Jump to content

Bad Camberg 2007.


Hebster52

Recommended Posts

  • Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...

Suunnitelmissa olisi lähteä liikenteeseen -60 pakulla, joka toimi niin luotettavasti jo 2005 Bug Runissa. Sillä reissulla saattoi varmasti luottaa siihen, että autoa korjataan kerran tunnissa vähintäänkin ja koko ajan oli pelko että millon matkanteko taas alkaa pykimään. No, ehkä se nyt toimii jo vähän paremmin...

 

Eli junis ja äijät laivaan Helsingissä tai Hangossa -> Saksaan Rostockiin tai Travemündeen. Matkalla käynti Wolfsburgissa ja sitten Bad Cambergiin. Matkaa tulee reilu 500km/suunta.

 

Itse Cambergin tapahtumasta ei ole tällä hetkellä mitään tietoa, muuta kuin että se on SE suurin ja kaunein tapahtuma ja järkätäänkin vain kerran/4v. Oliskohan paikan päällä käyneillä antaa vähän lisätietoa? Majoitus? Hinnat? Kilvanajoa tms ohjelmaa?

 

Myös Autostadtin kävijöiden kommentit on tervetulleita.

 

-Otso

Link to comment

Superseafastin laivatkin siirtyvät lähtemään Helsingistä vuodenvaihteen jälkeen. Lyypekistä on nopeampi ajella alas Autostadtiin ja siitä sitten länteen päin. Finlinesin alukset ovat kyllä huomattavasti laadukkaampia kuin kulahtaneet ja kalliit Superseafastit. Jos matkassa mukana lapsia taikka lapsenmielisiä niin Hampuri-Wolfsburg väililtä löytyy hulppea huvipuisto mikä on myös käymisen arvoinen. Autostadtiin kannattaa varata 2-3 päivää jotta kerkiää käydä rauhassa museon ja tutustumaan autokaupunkiin kunnolla.

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Yleensä ne nousee ku lähenee. Harmi ku ei saanu lomareissulle lähtöä aikaistettua viikolla, nyt lähdetään laivalla yli autolomalle 29.6 Saksaan.

 

Miten saan edullisimmat lentoliput?

Mitä enemmän aikaa on jäljellä suunnitellun lennon lähtöön, sitä edullisempi lentolippu on. Lisäksi mahdollisuudet edullisen lipun saamiseen ovat esimerkiksi viikolla tapahtuviin lentoihin paremmat kuin eniten varattuihin viikonloppulentoihin. Varaa lentosi siis niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista ja hyödyt edullisimmista tarjouksista. Sitä paitsi lippujen hinnat nousevat lentoajankohtaa lähestyttäessä. Älä siis odota kauempaa, jos olet jo löytänyt edullisen lennon. Hinta ei siitä enää halpene!

Link to comment
  • 4 months later...

VÄLITETTY VIESTI: Nyt olisi tarjolla yhden hengen huone ihan Bad Cambergin kylässä tapahtuman ajaksi: pe-la sekä la-su välisiksi öiksi (22.-24.6.). Hintaa on 63 eur/yö. Tämä varaus pitäisi vahvistaa viimeistään sunnuntaihin 3.6.2007 mennessä. Jos kiinnostaa + lisätiedot, ota yhteyttä: Juha Svahn puh: 010-8205074.

Link to comment
Guest Barn

Juu pakulla menen.. aina yksi luukku kyytiin mahtuu jos tuo paikanpäälle hyvissä ajoin.

Ihan uteliaisuuttani kysyn että onko joku menossa pakulla tai vastaavalla?

 

 

040 7302740 Jari

Link to comment
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...