Jump to content

Saako leimattua


Guest K.Surkka

Recommended Posts

Mul on takavaloina Tearit ja mun käsittääkseni siinä ei jarruvaloja ole?? tai ei ainaskaan tule ku kaks piuhaa ja oletin niiden olevan vilkulle ja valoille??? No asiaan...leimaa pitäis mennä vonkuun ennen vappua ja siin ei ole jarruvalona ku yks lisäjarruvalo, riittääkö se vai pitäiskö noihin teareihin saada jotenkin jarruvalotoiminto?

 

No kun vähän viitsi nähdä vaivaa ni asia selvisi http://koti.mbnet.fi/~skote/kuvat/Kaavio.gif

Link to comment

Mulla on takaheijastimet liimattu erilliseen L-muotoiseen peltilirpakkeeseen, ja sen pellin pitkä sivu sujautetaan lokarin ja korin väliseen rakoon, siihen missä se lokarinauha kulkee. Saa heijastimen täsmälleen pystysuoraan, ja kun auto on leimattu, niin saapi nyppästä katsastuskonttorin parkkipaikalla ne irti ettei tartte liikenteessä hävetä. Autoon ei tule MITÄÄN nuutoksia, ei liimaa eikä ruuvinreikiä.

 

Se L-rautakin on teipillä pehmustettu ettei naarmuta peltiä siellä loksunauhan välissä.

 

Jan

Link to comment

No nyt sit leimalla kävin ja ilman erillisiä heijastimia hyväksy takavalot...mutta leima jäi uupumaan koska etusivulasin tummennuslasit tummensivat liikaa. e-hyväksytyt olivat mutta valmistaja ( hotcarssista ostettu ) oli tehnyt vahingossa liian tummat ja oli kyl lähettänyt katsastuskonttorillekkin joskus vuonna 2000 kirjeen missä myönsi lasien tummennusvirheen ja kustantaa uudet lasit niille asiakkaille jotka ovat nämä kerennyt ostamaan. Ei tullu tollanenkaan ihan eka mieleen!

 

No soitin k.o firmaan ja siellä oli tämä kyseinen henkilö jo kuollut mutta uusi omistaja oli kyl asiallinen ja lupas pistää matkahuollon kautta uudet lasit ja tulee perille viimestään tiistaina, vaput jäi ajelematta mutta eipähän tarvi uusia lasejakaan ostaa.

 

Meinas kyl hieman harmittaa ku muuten auto oli hyvässä iskussa ja valojen säädöllä olis menny läpi...

Link to comment

Wanhassa pölhölässä oli joskus juttua noita jaakko-tuotteen liian tummista laseista. Jännä juttu että niitä vieläkin tulee esille, kun siitähän on jo vuosia aikaa. Vaaleammilla tummennetuilla leimalle ja merkintä otteeseen että on sävylasit (kannattaa pyytää). Sitten vaihtaa tummemmat tilalle jos tykkää niistä enemmän. Pääsee virkavallan kanssa helpommalla sitten tien päällä kun on otteessa merkintä ja laseistakin löytyy e-merkintä. :-)

 

t. Mika

Link to comment

No nyt sain uudet lasit ikkunoihin ja luulin että kaikki huolet on unohdettu. No eikö mitä! se pirun glasi oli leikattu erilailla kun se mun alkuperänen. Melkein saa käden survottua siitä 100asteen kulmasta tuuletusikkunan paikalta.Oli se kulma pyöristetty pikkasen liian krouvisti ja sieltähän pukkaa kaikki kissaa pienemmät mun callookeriin kuselle!

 

Mitenkäs tämä nyt on mahdollista? olisko tullu paksutolppasen lasit? vai onko erilaiset?

 

Voitte olla varmoja että kysäisen kyllä lasien toimittajaltakin jotain mutta ajattelin vaan tässä teille vuodattaa murheitani. Leimalle meen silti jokatapauksessa huomenna Hämeenlinnan yksityiselle.

Link to comment
Leimalle meen silti jokatapauksessa huomenna Hämeenlinnan yksityiselle.

 

Elä hyvä mies ainakaan sinne Idänpään yksityiselle... Ainoo asema jossa tiedän auton saaneen hylkäyksen puuttuvien takapuskurin päiden takia (muoviset "naps, naps" -osat), oli kuulemma hirmu vaaralliset terävät reunat puskurien päissä ilman noita.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...