Jump to content

SCC 2013


Guest BeetleBug

Recommended Posts

You managed to make it... 'Scandinavian week'; Bug Run Classic 2.-3.8. and SCC 9.-11.8. Well done!

 

Best regards Tuomo

 

Yes indeed! It`s been a loooong battle but that chapter is now closed. Please mark the date in your calendars, from August 2nd to August 11th: BUG RUN CLASSIC and SCC!

 

Welcome!

post-1642-13888365886118_thumb.jpg

Link to comment
  • 1 month later...
  • 5 months later...
  • 1 month later...

Lauantaina puolilta päivin sää alkoi näyttää ihan mukavalta ja aurinko alkoi paistella. Radalla oli ongelmaa, kun perjantain sateet alkoi pukata ylös maaperästä, vaikka rataa harjattiin, kumitettiin ja kuivattiin suihkarin moottorilla. Iltapäivällä ajettiin ehkä klo 14-15 eteenpäin. Radalla oli edelleen kosteaa ja liukasta, joten "top guns" pysyi pääasiassa pilttuissaan. Tosin Itävallasta tuli vapari-KG, joka vetäisi 9,9 ajan tauluun. Turbopeleille oli kyllä ihan liian liukasta. Ja ne vedot meni ihan testailuksi. Sunnuntaina puolilta päivin ajettiin taas. Nyt myös turbopelit oli mukana, mutta erilaisia ongelmia oli kaikilla ja kovat ajat jäivät tulematta. Noin klo 14 alkoi sataa, joten silloin mä nostin kytkintä ja lähdin katselemaan Osloa. Sieltä palatessani osa porukasta tuli jo vastaan, joten veikkaan, ettei sen jälkeen enää ajettu.

Link to comment

Vai niin sunnuntai meni. Itse jouduin lähtemään sunnuntai aamuna kotimatkalle. Sataminen on ollut lähes tulkoon aina SCC:n ongelma - tapahtumalla ei yksinkertaisesti ole onnea sään kanssa. Toisaalta on totta että tunnelma tapahtumassa on mukavampi kuin monessa muussa. Oli mahdollista lainata yhden kerhon kiihdytysautoa ilmaiseksi - vain kilpailulupa 250 NOK piti maksaa järjestäjille. Tähän tarjoukseen tarttui mm. kolme suomalaista harrastajaa; näin tapahtumasta kuulemma muodostui heille ainutlaatuinen.

Link to comment

Todellakin muodostui parempi tunnelma! Tuntui melkoisen erikoiselta että joku tarjoaa ILMAISEKSI oman kiihdytys kuplan käyttöön. Tunnelmaan pääsi kiinni aivan eri tavalla kuin edellisinä kahtena vuotena kun ollaan oltu paikan päällä. Roope tais virallisesti ajaa parhaan ajan ja pääsikin 16sek puolelle. Omalla vuorolla ajanotto laittteet sekosi, kenties aika oli liian nopea?

Suuri kiitos Slackers Garagelle tästä mahdollisuudesta!

onnittelut myös Puawolle hyvästä suorituksesta,autolla paikan päälle ja hyvä aika, ja kenties kotiinkin asti??

Kiitos myös kaikille seurasta, niin radan varrella kuin saunan lauteilla:D

 

-team bastu sektion & kiuas corporation-

Link to comment

Jep nyt on reissusta palattu ja on se scc tunnelma jotain erikoista ja tuo slackerssien laina-auto oli mukava lisä tapahtumaan.

 

Kiitoksia seurasta ja ensivuonna saunotaan taas scc:ssä (toivottavasti myös ajetaan omalla autolla)

 

 

-team bastu sektion & kiuas corporation-

Link to comment

Jep SCC oli taas hieno reissu, lämpöisä ja mukava tapahtuma. Kumpikaan em. adjektiiveista ei tosin täsmännyt vallinneisiin keliolosuhteisiin kovinkaan kaksisesti. Kalustoa oli verrattain paljon ja ihan tosi hienosti rakennettuja pirssejä paljonkin.

 

Doppeli vei oikein hyvin koko reissun - 1000km - 5 x 1/4mile - 1000km ja parhaaksi ajaksi muodostu 16,8 / 124 johon olin oikein tyytyväinen. Bensaakin paloi matkalla mutta sen kustannuksen sai kompensoitua esim. ostamalla Ruotsista grillilihat (5-10e/kg ulkofileet, entrecotet jne, kaslerit, jauhelihat jne 3-5e/kg). Mukaan otettuja varaosia (tai varakonetta) ei tarvinnut koko matkalla ja muutenkin tarvittavat huoltotoimenpiteet olivat lähinnä just ennen lähtöä asennetun moottorin pakoputkiston pulttien kirimistä.

 

Team bastu sektion & kiuas corporationille erittäin suuri kiitos telttasaunasta, juhlamaljoista (*-jallua, kuinkas muutenkaan) ja leppoisasta meiningistä läpi tapahtuman!

 

Puavo

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...