

 

Suomen kattavin VW-osien verkkokauppa - ja nyt lopultakin suomenkielisenä! Enää ei tarvitse keräillä tilauslistoja erikseen, vaan tilaa haluamasi osat suoraan OberSchlachterin http://www.paruzzi.fi -verkkokaupasta. Toki tilauksen voi tehdä edelleen sivujemme kautta: http://www.oberschlachter.fi, sähköpostilla: info [@] paruzzi.fi tai soittamalla: 044-2110000, 044-2100000 tai 0440-211119.

 

Nyt myös tuotteiden etsiminen ja selaaminen on paljon entistä helpompaa - parempien ajoneuvokohtaisten tuotekategorioiden myötä.

 

Huom! Osa tuotteista on vielä englanniksi - mutta teemme käännöstyötä koko ajan. Lisäksi tuotekuvaukset käännetään Google Translatorin avulla, joten täällä on valitettavasti hienoja käännöskukkasia =) Toki, jos tuotteen tarkemmista tiedoista jää epäselvyyksiä, älä epäröi kysyä meiltä puhelimella/sähköpostilla.

 

Antoisia hetkiä PARUZZI-FI-verkkokaupan parissa toivoo:

Mikko & Matti & Mikko, OberSchlachter Oy

 

paruzzifi.jpg

Link to comment

Spagetti on yleisin nimi pakosarjan urheilun ja on sen nimi johtuu sekasotku putkia. Tämä letku on tarpeen varmistaa, että pituus äänenvaimennin poltinpäähän kunkin sylinterin yhtä saada eniten valtaa irti pistorasiasta voi saavuttaa pääoman 10% ei ole poikkeus.

 

Jes! ;-)

Link to comment

Aika paljon paremman käännöksen näyttää tosiaan saavan, kun pitää kiltisti Googlen kääntäjässä kielenä Lontoon murteen..

 

Näyttää olevan plussana englannin kielisiin Paruzzin sivuihin verrattuna mahdollisuus hakea osia pienemmästä osaryhmästä, ei tarvii ihan niin montaa sivua selata läpi.

Link to comment

Jo tuhansien tuotteiden otsikoiden käännöksissä on ollut meille melkoinen työ, valitettavasti ei ole millään aika riittänyt tarkempien tuotekuvausten kääntämiseen; parantaaksemme palveluamme olisikin toki todella hienoa saada loistavat tuotekuvaukset suomeksi. Annetaanpa tästä porkkana, ja jokaisesta virheettömästä tarkasta tuotekuvauksesta saa OberSchlachterilta alennuksen ko. tuotteesta! Toimittakaa käännökset sähköpostilla: info [@] paruzzi.fi, erillisinä txt-dokumentteina, nimettynä tuotenumerolla, kiitos =D

 

Ps. verkkokaupasta ostaminen on helppoa, ja samat maksu- & toimitustavat pätevät kuin ennenkin OberSchlachterilla asioidessa! Ja sama tuttu miehistö palvelee ammattitaidolla =D

 

 

T: Mikko / OberSchlachter Oy

Link to comment
  • 1 month later...
×
×
  • Create New...