Jump to content

Bongattu Vertti


Recommended Posts

No ei aivan paha pyynti. Suora,mutta aika pehmee takaa kylläkin avon vakiopaikoista. Tuntuu nuo monet avot joita olen värkännyt tutuille olevan takapenkin takaa ja lattioista puhki huolella. California sateet,aurinko ja rikkinäiset katot :) Tuota ei ole vielä päässyt kukaan amerikan seppä paikkamaan samalla laitta kun yhtä 1500 mallin capriota jota oltiin kerran ostamassa koko hemmetin lattia tehty suorasta pellistä ja pisteillä nurkista kiinni tyylillä. jäi ostamatta,halpa olis kyllä ollut muutama vuosi sitten.

Link to comment
Guest ritariässä

ei se takaboxin alta ruostuminen oo niin vaarallista. enemmänkin kantsii olla huolissaan jos kynnys ja vahvikepalkit ovien alla huonona. niillä kun avossa melkoisen tärkee rooli korijäykkyyden kannalta. saahan sitä hitsaamalla uutta rautaa, mut onko kori miten suora hitsaustöiden jälkeen. otetaan hyväksi esimerkiksi vaikka tää mobilistin jutussa taannoin 100% entisöinniksi mainittu punainen 65 avo. samainenhan esiintyy myös avon entisöineen firman luettelossa. kyseisessä yksilössä kuskin ovi istuu päin persettä takasivuun nähden alhaalta ja syynä siellä suunnalla tehdyt/tekemättä jätetyt hitsityöt. tiedän kun itse firman omistaja vuonna yks ja kaks erehtyi mulle sanomaan:)

 

omassa avossa toi takaboxi on edelleen tayttä rautaa. ja edelleen suosittelen ostamaan avon jos usatuontia harkitsee sellaisesta osavaltiosta jossa oikeesti kuivaa suurimman osan vuotta ja mereltä tuleva kosteus ei pääse häiristsemään. täs valossa floridasta uitetut ovat petollisia.

 

tietty ns garageyksilöt ovat toisenlainen tarina.

Link to comment

takaluukku 2k, vikkarit 1k (okei, jenkkimallissa on vilkut), takapenkki 0,5k, takaikkuna 0,5k, sivuikkunasarja 1k, sisäpeili häik. suojineen 1k, + muut puuttuvat roinat ja tässä vaiheessa vasta projekti suht. täydellinen käytetyillä osilla -> vastaava oli just suomessa myynnissä 3-4k?

 

Tähän lisäksi esim. uudet katon puut 1k, katon teettäminen 2-3k?, avon tiivisteet 1k ja nyt vasta päästään laskemaan kuluja vastaavan umpiauton mukaan...

Link to comment

1200$ + rahti, autometerit 1k, kiva ratti 300e, race bucket seatit 300e, mukavat kaaret 400e, vyöt 150e, pelti/alumiinityöt 2k jotta tulee kevyt ja riittävän jäykkä että kestää keulimisen, vanteet + slicksit 2k, strokeri 5k, vaihteisto 2-3k, maalia ja rättiähän tuo ei oikeastaan tartte, kiva kauniin kelin peli.

Link to comment

Bärkele kun tulis nätti rotta look vertti... Mattamusta, punaiset vanteet, joku massikan ruori, biliskeppi+pallo vaihde hämmentimeksi... Jaggaroiksi semmoiset mitkä jostain löytää...

 

Kuskille siannahkatakki, pussihousut, nahkasaappaat, susirukkaset, lentäjänlakki ja lentäjän lasit päälle ja ei kun baanalle...

 

Huomio olisi taattu! Ainakin tällä kelillä...

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...