Jump to content

1953 Zwitterin arvo


Guest Tomppa78

Recommended Posts

Guest Tomppa78

Millaista "hinta arviota" porukka täälla heittäisi siistille ja ruosteettomalla `53 Zwitterille? Minulla olisi kenties mahdollisuus ostaa kyseinen laite ja haluaisin kuulla hieman muiden mielipidettä hinnoista jotta ei tule loukattua ketään huonolla tarjouksella:)

Link to comment
Guest Tomppa78

Minulle tarjottu yksilö on parempi kuntoinen kuin kyseisessä linkissä ja mukana tulisi alkuperäinen moottori tosin paikoillaan autossa joku teollisussmoottori mutta tästä saisi siis "matching numbers" yksilön jos joskus haluais...

Voisiko auton arvo olla jossain 10-15 donan välissä??

Edited by Tomppa78
Link to comment
Guest Tomppa78

Pari vuotta sitten oli nettiautossa museokatsastettu räbä switteri muistaakseni 7t€ pyynnillä, en tiedä menikö kaupaksi mut mua jäi vähän tyhjätaskuisuus harmittamaan.

Oli ainakin hinta kohdillaan:D

Link to comment

Jos ei ole tarkoitus tehdä siitä tiliä, niin sittenhän sillä ei ole väliä mikä sen arvo on ja mitä se maksaa. Jos kiinnostaa auton markkinahinta Suomessa, niin pyydät omistajalta että voitko laittaa välitetyn ilmoituksen Volkkaripalstalle, tarjousten perusteella. Kuulet sitten myytiinkö ja mihin hintaan...

 

Ja tämä ei ollut mikään henk. koht. kuittailu. Ihan yleinen kommentti.

Link to comment

Suomen markkinoilla tuntuu menevän hinnat niin, että raato maksaa 500-2000, huonokuntoinen toimiva 1000-5000 ja hyväkuntoinen 5000-10000. Vaikean on saada kuplasta yli 10000€ Suomessa. Harrastajissa löytyy paljon halukkaita ostajia, mutta halukkaat on yleensä persaukisia.

Yleensähän menee niin, että ostetaan joku metsäraato tonnilla johon laitetaan rahaa yli kymppitonni vuosien varrella vaikka työlle ei lasketa mitään hintaa.

Junikset ihan oma lukunsa näissä hinnoissa.

  • Like 1
Link to comment

Sanoisin että zwitteri (joka ei ole splitti vaan pikemminkin "varhaisovaali") on tänä päivänä arvostukseltaan jo käytännössä arvo-autojen luokassa, tarkoitan sillä piirun verran kalliimpia harraste-autoja jotka eivät enää ole ihan niitä jokapojan harraste-corollia.

 

Näillä autoilla on tällä internetin aikakaudella maailmanlaajuiset markkinat. Jos harraste-auton tuominen USAsta tai Saksasta onnistuu yhdellä klikkauksella, onnistuu se ulkomaille uittaminenkin täältä. Näiden autojen osalta on mun mielestä siis turha puhua suomi-hinnoista tms, koska periaatteessa sellaista ei enää tälläisissä autoissa ole. On tottakai selvää että suomessa on huomattavasti pienempi ostajakunta ja sitä myöten autoa on vaikeampi myydä, varsinkaan ns. premium-hintaan. Jokatapauksessa, hyväkuntoiset hyvin ryhdikkäät zwitterit ei oikein enää rinnastu autokaupan säännöissä perinteisten ohuttolppasten kuplien kauppaan.

 

Em. asiaa silmälläpitäen olisi myös myyjän kannalta aika tyhmääkin laittaa ilmoitusta pelkästään volkkaripalstalle, joka on puhtaasti asiaan tiukasti vihkiytyneiden media. Suomesta löytyy maksukykyistä ihmistä, jotka eivät todellakaan lue volkkaripalstaa tai ole VW harrastajia, mutta ovat silti potentiaalisia ostajia.

 

Itse kysymykseen, eli mikä on hyväkuntoisen zwitterin arvo, en osaa vastata kuin että ei ainakaan 7k€ vaan selvästi enemmän... Mahdoton sanoa ilman valokuvia (älä vaan julkisesti laita mitään kuvia, on mahdollista että joku muukin tietää autosta ja käy kuvat nähtyään tekemässä kaupat sun nenän edestä). Tuo potentiaalinen numbers matching homma moottorin osalta ei oikeasti ole VW piireissä mitenkään edes mainitsemisen arvoinen asia, sitä ei vaan yksinkertaisesti himoita. Toki plussaa, mutta ihan marginaalisesti kaikkeen muuhun verrattuna.

Link to comment

Kurkatkaapa mobile.de, kuinka monta zwitteriä on myynnissä ja mikä on pyynti.

 

t. Mika

Tätäkö tarkotit? Ei kannata ehkä kertoa tämän tarinan myyjälle näistä toiveajattelijoista hintoineen. Mutta näyttää siistien ovaalienkin pyynnit olevan kymppitonnin tuntumassa ja yli.

Link to comment

Tämä spekulointi olettaa, että alkup. Myyjä tai hänen lähipiirinsä ei osaa käyttää hakukonetta. Ei ehkä vahvin premissi vuonna 2014.

 

Jos @Tomppa78 on ostopäällä niin kannattaa varmaan yrittää kloussata pikapuoliin jos kohtuullisesti on tarjolla tuote jonka oikeasti haluat. Ensimmäisestä viestistä voidaan kuitenkin päätellä, että pyynti ei ole posketon.

  • Like 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...