Jump to content

BC2019 & EBI8


Urbantoy

Recommended Posts

Noniin tänne suunnitelmat jo alkanut eli vaikka päivät nyt ei ole vielä kaikki tiedossa BC osalta, Ffred:ltä tuli tietoa että sama vkl niinkuin vuosien saatossa ollut 

Ekaks Bad Camberg https://www.lottermann-veteranen-treffen.org/

 

Sitten väliviikolla mitä kukin haluaa, me suunnistetaan Ullan & Petterin luo.. 

Siellä 2nd Schallbach Internationales VW treffen

Siitä sitten  EBI8; https://www.europeanbugin.com/

 

 

 

Lossiliput ei vielä ole varattavissa, mutta sitä seurataan milloin ikkuna aukeaa..

Seuraavaks reittisuunnitelmaa tekemään..

EBI8.jpg

Edited by Urbantoy
 • Like 2
Link to comment

Varausvarmistus myllystä Chimay:hyn lähti ja alustava varaus läskikimpaleistä myös eli ei tarvi soppaa vääntää koko retkeä, kunnon läskiä tarjolla varmaan.. Kyllä hra Leroy varmaan muutaman kaakin kaataa että pohjosen pojat pysyy lihassa.. Kuva kopsattu Masalta

 

 

laskia_poijille.jpg

 • Like 3
Link to comment
 • 5 months later...

Noniin.. kesä on mennyt ja esteri kusee kunnolla että ropina kuuluu.. tulihan tuotakin ropinaa kuunneltua kesällä??

Apukuskikin selvis, kaks sekopäätä Paskalammelta Kajjaanista lähtöö valaalla retkelle.. Variantmies mies kyselee varmaan Pihlikselta ajo-ohjeett ja käyttäytymiskoodin.. Hiljasta retkeä ei ole oddotettavissa, eikä tarvi pelttooreja, tuulilasin pyyhkijät sisäpuolelle pitäs saada ku suu vaahdossa selitetään menemäään.

Edited by Urbantoy
Link to comment

Pitäähän reissussa vaatetta olla päälle, eli tulee.. Ameriikan ihme soittimesta eject nappula alkaa olla jo sökö niin Helppo Elämä taitaa pauhata tuonkin reissun, levyä ei saa ulos vaikka sitä joku on yrittänyt jo sieltä heittää huitsin vidduun Skellessä, huonolla menestyksellä kylläkin eli pakattu jo retkelle mukaan.. Ja pitäähän tanssimusaa olla ku muuvit on jo harjoiteltu Emolahdessa tulevia retkiä varten..

Link to comment

Hyvä, että Sirkus Vinlandian tunnuslaulun mukaantulo on varmistettu, heh-he

 

Päivämäärät ovat käytännössä varmoja. Kysyin Bad Cambergin järjestäjiltä sähköpostitse; se järjestetään juhannusviikonloppuna 21.-23.06.2019. Laittavat nettisivuilleen kun ehtivät.

 

Kun alla olevan linkin liukuikkunaa liuttaa ylöspäin, paljastuu mainos 'European Bug In 28-30 June 2019':

 

https://www.facebook.com/European-Bug-In-150199288340163

Link to comment

Niin ja se tullee olemaan: 2nd Internationales VW-Treffen Schallbach 26.06.2019. Pepix varmistaa päivämäärän mikä siihen tarraan läimästään.

Niistä tulee Eteleän Hetelmälle kunnonrillikekkerit, ei jää maha tyhjäks tuolla ruokahalulla..

Edited by Urbantoy
Link to comment
 • 2 weeks later...

Kuulin kautta rantain että jostain VarsinaisVinlandiasta ois tulossa SirkusVnlandiaan esiintyjiä paikalle EBI8:siin jopa mahdollisesti 4-5 autokunnan voimin..

Uusia temppuja odotettavissa.. Lupasin varata soppaa niin että jaksavat esiintyä uuden nahkeet esiintymisasut päällä..

Link to comment

Autolauttaharrastajat; olen kuullut huhuja, että Finnlinesin Helsinki - Travemünde matkat olisivat jo varattavissa. Huomatkaa sitten, että vuoden 2017 matka Travemündesta ekaan tapahtumaan oli vain 270 km, kun 2019 matka Bad Cambergiin on 574 km. Kestääköhän kaikkien harrastajien takamukset ajaa matkan yhdessä päivässä...? Oli miten oli, Reissubussi saapuu Bad Cambergiin torstaina, jossa sitten Sirkus Vinlandia esiintyy. Eikös niin, Tirehtööri?

Link to comment

Norjalaisiakin tulossa...

 

http://www.vwnorge.no/index.php/topic,73291.0.html

 

Ketjun aloittaja ajoi 2017 korkeakattoista T3 Transporteria, joka saa uudelleen rakennetun moottorin talven aikana. Edelleen ekaa kertaa mukaan tuleva kupla on saamassa koneen, jolla cruisaillaan vaivattomasti 130 km/h Saksan moottoriteillä. Me suomalaiset jäädään varmaan kuin nalle kalliolle...

 • Like 1
Link to comment
5 hours ago, Etelän Hetelmä said:

Me suomalaiset jäädään varmaan kuin nalle kalliolle...

 

Mä aloitin jo hyvissä ajoin valmistautumisen ensi kesän reissuun, 2.1 litraa, rancho freeway flyer ja levyjarrut joka nurkkaan. Ensi kesänä ei olla rekkojen tukkeena autobahnilla niin kuin viimeksi :D

Link to comment
16 minutes ago, Etelän Hetelmä said:

Ihan oikeasti ilmajäähdytteiset 2,1 litraa? Ja meinaat jättää rekkojen turvallisen huoman...? Tuollaiseen ei mun rohkeus riitä.

 

No, on tuossa tuo luottovaunu hyvässä vedossa vakiotekniikalla, jos alkaa tuntuun kuitenkin siltä että viritekniikalla ei noin kauas uskalla...

Link to comment

Täällä kaukaisessa Itä-Suomessa on arvuuteltu vielä kaukaisempana olevaa kesää, että josko sittenkin. Ehkä yksi kollaboraatiojunis, 2,2 litraa ilmajäähyä, levyt nurkissa, straight-axle... Eikös se junis tontissa oo suht aerodynaaminen, kai sillä voi sen 100-120 pitää normaalina matkanopeutena? Mutta mennään vahvasti vielä akselilla "saahan nähdä" - onneksi miusta ei oo kiinni muuta kuin sen moottorin rakentaminen. Ei tuu muuten mekaanista bensapumppua.

Link to comment
Just now, DWL_Puavo said:

Täällä kaukaisessa Itä-Suomessa on arvuuteltu vielä kaukaisempana olevaa kesää, että josko sittenkin. Ehkä yksi kollaboraatiojunis, 2,2 litraa ilmajäähyä, levyt nurkissa, straight-axle... Eikös se junis tontissa oo suht aerodynaaminen, kai sillä voi sen 100-120 pitää normaalina matkanopeutena? Mutta mennään vahvasti vielä akselilla "saahan nähdä" - onneksi miusta ei oo kiinni muuta kuin sen moottorin rakentaminen. Ei tuu muuten mekaanista bensapumppua.

Elä Puavo rupee nostaan matkanopeutta meille muille, nyt jo vatkaa simpukka niin hyvin että ei tarvi maisemia katella.. Jos nopiampaa ajellaan niin pittää turvavöitä miettia ku ei mitään takuuta että valas pysyy uomassaan.. tietty ojan pohjalla kyllä pysyy hyvin uomassa.. mutta matka ei etene silloin kovin häävisti ja sapuskat pillaantuu

Link to comment

Ihan 2019 Camberg+EBI.

 

Varhaispalliksen hyville simpukoille olis vissiin enemmänkin tarvetta - se pelkkä välitangon vaihtaminen ei miullakan korjannut ohjauksesta kuin puolet. Simpukan vaihtaminen (tuurilla hyvä BIF:stä Ruovedeltä 20 eur) sen sijaan auttoi oikein hyvinkin. Sit laitoin vielä rattiakseliin uuden laakerin ja vot on doppeli hyvä ajolleen.

 

Simpukan korjaamiseksi pitäs vissiin sekä vaihtaa laakerit, että jyrsiä kuularata ylikokoiseksi + vaihtaa kuulat. En yhtään tiedä kuka sellaista tekisi. Kai ne ihan kelvollisia (vastakkaisiakin kommentteja olen kuullut) ne uusiotuotannot / jossain korjatut.

Link to comment

"Urbantoy; kuinka monta vuotta olet valittanut Valkovalaan ohjaussimpukasta? Mitäs jos laittaisit sen kuntoon tänä talvena?"

Ei kai Urbanin kannata hyvää kiekon kattomisaikaa auton kunnostamiseen käyttää? Kenelle me sitten naureskellaan DWL:n aattona kun jarruputket on poikki?

 • Like 1
 • Haha 1
Link to comment

Simpukan korjaussarja on jo ostettu: tummelia ranteisiin.. En mä ihan pikkukummalla valituksen aihetta vaihda.. ompa joku syy valittaa..

No se DWL meni vähän pieleen, mutta onneks jarruletkuongelma löyty eikä niin että hirvi köllöttää sylissä ku letku puhki jarruttaessa.. En ois sitä ite kyllä älynnyt kattoa..

 

Kyllä poijat saa hirnua ku hirvet olin paikalla tai en.. mulla herkkä hipiä sen kestää..

 • Like 3
Link to comment
 • 3 weeks later...

Hyvän paikan järjestämiseksi Sirkus Vinlandialle tarvitaan varmaankin Saksassa asuvan apua. Tapahtuman keskuksena toimiva urheilukenttä on käsittääkseni varattu vain tapahtumaan virallisesti ilmoitetuille waunuille. Eikä siellä sallita yöpymistä... tosin 2015 siellä jotkut harvat mielestäni yöpyivät junankeuloissaan. Läheiset parkkipaikat on varattu VW roippeiden myyjille. Kerran saavuimme sellaiselle tyhjälle parkkipaikalle Reissubussilla, ja tapahtuman alkaessa meidät häädettiin pois, koska emme olleet ilmottautuneita myyjiä. Uimahallin parkkipaikalta jotkut yksittäiset waunut saattavat saada parkkipaikan kyttäämisen ja heti vapautuneelle paikalle syöksymisen jälkeen. Bad Cambergin liepeillä on leirintäalue, mutta välimatkaan tarvitaan autoa. Onnea tehtävässä, pepix!

Link to comment

Hieno homma.. on se hienoa ku Sirkus Vinlandia pääsee kunnon paikoille esiintymään eikä tarvi parkkipaikalla pitää sirkusta..

Kylän pääkallopaikka sopii.. Vielä parempi ku päästää ihan lähellä porttia.. Tietty nyt on niin uniikkia tarjolla että messualueelle vaan sirkus, on siellä sitten sirkus. Tyyliin: Syökään, juokaa lapset, Isi on on humalassa.. Suosio taattua

Link to comment

Tänään tuli vahvistus BBT:ltä Belgiasta. Firma järjestää saattueen liikepaikastaan Sint-Job-in-'t-Goorista Bad Cambergiin. Edellisenä iltana kokoonnutaan liikepaikassa. Päivämäärät lienevät 20.-21.06. Reissubussi kerran osallistui vastaavaan saattueeseen - suosittelen. Suomesta lähteville osallistuminen tosin merkitsee reissun pitenemistä. BBT aloittaa tiedottamisen ja osallistujien rekisteröimisen vuoden 2019 alussa.

 

http://www.convoy.bbt4vw.com

Link to comment
 • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...